Biedronka Kud. Zdroj

130
26.9.17 12:41

Biedronka Kud. Zdroj

Dobrý den, co nejčastěji kupujete a vyplatí se koupit v Biedronce v Polsku kromě plín? Sunar, jogurt, přesnídávky,…?? A prosím jakou značku. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10245
26.9.17 13:04

Nekoukám, co se vyplatí, ale co v ČR není nebo je těžko dostupné.
Takže základ na Žurek, čokoláda s arašídovým máslem jako náplní, některé druhy klobásek, některé sýry. Také mi chotnají mošty, které se v berušce prodávají, některé druhy sušenek (ale názvy si teď nevybavím). Jo a piva. Některá polská piva jsou dobrá (Tyskie např.). Pak také polská vodka Zubrowka nemá konkurenci. artnerka ji spolu s džusem vždy hned vymlaskne a pak má strašnou chuť se tulit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.9.17 13:31

Maji tam vyborny bylinkovy hermelin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
26.9.17 13:54

Dívala jsem se na netu na leták Biedronky a mají tam hodně velký sortiment. Jak jsem ale hledala nějakou adresu, tak jsem zjistila, že je to maličký obchod jako např. malý ALbert. Mají tam i různé ceny, takže je asi potřeba nějaká jejich zákaznická karta. Dá se tam zařídit na místě a hned použít? Viděla jsem tam třeba super slevy na plinky Dada. Jen doufám, že když se tam kvůli těm plinkám vydám, že nebudou vyprodané, když je to tak malá samoška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10245
26.9.17 14:21

@katyna1984 Neznám, zkusím najít a vyzkouším. Děkuji za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
26.9.17 14:28

My kupujeme filety z makrely, sýry, tvaroh v kyblíku, čaje, sušenky, máslo, klobásy. Neřešíme ani tak cenu ale pestrost sortimentu, mají tam spoustu věcí které se u nás vůbec neprodávají. (od kinder, nuttely apod.) Co se týká DADA plen, tak ty považuji za nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirawka
26.9.17 20:59

Pro plinky musite co nejdriv rano, jinak jsou hned pryc. Kartu jsme si vyzvedli, zatim ale nepouzili. Je potreba tu kartu registrovat na netu, chteji tam telefon, ale cesky mobil s predcislim +420 to nebere, nelze zaregistrovat :( je to maly kram, dobry jsou klasicke bile jogurty, vychazeji na 11kc a pak i ovocne, nejvice nam chutnaji tresnove. Kdyz budete platit platebni kartou, vyhodnejsi je platit v polske mene.

• Citovat
  • Upravit
47
19.2.18 23:14

A dá se tam normalne nakoupit, nebo jen s tou kartou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
20.2.18 12:32

Dobrý den, můžete tam normálně nakoupit, ale platit nelze Kč ale pouze platební kartou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák