Beznadějné snažení 5 let a 2 umělá oplodnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
20.4.15 16:40

(aby jako něčím mohl kompenzovat tu chybějící lainu kofeinu z koly)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.4.15 16:46

Zelený caj má rád pije ten ledový od nestea šlo by to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
20.4.15 16:51

Určitě ještě nehazej flintu do žita. Jestli máte pomaly spermie, tak se to ani prirozene povest nemohlo. Je fakt že je hrozny cist prispevky kdy jim vyslo az treba 4 umely a nebo nekolikaty ket :-/ Nás teď čeká 2IVF (první bylo v únoru)ani jsem nezvažovala pauzu mezitim. Brala jsem to tak ze prvni pokus kdyby se povedl byl by to zazrak. Ty už nemáš žadný mrazačky že byste šli do nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.4.15 16:53

@kacorax Já myslela jako udělat si doma normálně kvalitní zelený čaj a třeba dosladit medem, jestli to musí být sladký, dát vychladit. Je to i levnější a výroba je rychlá. A někde jsem i četla, že zelený čaj jako takový podporuje plodnost u mužů i žen… jo, třeba tady: http://www.conceiveeasy.com/…g-fertility/ - prý zvyšuje pohyblivost spermií.

Ale ten Nestea taky nebude žádná hitparáda. Určitě je o něco lepší, než kola, protože neobsahuje aspoň kys. fosforečnou a je v tom méně chemie než v coca cole, ale pořád je to především voda s cukrem a kyselinou citrónovou. Čili nic celkově zdravého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.4.15 16:57

Cha, teď čtu, že med je taky vhodný pro plodnost - tedy alespoň u krys to funguje :-D (http://www.academia.edu/…g_adult_rats).
Takže když bude popíjet místo coly domácí ledový čaj s medem, tak by to mohl docela trhák :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.4.15 17:21

@vagabund jj jednu dobu jedl jalovcovy med od justu jeste ho mame sem tam ho ji, mohl by zas pravidelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.4.15 17:24

@vagabund zkoušeli jsme i macu peruánskou viagru, která má zlepšovat plodnost, ale žádný rozdíl jsme nezaznamenaly. Mělo to působit i proti únavě, ale prý se po tom necítil nějak čilí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.4.15 17:33

@kacorax
S macou bohužel zkušenosti nemám. Ale myslím, že tyhle věci mají pozitivní efekt hlavně v souvislosti s nějakou komplexnější úpravou životosprávy.

On má problém s únavou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.4.15 17:40

S tou únavou mě napadá, že už jen díky cole musí mít pěkně divokou hladinu cukru v krvi - rychle vzlétne vzhůru a když spadne, bude se cítit unavený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí