Gumičky do vlasů - Scrunchies

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
19.4.24 12:44

Gumičky do vlasů - Scrunchies

Ahoj holky,
nevím si vybrat kde nakupovat gumičky do vlasů. Ty z drogérky mi většinou nevyhovují. Mám hustší vlasy a často gumičku potřebuju otočit 3× a to u těch z drogérky prostě nějak nejde - mají málo pružnou gumičku do vlasů. Obyč gumičky nenosím, protože nemám ráda takový ty záhyby na vlasech, a proto nosím takové ty scrunchies - látkové nebo saténové.
Zkoušela jsem i ty potažené látkou od invisibobble, ale hrůza. Po pár dnech z toho byla vytlemená látka s totálně vytažnou pružinovou gumičkou! 😡 🤬. A to teda za 249Kč +/- je dost strašný.
Koukala jsem po netu na různé eshopy s ručně šitými gumičkami do vlasů, ale cena je většinou také kolem 249Kč, tak nevím zda se to vyplatí. 🤔 Díky za vaše tipy😇

Příspěvek upraven 19.04.24 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16965
19.4.24 12:49

Nejlepe si ušít sama..navíc tyhle gumičky seženeš v každém obchodě.. než platit za poštovné, koupím si raději třeba v decathonu, kde už nějaká kvalita asi bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.4.24 12:51

@Králičice díky za komentář :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85235
19.4.24 13:11

@Shaeris dcera dostala k 9 narozeninam sici stroj, byl tam navod na gumicku. Tak jsem ten stroj chtela vyzkouset, v zivote jsem nic neusila a ta gumicka se povedla :) neni to nic tezkeho a delku i pruznost si zvolis sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
23.4.24 10:31

@Shaeris @KarolinaJanik To je teda zase jednou nenápadné :zed:
Upřímně mě zajímá, kolik tohle šaškování tak hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11775
23.4.24 10:59
@Kryptozoo píše: Více

Přesně to mě napadlo. Propagace Notino a Bakly… Dokud to byly přípravky aspoň za pár stovek, tak jsem to chápala, ale gumičky do vlasů? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
23.4.24 11:07

@Titty Notino, clipin vlasy, kufry, batohy, to jsou všechny jak přes kopírák.
Jak dokládají, že mají splněno? Posílají printscreeny?
No nic no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.24 11:50
@blumen píše: Více

Neměla bys ten návod někde po ruce, prosím? Jinak super práce, že dcerka v 9 letech šije! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85235
23.4.24 20:31

@broskvová zmrzlina zkusim si zitra vzpomenout a poslu ho pres SZ. Je strasne sikovna, ted pro zmenu stale neco hackuje. Ja neumim ani sit (krome gumicky) ani hackovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.24 02:48

@blumen děkuju! :) Ta musí být vážně šikovná, a je to nádhernej koníček! Jakožto dospělák jsem na tom se šitím atp. úplně stejně jako ty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák