Příznaky srůstu a zvýšený prolaktin

110
12.4.15 13:50

příznaky srůstu a zvýšený prolaktin

Ahoj holky,.Mám docela problém,..mám ted na chvíli konec snažení protože mě ted léčí nový doktor,.Měla jsem jednoho, který bohužel spoustu věcí zanedbal (a to je mi 25 a mam jen druhého stálého partnera za život)..
at to popíšu. Mám diagnostikovanou celiakii(4roky a úspěšná léčba vše v normě)…Ale měla jsem před 4 lety srůsty na vaječníku se střevem a ke stěně dělohy. Tenkrát mi řekli, že by neměl mít problém otěhotnět že to bylo důsledkem neléčených zánětu ve střevech. Dnes je mi 25. Snažíme se o dítě a mám jen problémy. Mám chronický zánět v čípku, protože mi tvrdil celé roky, že je to normální (špinění atd vřídek,.)..Ale dnes mi vyšly výsledky, kdy čekám na kultivaci. moře antibiotických globulí za sebou, a do toho zvýšenější prolaktin. Zatím sem snažení vzdala až mi doktoří řeknou že jsem OK. Ale mám podezření na srůsty v levé části. Pobolívá mě na levé straně, jako tenkrát..už asi od vánoc,..a ted ten prolaktin,..myslíte že se dá až mi přeléčí ten čípek otěhotnět i při srůstech?..Prosím je tu někdo kdo má zvýšený prolaktin? A SRŮST NA JEDNOM VAJEČNÍKU? (zatím to nechce řešit, prý počkáme zda se nebude delší dobu dařit).. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
518
12.4.15 14:42

Ahojda, v pátek jsem se dozvěděla, že mám zvýšený prolaktin. Díky němu jsem neustále potrácela. Je to látka, co se spouští při kojení. Pokud dítě nemáš, nebo máš a už nekojíš a máš zvýšený prolaktin, tak se mu říká :Stresový hormon.Je spuštěn podveskem mozkovým. Od pondělí mám brát tablety, recept mi má teprv v pondělí přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.4.15 16:16

A kolik si měla prolaktinu???říkali ti??…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
12.4.15 16:27

¨to nevím, jen mi řekli hodně zvýšený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí