Beznadějné snažení 5 let a 2 umělá oplodnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.4.15 08:53

@Divver partner také podstoupil operaci varikokély.
Tuším, že kontrolní spermio se dělá za 3 měsíce, tak jsem zvědavá..ještě máme čas.
Snad nebudeme litovat..

Inko K.

• Citovat
  • Upravit
3753
20.4.15 10:14

@Izzz @Lili5 holky úplně jste mě rozbrečely, vzpomněla jsem jaký byla sezení na adopční přípravce

mě se vždycky líbilo, jak nám říkali, že adopce je jen jedním z mnoha způsobů jak být rodiči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.4.15 11:09

Zdravím, jsem na tom podobně, jen jsme trochu starší, partner má málo spermií, tedy ještě do nedávna měl a ty co měl byly dost líné. Rok a půl zpátky byl asi na 4-5 spermiogramech a až na jeden byly výsledky plus minus stejné jen 8 mil., a pohyblivost nic moc. A ten předposlední byl dokonce jen 3,5mil. a 3% pohyblivost. Mám za sebou dva SP v 5 a 6tt., 1. IVF, 2× IUI. Genetiku, imunologii, urologii, laparku. A nikde nic nenašli, jen je nám skoro 40 a já mám leidenskou mutaci a vysoký tlak.
Teď jsme byli v pátek na IUI, od února bere přítel kromě vitamínu E, selenu, zinku a hořčíku taky Lykopen a před odběrem si dal v pátek Redbull a netuším, co z toho pomohlo, ale počet spermií se zvedl na 23mil. a pohyblivost krásná! Tak doufáme, že se snad konečně zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
20.4.15 13:05

@boruvkay moc Vám držím palce ať to tentokrát klapne, ty jo kdyby ano, tak normálně by na to mohl Redbull dělat reklamu - to by byl prodej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.4.15 13:31

@Conulka díky......taky jsem říkala, že jim snad pak pošlu děkovný dopis :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.4.15 15:49

@boruvkay taky moc držím palce ať vám to vyjde a usměje se na vás štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.4.15 15:52

@vagabund manžel nekouří nosí boxerky, nepije kávu akorát sem tam alkohol a jeho závislost je coca cola. Já mu pořád říkám ať ji omezí a co si nemůže odpustit je každý den maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.4.15 15:54

@kacorax díky....... :D

Nesmíš ztrácet naději, kamarádka přirozeně počala první dítko až po 4 letech, bylo jí 32 a už se chystali do CAR, když to vyšlo, po 2 potratech. Těhotenství hodně problémové, ale má zdravou holčičku. Rok od porodu začali pracovat na druhém, když to první trvalo tak dlouho…a jaké bylo jejich překvapení, když otěhotněla hned ten první měsíc! A těhotenství bezproblémové a má druhou krásnou holčičku…prostě zázraky se dějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.4.15 15:56

@kacorax maso je ale v pořádku ne? Coca-Cola je svinstvo, u nás dělal chlap, ten jen kouřil a pil colu…měl vždycky plné auto prázdných flašek…a nakonec skončil v nemocnici se žaludkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.4.15 15:56

Děkuji všem za rady a své zkušenosti, člověku pomůže když vidí, že není jediný s problémy. Všem přeji aby se brzy dočkali miminka a byly moc šťastní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.4.15 15:58

@boruvkay no myslím že každý den maso taky není ideální, přece jen to nejvíc zatěžuje organismus, maso se také v těle rozkládá nejdéle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.4.15 16:01

@kacorax ale jsou to zdravé bílkoviny…pokud se tedy necpe denně bůčkem. Můj táta jedl taky denně maso, a problém počít dítě neměl. A každý máme jiné trávení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.4.15 16:27
@kacorax píše:
@vagabund manžel nekouří nosí boxerky, nepije kávu akorát sem tam alkohol a jeho závislost je coca cola. Já mu pořád říkám ať ji omezí a co si nemůže odpustit je každý den maso.

Ta Cola je průšvih - viz ta citace o kolových nápojích - muži nepijící kolu 50mil. spermií x 35mil ti, co pili. To už je hodně velký rozdíl. Kdyby s ní sekl, tak má šanci na lepší spermiogram určitě. Jsou na to studie - jestli umí/š dobře anglicky, můžu poslat odkaz. Chceš? Jestli potřebuje kofein, tak je lepší si dát kafe - to vadí daleko méně, v rozumných dávkách dokonce vůbec.
Dal by se přesvědčit, aby střídal maso aspoň s rybou? To je taky maso :-)

Ohledně jeho touhy po coca cole a každodenním mase, je otázka, jestli mu motivace, že by měl třeba díky tomu vlastního potomka byla dostatečná. Stačilo by vydržet pár měsíců na změněné stravě - z mého pohledu to za pokus stojí. Zkus to s ním probrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.4.15 16:35

@vagabund Určitě ho zkusím dotlačit aspoň omezit tu colu co se ryb týče, tak ty moc nemusí. Colu pije jak on říká, protože to jsou pro něj rychlé cukry :) Kávu nesnáší, když si já ráno dám kávu nechce mi dát ani pusu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.4.15 16:40

@kacorax Hm, tak rychlé cukry, jo? Tak mu dej do práce trs banánů :lol:
Je to závislost - na kofeinu, na cukru. Bude se s tím muset poprat.
Co zelený čaj, to mu taky vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital