Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
nevím si vybrat kde nakupovat gumičky do vlasů. Ty z drogérky mi většinou nevyhovují. Mám hustší vlasy a často gumičku potřebuju otočit 3× a to u těch z drogérky prostě nějak nejde - mají málo pružnou gumičku do vlasů. Obyč gumičky nenosím, protože nemám ráda takový ty záhyby na vlasech, a proto nosím takové ty scrunchies - látkové nebo saténové.
Zkoušela jsem i ty potažené látkou od invisibobble, ale hrůza. Po pár dnech z toho byla vytlemená látka s totálně vytažnou pružinovou gumičkou! 😡 🤬. A to teda za 249Kč +/- je dost strašný.
Koukala jsem po netu na různé eshopy s ručně šitými gumičkami do vlasů, ale cena je většinou také kolem 249Kč, tak nevím zda se to vyplatí. 🤔 Díky za vaše tipy😇
Příspěvek upraven 19.04.24 v 12:50
Nejlepe si ušít sama..navíc tyhle gumičky seženeš v každém obchodě.. než platit za poštovné, koupím si raději třeba v decathonu, kde už nějaká kvalita asi bude..
@Shaeris dcera dostala k 9 narozeninam sici stroj, byl tam navod na gumicku. Tak jsem ten stroj chtela vyzkouset, v zivote jsem nic neusila a ta gumicka se povedla
neni to nic tezkeho a delku i pruznost si zvolis sama.
@Shaeris @KarolinaJanik To je teda zase jednou nenápadné ![]()
Upřímně mě zajímá, kolik tohle šaškování tak hodí.
@Kryptozoo píše: Více
Přesně to mě napadlo. Propagace Notino a Bakly… Dokud to byly přípravky aspoň za pár stovek, tak jsem to chápala, ale gumičky do vlasů? ![]()
@Titty Notino, clipin vlasy, kufry, batohy, to jsou všechny jak přes kopírák.
Jak dokládají, že mají splněno? Posílají printscreeny?
No nic no.
@blumen píše: Více
Neměla bys ten návod někde po ruce, prosím? Jinak super práce, že dcerka v 9 letech šije! ![]()
@broskvová zmrzlina zkusim si zitra vzpomenout a poslu ho pres SZ. Je strasne sikovna, ted pro zmenu stale neco hackuje. Ja neumim ani sit (krome gumicky) ani hackovat ![]()
@blumen děkuju!
Ta musí být vážně šikovná, a je to nádhernej koníček! Jakožto dospělák jsem na tom se šitím atp. úplně stejně jako ty. ![]()