Běžný účet a poplatky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Běžný účet
Zdravím ![]()
už nějakou dobu přemýšlím, že změním svoji banku…mám KB 8 let, ale ty poplatky za vedení jsou šílené
cca 103,– měsíčně, dva výběry z KB bankomatu zdarma ale ostatní už se platí a navíc musím vybírat jen u jejich bankomatu takže mě to dost omezuje… ![]()
Sháním banku u které bych za vedení neplatila nic, mohla vybírat úplně všude atd.
Jaký běžný účet využívate vy? Jaké máte poplatky?
A jaký názor máte na airbank…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak já používám Equa Bank a jsem spokojená. Když ti chodí na účet 10 000 a víc, tak je vedení zdarma, výběr z jakýhokoliv bankomatu zdarma, výběr v zahraničí za 6 kč. Sjednala jsem si to online, pak mi domů přijel kurýr, zkontroloval doklady, ofotil je a měla jsem účet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám mBank - běžný účet, podnikatelský i spořící - všechny zdarma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mám českou spořitelnu měsíční poplatky 130-200kč…katastrofa
. přešla jsem na Mbank a spokojenost. jen je problém s vložením peněz a nejsou tak rozšíření - 3výběry zdarma v jakémkoliv bankomatu (měsíčně).jinak všechno je zdaram co ž je super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame mBank, uz hodne dlouho a jsme s ni spokojeni-platba kartou zdarma, veskere prichozi, odchodi platby zdarma, vyber je ted za 9kc, ale pokud platis kartou mesicne nad 2tis.tak ho mas taky zdarma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
„3výběry zdarma v jakémkoliv bankomatu (měsíčně)“- s tímto bych nesouhlasila, výběr je za 35kč, zdarma je pouze pokud utratíte tuším 2000Kč a více
Také mám tuto banku a jsem celkem spokojená. Spořka je katastrofa- máme ji kvůli stavebku a úvěru který splácíme. V pátek jsme tam nahnala manžela, protože jsme zjistili že měsíčně platí 45Kč za možnost vyzvednout si výpis z účtu na pobočce i přesto že si nic nevyzvedává. Tuto službu mu sice zrušili, ale dali mu jinou, kterou nežádal- poplatky jsem zatím nezkoumala, ale je to jeho chyba, má číst co podepisuje, pozor na ně!!! Kdybychom ten účet nemuseli mít, hned od nich odchází a ušetříme minimálně 150Kč měsíčně.
Tuším že bezblatné účty jsou i u fio banky a zuna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme s manželem Rajfku/jsem sice zaměstnanec a tudíž jej mám zdarma/,ale manžel ho má také zdarma. Pokud splníš podmínu minimální příchozí platba 25 tis. /ne jednorázově, ale postupně za celý měsíc - můžeš vybírat, vkládat či přeposílat s manželem navzájem/. 2 výběry v jejich bankomatu zdarma, u ost. 9,90,odchozí platba 4Kč, přáchozí zdarma. Mají přehledný internet banking, spořící podúčet. Já bych neměnila k žádné bance, i kdybych zaměstnanec nebyla což po ukončení RD plánuji
.
Nechci tu žádnu banku hanit, ale ono ty tzv.jen internetové není to pravé ořechové. Např. mbank mělo vše zdarma a nyní už co jsem tak slyšela také zpoplatňují. Např. eBanka, kterou spolkla Rajfka měla také vše ze začátku zdarma a jak dopadla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Mbank a Fio a jsem s oběma spokojená, neplatím žádné poplatky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
Máme s manželem Rajfku/jsem sice zaměstnanec a tudíž jej mám zdarma/,ale manžel ho má také zdarma. Pokud splníš podmínu minimální příchozí platba 25 tis. /ne jednorázově, ale postupně za celý měsíc - můžeš vybírat, vkládat či přeposílat s manželem navzájem/. 2 výběry v jejich bankomatu zdarma, u ost. 9,90,odchozí platba 4Kč, přáchozí zdarma. Mají přehledný internet banking, spořící podúčet. Já bych neměnila k žádné bance, i kdybych zaměstnanec nebyla což po ukončení RD plánuji.
Nechci tu žádnu banku hanit, ale ono ty tzv.jen internetové není to pravé ořechové. Např. mbank mělo vše zdarma a nyní už co jsem tak slyšela také zpoplatňují. Např. eBanka, kterou spolkla Rajfka měla také vše ze začátku zdarma a jak dopadla
Tak od Rajfky jsem zdrhla. Přehledné bankovnictví sice maj, ale to má i Mbank, FIObank a dokonce i GE - ten se mi líbí teda nejvíc, když si to člověk zažije
Využívám momentálně FIO jako hlavní a žádné poplatky za účet/platby nemaj, takže dobrý. Co zpoplatnila mBanka?
Tam se mi právě líbilo, že při určitém obratu na kartě (placení v obchodech kartou) má člověk několik výběrů z bankáče zdarma, pak za 9Kč. Ale já hotovost řeším už jinak, u nás nemáme bankomat ![]()
Děsně mě u Rajfky s*raly ty 4 Kč za odeslané platby
a pak taky to, abych tam protočila těch 25 litrů měsíčně, prostě vopruz
Sice jsem si přeposílala s přítelem, ale stálo mě to ty 4 Kč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andísek89 píše:
Moc děkujupůjdu do mBank
Dobře děláš, navíc se nemusíš s*rát někam na pobočku - zavolá ti týpek, domluví přesně, kdy za tebou může přijet a že jezděj i do těch největších řití
, pod nos ti zaveze smlouvym ty jen podškrábneš - paráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 presne tak, banka neni charita a veskere poplatky ji dost pomahaji. kdyz udela vse zdarma tak to bud dotuje a nebo si to vybere nekde jinde na necem jinem. navic je lepsi mit ucet ve,,stale,, bance uz kvuli budouci hypo atd. tyhle,,vsechno zdarma,, jsou dobre bud jako dalsi ucet s minimalnim obratem nebo pro studenta/duchodce
- Citovat
- Upravit