Bezpečnost na Vinted

Anonymní
25.4.24 16:45

Bezpecnost na vinted

Holky nakupuji pres vinted, vyhradne pres tlacitko „koupit“. Samozrejme to chce udaje z karty, jako vsude kdyz platite predem. Chci se zeptat, je to dle vas bezpecna platforma? Nemuze se stat, jako ted v temu, ze lidem odchazeji z uctu penize? Nemuze mi nekdo vybilit ucet?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
25.4.24 16:56

Prodávám a nakupuju tam už dloouho, kartu tam mám a věřím, že je to bezpečná platforma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14849
25.4.24 17:04

Jsem tam už nevím jak dlouho a je to v pohodě :lol: peníze jsem jak přijímala, tak i utracela a vždy vše v pořádku. S Temu bych to zrovna moc nesrovnavala, to je platforma trochu jiného raženi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.24 17:10

Ja vinted penezenku nemam, kdyz neco kupuji, tak musim zadat vsechno z karty. Samozrejme neklikam na zadne odkazy a podobne.

• Citovat
  • Upravit
25487
25.4.24 17:13

Jo, jedná se o poměrně bezpečnou platformu, pokud jedeš přes ofiko tlačítka, vše vícekrát ověřuješ, za mne OK i jako za člověka „z oboru“.. mají to slušně promyšlené a je tam vícestupňová ochrana včetně vrácení peněz/reklamací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10044
25.4.24 17:28

Nikdy jsem nemela problem, kartu tam ulozenou nemam, vetsinou si vytvarim jednorazovou kartu a na uctu, ze ktereho platim, vetsinou nemam desetitisice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.24 17:30

@Wani Ja platim pres moji hlavni kartu, tak mam trochu strach jestli se nemuze neco stat.

• Citovat
  • Upravit
11560
25.4.24 17:34

Tak založit virtuální kartu, nebo mít stále vypnuté platby na internetu a před objednávkou povolit nutnou částku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23122
25.4.24 17:35

Taky používám, ale převážně neplatím z karty, ale využívám peníze z prodejů, které si nepřevádím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66315
25.4.24 17:38

Mám na veškeré nakupování přes internet na kartu jiné konto, kam si pošlu vždy jen pár tisíc a až se blížím nule, pošlu další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.24 17:48

Ale melo by to byt bezpecny i kdyz nakupuji pres hlavni kartu, ne? Nebo mozna radeji poridim jinou, clovek nikdy nevi.

• Citovat
  • Upravit
843
25.4.24 18:02

Mám na vše hlavní kartu a nikdy žádný problém. Na vše je totiž potřeba potvrzení ještě mobilem (obličej, boční tlačítko 2×, nebo přímo potvrzení v KB klíči) a to i když jsem teď platila u balíkovny bl. bých 30 Kč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.24 18:03

@bublifucekk To ja ne, u mne chce potvrzeni jenom kdyz platim vyssi castku.

• Citovat
  • Upravit
843
25.4.24 18:06

A na Vinted uloženou kartu mám (tu jedinou hlavní) a taky vše ok, když kupuju, tak to jde přes mobil (buď potvrzení obličejem nebo tlačítky naboku), když prodávám, tak se přímo na ni bez problémů převedou peníze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák