Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, co nejčastěji kupujete a vyplatí se koupit v Biedronce v Polsku kromě plín? Sunar, jogurt, přesnídávky,…?? A prosím jakou značku. Děkuji
Nekoukám, co se vyplatí, ale co v ČR není nebo je těžko dostupné.
Takže základ na Žurek, čokoláda s arašídovým máslem jako náplní, některé druhy klobásek, některé sýry. Také mi chotnají mošty, které se v berušce prodávají, některé druhy sušenek (ale názvy si teď nevybavím). Jo a piva. Některá polská piva jsou dobrá (Tyskie např.). Pak také polská vodka Zubrowka nemá konkurenci. artnerka ji spolu s džusem vždy hned vymlaskne a pak má strašnou chuť se tulit ![]()
Dívala jsem se na netu na leták Biedronky a mají tam hodně velký sortiment. Jak jsem ale hledala nějakou adresu, tak jsem zjistila, že je to maličký obchod jako např. malý ALbert. Mají tam i různé ceny, takže je asi potřeba nějaká jejich zákaznická karta. Dá se tam zařídit na místě a hned použít? Viděla jsem tam třeba super slevy na plinky Dada. Jen doufám, že když se tam kvůli těm plinkám vydám, že nebudou vyprodané, když je to tak malá samoška.
@katyna1984 Neznám, zkusím najít a vyzkouším. Děkuji za tip!
My kupujeme filety z makrely, sýry, tvaroh v kyblíku, čaje, sušenky, máslo, klobásy. Neřešíme ani tak cenu ale pestrost sortimentu, mají tam spoustu věcí které se u nás vůbec neprodávají. (od kinder, nuttely apod.) Co se týká DADA plen, tak ty považuji za nejlepší.
Pro plinky musite co nejdriv rano, jinak jsou hned pryc. Kartu jsme si vyzvedli, zatim ale nepouzili. Je potreba tu kartu registrovat na netu, chteji tam telefon, ale cesky mobil s predcislim +420 to nebere, nelze zaregistrovat
je to maly kram, dobry jsou klasicke bile jogurty, vychazeji na 11kc a pak i ovocne, nejvice nam chutnaji tresnove. Kdyz budete platit platebni kartou, vyhodnejsi je platit v polske mene.
Dobrý den, můžete tam normálně nakoupit, ale platit nelze Kč ale pouze platební kartou.