Běžný účet a poplatky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@1024 svatá pravda!! já mám už x let českou spořku -momentálně ji ruším- vše jsem měla asi 2 roky zadarmo -opravdu vše a ted? jak píšu vedení učtu atd měsíčně až 200kč. Když mě chodil měsíční výpis zvedal mě vždy ze židle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Slecnaxxx Právě mě se na těch „propagovaných bankách“ nelíbí ta jejich politika. Jak tu psala Gina108,že za tebou přijedou až tam, kde dávají lišky dobrou noc. To mi přijde jako ubohé gesto za každou cenu získat klienta
. i třeba to, že nemají pořádné zázemí/znalí nechť mne opraví/. Ale jak píšu mým příspěvkem nemám v úmyslu takovéto banky jakkoliv hanit. Já mám u své banky 12-ti letou historii, máme zde hypotéku, půjčku na vybavení. Nevím jak to chodí u ostatních, ale třeba máme zablované i to, aby nás neobtěžovali telefonáty s nabídkou. Tu najdu vždy na svém účtě a rozmyslím se zda využiji či nikoliv.
Jako pro mámu na RD možná dobrý, ale jako hlavní účet pro rodinu bych tyto nebrala
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Slecnaxxx no tak kdo chceš živit banku, prosím
Já teda radši ten účet zdarma, ať se napakujou na něčem jiném, zejména na produktech, které já nevyužívám
I když by mne teda celkem zajímalo, z čeho teda žijí tyhle banky s účty zdarma.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme s manželem účet u KB. Platíme něco kolem 100 Kč měsíčně a popravdě nehodláme to měnit. K žádným jiným bankám se nehrneme, nejsou na našem trhu moc dlouho, takže více věříme stálicím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 ale tak klidně je směle haň, ať víme všechny pro a proti. Chápu, že nic není ideální, záleží co komu v tu danou chvíli vyhovuje nejlíp. Jo a všechny vklady v bankách jsou snad ještě pořád povinně pojištěně - do 50 tis EUR člověk v případě krachu dostane vše zpět - je to tak??? To snad platí i pro ty nízkonákladové banky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
@Slecnaxxx no tak kdo chceš živit banku, prosímJá teda radši ten účet zdarma, ať se napakujou na něčem jiném, zejména na produktech, které já nevyužívám
I když by mne teda celkem zajímalo, z čeho teda žijí tyhle banky s účty zdarma.
![]()
všechny banky žijí z těch peněz, co mají lidi/firmy na účtech. Normálně s nima obchodují na finančních trzích. K okamžité dipozici musí mít určitou částku stanovenou zákonem.
Jinak mám fio a spokojenost. Neplatím nic.
- Citovat
- Upravit
@1024 no prave vseho moc zdarma je podezrely. vsechno k uctu zdarma, zamestnanec projede benzin k tobe ZDARMA. tohle je proste jasna taktika toho ze si udelaji skvele jmeno, nacpou kupu penez do dobreho jmena a klientely a pak to zacne
viz airbank a jeji snizovani uroku atd. nejdriv snizej veskery uroky a pak si zacnou pakovat na jinych vecech.
ja mam prave hlavni ČSAS a zbytek produktu ČMSS, ČSOB, KB a ted AirBank docasne kvuli sporicimu bez vypovedni doby. stve me ze platim za sporku vyssi poplatky, ale na druhou stranu nic neni zadarmo a uz jsem u nich kolik let. kdyz ji zrusim tak usetrim treba 2tisice rocne ale jelikoz planuju vyhledove hypo, tak je blbost prechazet do novy banky ktera me 1)nezna, 2) ktera tu za par let vubec nemusi byt.
- Citovat
- Upravit
@michee píše:
My máme s manželem účet u KB. Platíme něco kolem 100 Kč měsíčně a popravdě nehodláme to měnit. K žádným jiným bankám se nehrneme, nejsou na našem trhu moc dlouho, takže více věříme stálicím.
Dle slov kolegyně, která v národní bance pracovala by měla být Komerční banka odnoží ČNB, po revoluci se od ní oddělila. Takže jsi u nějvětší stálice
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 jsou pojistene ale da se predpokladat ze kdyz banka pojde ze ti nevyplati tvoje penize druhy den.. mam pocit ze na tohle vypalne si asi pak trochu pockas, coz je zrovna na rodicaku docela na dve veci ![]()
- Citovat
- Upravit
@Slecnaxxx souhlasím s tebou s tou spořkou měsíční poplatky jsou katastrofa, ale nikdy s něma nebyl jeden jediný problém… Teda aspon u mně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Slecnaxxx no to si třeba udělaj jméno, pak zdražej, ale pak jim všechny ty socky jako já
, co tam maj účet přece zdrhnou jinam. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Slecnaxxx píše:
@Gina108 jsou pojistene ale da se predpokladat ze kdyz banka pojde ze ti nevyplati tvoje penize druhy den.. mam pocit ze na tohle vypalne si asi pak trochu pockas, coz je zrovna na rodicaku docela na dve veci
Jo takhle, no to musí mít holt člověk trochu diverzifikovaný portfólio. Kurňa, doufám, že nekrachnou všechny 3 banky u kterých mám prachy najednou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 no jenze kdyz to reknu na plnou hubu tak to je prave ucel, ta banka o ty,,socky,, nestoji. spise se spoleha na to ze nalaka movite a tem se to pak nebude chtit menit.,,bohaty,, clovek ti nestravi tyden behanim po bankach jen aby ziskal o 0,1% vic
- Citovat
- Upravit
@Slecnaxxx píše:
@Gina108 no jenze kdyz to reknu na plnou hubu tak to je prave ucel, ta banka o ty,,socky,, nestoji. spise se spoleha na to ze nalaka movite a tem se to pak nebude chtit menit.,,bohaty,, clovek ti nestravi tyden behanim po bankach jen aby ziskal o 0,1% vic
bohatý člověk si na to totiž vezme finančního poradce ![]()
- Citovat
- Upravit