Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj všem, dostal jsem k vanocum celou takovou tu susenou sunku celou kytu. Vubec me to teda nenadchlo.
Nemate nekdo nejaky rozumny recepty co by se s tim dalo udelat aby to bylo pozivatelny??
Dekuju
@Red DevilCZ
Nakrajet na tenoucky plátky a dá se to jist samotný nebo se žlutým melounem jako předkrm, nebo do toho motam kuličky mozzarelly a zapecu v troubě… šlo by to asi i se susenyma svestkama… bude Silvestr, na to se to hodí.
Nebo se do toho dá balit kuřecí/kruti, dá se to použit do rolady masovy, do těstovin…
@Red DevilCZ píše:
Ahoj všem, dostal jsem k vanocum celou takovou tu susenou sunku celou kytu. Vubec me to teda nenadchlo.
Nemate nekdo nejaky rozumny recepty co by se s tim dalo udelat aby to bylo pozivatelny??
Dekuju
dostala jsem stejný dárek a žádný recept nepotřebuju a naopak radost veliká!
mňam mňam mňam
Asi mame doma huby zvykly na obcejny blafy a tohle neumime docenit ![]()
Mně ta šunka dlouhým tenkým nožem na tenko krájet nejde, asi nejsem Španěl
Krájím pořádným nožem na maso, tím mi to jde dobře. Ale chce to chvilku cviku. Už i děti to docela umí, chodí potajnu ukrajovat ![]()
@Red DevilCZ ono je to hodně o zvyku…dřív mi též nechutnaly olivy a pak jsem měla období, že jsem je jedla téměř denně ![]()
@Red DevilCZ píše:
Hm tak asi fakt mame doma divny chute
No jo, k dobrýmu se občas člověk musí projíst. Já jednou chtěla udělat babičce radost a ona občas mluvila o chlebíčkách s lososem, tak jsem jí koupila spoustu výborného uzeného lososa, jí to vůbec nechutnalo a zjistila jsem, že tím lososem myslela takovou tu drcenou obarvenou tresku ve skleničce s olejem (to jí narozdíl od lososa chutnalo moc
).
Jojo asi je to fakt o zvyku, vim ze v kaufu se to prodava moc dobre a mati me chtela dat k vanocum penize a kdyz jsem ji vezl na nakup/je vdova/ tak ji rikam kup mi tu sunku.
No a kdyz zena pak cetla ze se na tom dela plisen tak bylo po chuti ![]()