Bezmasé jídlo

779
30.12.16 10:42

bezmasé jídlo

Holky, poraďte bezmasé jídlo, slané, ale nic co by nadýmalo (tedy bez luštěnin)… nějak mě nic nenapadá :think: Díííky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19198
30.12.16 10:46

Smažený sýr?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.12.16 10:47

Jakákoli omeleta, zapecena brokolice, těstoviny, smazeny květák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
30.12.16 10:48

@Annapavelkovaml jééé, to bych si dala… ale kojím, takže o brokolici a květák si zatím mohu nechat jen zdát… :,(

@Kikuška90 to je strašně tučný… po svátcích jsem jak žok, chtěla bych právě spíš něco lehčího… ale díky za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
30.12.16 10:49
  • zeleninové rizoto
  • čína s toufou nebo sojovými nudličkami
  • bramborové knédle s cibulkou a se špenátem
  • cokoliv zapékaného
  • kuba
  • rajská s těstovinami a se sýrem

:think: :think: :think: :think: dobrou chuť

Příspěvek upraven 30.12.16 v 10:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.12.16 10:50

@a0b9 a zkoušelas to? Ja kojim a jim vse. Miminu je to fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
30.12.16 10:52

Různý formy zapečených těstovin, bramboráky, kuskus se zeleninou, sýrová omáčka, různý květákový, brokolicový placky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
30.12.16 10:53

Holky, všem díky za tipy… no malá na bříško zas až tak moc netrpí, ale hodně se hlídám, protože synátor (prvorozený) měl koliky hrozné, tak se bojím už dopředu… ale vím, že každé dítko je jiné… asi tu brokolici prubnu, snad to zvládneme… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
30.12.16 11:00

Tak ja dnes nahazim na pekac ruznou zeleninu (brambory, bataty, papriku, dyni, cibuli, mrkev), pridam olej a bylinky a necham upect a k tomu staci treba chleb :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.12.16 11:02

@Annapavelkovaml jsem asi příšerná matka :lol: ja začala jist všechno u obou děti hned po narození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
30.12.16 11:07
@Annapavelkovaml píše:
Zapekana brokolice se syrem a bramborama? kvetakove nebo brokolicove karbanatky?

hmm brokolici a květák jako nenadýmavé jídlo může doporučit jen někdo kdo má střeva z plechu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
30.12.16 11:11

Včra jsme měli sladké kynuté knedle. Borůvkové a s blumama. Ono kupodivu i ty kamčatské borůvky teď v zimě nevyjdou ani tak moc draho a bylo to mooc dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
30.12.16 11:33

Testovinovy salat s rukolou, cherry rajcaty, pestem, sisenymi rajcaty, momentalne na tom s manzelem ujizdime :lol:

Jinak jsem jedla vse nadymave vcetne kvetaku pri kojeni a bez problemu, treba budete mit stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
30.12.16 11:45
@Annapavelkovaml píše:
@jakanas to je slane jako blaaazen :lol:

jéé to jsem už zapomněl :lol: Ale stejně byly dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
30.12.16 11:46

Taky při kojení nemůžu luštěniny, ale brokolici a květák jím od porodu bez problémů. Je to hodně individuální. A z bezmasých jídel dělám hodně zapečené brambory s různými druhy zeleniny (cuketa, rajčata, brokolice,…); těstoviny s nivovou, pórkovou, brokolicovou omáčkou; těstoviny s tofu a rajčatovou omáčkou; rýži s tofu a zeleninou na způsob číny; pečené brambory s šopským salátem; pečenou zeleninu (brambory, dýně, cuketa, mrkev, petržel,…); špenát s vejcem a brambory; bramborové placky (i na sladko); smažený květák; kuskus se zeleninou.
Ale taky uvítám další bezluštěninové nápady, protože točím pořád dokola totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí