Levné dietní pokrmy - recepty

29.12.16 20:07

levné dietní pokrmy - recepty

Jsem po Vánocích tradičně všeho přecpaná a přibrala jsem na váze, v peněžence naopak peníze ubyly :-D proto zakládám téma, kde budu ráda za vaše příspěvky na dietní pokrmy za pár kaček, dáte tip? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
29.12.16 20:08

Kup si zelí a mrkev a udělej salát :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
29.12.16 20:16

Za me treba cocka…samozrejme nezhustena…s volskym okem na sucho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.16 20:19

@zaludova
Ano, ta bude na nový rok :-)

@Nina Filipi
Potřebuji vařit pro rodinu, tudíž i pro chlapa, takže s tvým tipem bych nepochodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.12.16 20:20
@mandarinkapomeranc píše:
@zaludova
Ano, ta bude na nový rok :-)@Nina Filipi
Potřebuji vařit pro rodinu, tudíž i pro chlapa, takže s tvým tipem bych nepochodila…

to jsi nepsala, že chceš vařit rodině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.16 20:30

@Nina Filipi
No a popravdě teda mrkev se zelím bych nejedla ani já jako jídlo…myslela jsem hlavní chody - obědy, večeře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.12.16 20:33
@Nina Filipi
No a popravdě teda mrkev se zelím bych nejedla ani já jako jídlo…myslela jsem hlavní chody - obědy, večeře

mrkev a zelí, báječný salát třeba k pečenému masu :D
nicméně jsi chtěla levný recept, tak jsem ti napsala, že ti není po chuti je věc jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
29.12.16 20:34

Brambor, kvetak zapect s vajickem jako na mozecek, cuketa, zampiony maji taky malo kalorií a nejsou drahe, ale upravit bez tuku. sojove maso+zeleninu na činu+ryze

Příspěvek upraven 29.12.16 v 20:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.16 20:36

@Nina Filipi
Nejde o to, že by mi nebyl po chuti, ale přece člověk nemůže jíst jen zeleninu, jako oblohu, nebo salát k jídlo ano, ale ne jako hlavní jídlo…navíc ze zelí do prázdného žaludku bych byla nafouklá jako buben :-D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.16 20:37

@Lilikaspi
:palec: vidíš, ten mě nenapadl…dřív jsem dělala často, taky hodně fazloku na různé způsoby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.12.16 20:37
@Nina Filipi
Nejde o to, že by mi nebyl po chuti, ale přece člověk nemůže jíst jen zeleninu, jako oblohu, nebo salát k jídlo ano, ale ne jako hlavní jídlo…navíc ze zelí do prázdného žaludku bych byla nafouklá jako buben :-D :zed:

já pochopila že chceš zhubnout, nepočítala jsem tam děti a ani manžela :-) tak jsem ti nabídla třeba salát na véču a přílohu k masu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
29.12.16 20:38

Jeste me napadaji jatra na cibulce s ryzi, taky malo kalorii a jatra jsou levna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.16 20:40

@Nina Filipi
No já vím, já jsem tě pochopila, proto jsem to upřesnila v dodatku = v druhé zprávě…a v té další jsem ti upřesnila ještě více, že chci hlavní chody, ne přílohy…ano, zhubnout chci, proto jsem toto téma založila, salát si umím namíchat ale vždycky, podle toho, co zrovna je..teď už je to snad srozumitelně napsané pro všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
29.12.16 20:41

Kdysy jsem kalorie pocitala a delala si pomazanky, ale lucina je draha tak jsem si nechala vykapat bily jogurt a to byl zaklad+sul vejce natvrdo, jarni cibulka, nebo tunak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.12.16 20:42

Nepochopily jsme se, obraťme list. nd ti ženský něco poradí co chceš slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí