Beznadějné snažení 5 let a 2 umělá oplodnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
19.4.15 22:11

@Divver jj byl i u urologa a ten mu řekl, že hormonů má dost a že jinak je vše v pořádku, že mu nemůže říct důvod, prý jsou různé faktory. Mě je 28 a jemu 31 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
19.4.15 22:11

Mne Mojzisova nepomohla. Ale tesne pred poslednim transferem jsem si zasla ke skvelemu fyzioterapeutovi, ktery mi kompletne prestavel drzeni tela :))) a to jsem si pred tim myslela, jak jaem na tom dobre. Prd :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
19.4.15 22:15

@kacorax tak to nevzdavej!!! Jsi mlada. Ja se zacla snazit v 29 a dneska je mi 33 :))) chapu, ze jsi ted na dne. Ja byla taky a taky jsem to vzdavala. Navic ja ziju v USA, kde pojistovna ivf neplati a stoji kolem 250 000kc za cyklus. Spis ale vic. Takze jsem litala mezi Cechama a usa. Ted jsem v Cechach uz tri mesice a s manzelem se vidame jen pres skype. Ale rozhodli jsme, ze miminko nam za to stoji!!! A pokud budu muset, tak tu i porodim ;) chapu stres kolem penez. Treba nekdo z rodiny by vam nepomohl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.4.15 22:15

@Conulka nám nevadí tmavé miminko, nejsme rasisti, takže i tím by se měli zvýšit naše šance na adopci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
19.4.15 22:16

@kacorax tak si chvilku odpočiňte, našetřete prašule na nějaký lepší metody třeba PICSI a holt zkoušet, zkoušet
kamarádka byla na IVF měla 12embryí a až 7.KET se povedl a to nepočítám IUI a to jim nepřišli na nic proč to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
19.4.15 22:18

@Divver držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.4.15 22:18

@Divver rodina má sama se sebou co dělat :) pomoc si musíme sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
19.4.15 22:22

@kacorax no, s ivf bych si ted, byt tebou, dala pauzu. Pokud jste ochotni adoptovat a nevadi vam adoptovat dite i jine rasy, jdete klidne do toho ;) ja mam zname, kteri to resili podobne. Na ivf v usa nemeli, tak se nakonec po letech marnych nadeji rozhodli pro adopci z ciziny (v ramci usa vyjdw adopce stejne drahonjako ivf :((). On je beloch, ona latinoamericanka a pro chlapecka si leteli do Jizni Korey :)) ted jsou klucikovi 4 a ona je v 38.tydnu. ( je ji 40 :)) budou prima „barevna“rodina ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
19.4.15 22:24

@kacorax myslíš tím tmavým miminkem černouška? Zahraniční adopce je strašně složitá a v Čechách se moc nedělá.
nebo myslíš romskou menšinu? to samozřejmě rapidně zvýší vaše šance, ale před chvílí jsi sama psala, že touha po vlastním dítěti tu je a bude a ty se cítíš na adopci miminka, které hned každého praští do očí, že není vaše??? To si trochu protiřečí.

A nedělej z lidí rasisty jen pro to, že nechtějí adoptovat romské dítě - to není spravedlivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.4.15 22:27

@Divver jee to je hezký příběh je dobře, že exisují i happyendy :D je možné, že časem se rozhodneme k ivf vrátit, ale momentálně určitě chuť do dalších není. Chceme si zajet na nějakou krásnou dovolenou někam do exotiky a penízky dát raději do toho. Už se těšíme až necháme všechny starosti tady aspoň na chvíli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
19.4.15 22:31

@kacorax Jestli je chyba u manžela, zkusila jste mu změnit stravu, aby měl kvalitnější spermie? Dobrý je třeba zinek (dýňová semínka např.), kyselina listová, vitamín C, selen (para ořechy), ubrat masa a mléčných výrobků, přidat více zdravé stravy - luštěniny, ryby a rybí tuk obecně, ovoce, zelenina, ořechy, semínka atd. Výsledek na spermiogramu se při změně stravy ukáže tak za tři měsíce, až dozrají nové spermie.

Je toho víc, co může udělat ohledně výživy a vůbec životosprávy, zagooglete.
Např. http://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…
 http://www.gate2biotech.cz/…itni-sperma/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.4.15 22:37

@Conulka ne myslím tím romské dítě, já sama jsem Romka můj muž je bílý. Omlouvám se jestli jsem tě urazila nemyslela jsem tím, že každý je hned rasista. Je nám jedno jaké barvy pleti to dítě bude. Já sama pocházím ze slušné rodiny všichni pracujeme a máme i vzdělání, ale samozřejmě se oba s mužem bojíme genů, nikdy nevíme co byly rodiče dítěte zač, ale je to prostě risk. Pokud dostaneme bílé nebo míšené dítě také z něj může vyrůst problémový jedinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.4.15 22:38

@vagabund Děkuji za radu určitě vyzkouším, jinak vitamíny bere neustále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
19.4.15 22:41

@kacorax tak jsme to udelali taky. Dokonce jsme na tohle leto naplanovali meaic v Peru. To abych se mela na co tesit, kdyby to zase neklaplo. Drzim moc pesti, at uz se rozhodnete jakkoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.4.15 22:42

@Divver Děkuji ti za podporu a přeji ti to samé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí