Bije děti ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1439
21.11.14 18:17

@Liz Šla bych taky. Je to tvá dcera. Paní učitelka musí víc zabrat. Začít si opravdu všímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.11.14 19:29

Náhodná návštěva

Dobrý den dámy. Náhodně jsem si pročetla vaši diskuzi, jelikož mě zajímají názory o bití dětí. Jsem proti. Je pravda, že moje dítě nikdy nezlobilo tolik, aby to byla potřeba a domnívám se, že děti bijí lidé, kteří mají vlastní problém a chtějí si zlost nebo neschopnost vylévat na druhém. Mluvím o běžných prohřešcích dětí. Není nic strašnějšího, než malé dítě ještě v plenkách, visící za ručičku ve vzduchu a máma do něj řeže :,(

Líbí se mi, jak se snažíte problémy svých dětí řešit. Na druhou stranu, a proto píši, mě šokovalo, jak se to tady hemží gramatickými chybami. Například už jenom slovo BÍT někoho, se píše s měkkým i, BÝT s tvrdým y, znamená třeba být doma.. Nebo psicholog s měkkým i!!!, nebo…my pověděl místo mi pověděl, to je docela síla. Takže prosím maminky, které mají problém s gramatikou, nebijte svoje děti za horší známky ve škole, vždyť ty děti za to vlastně vůbec nemohou :-))))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26243
23.11.14 19:38
@Anonymní píše:
Dobrý den dámy. Náhodně jsem si pročetla vaši diskuzi, jelikož mě zajímají názory o bití dětí. Jsem proti. Je pravda, že moje dítě nikdy nezlobilo tolik, aby to byla potřeba a domnívám se, že děti bijí lidé, kteří mají vlastní problém a chtějí si zlost nebo neschopnost vylévat na druhém. Mluvím o běžných prohřešcích dětí. Není nic strašnějšího, než malé dítě ještě v plenkách, visící za ručičku ve vzduchu a máma do něj řeže :,(Líbí se mi, jak se snažíte problémy svých dětí řešit. Na druhou stranu, a proto píši, mě šokovalo, jak se to tady hemží gramatickými chybami. Například už jenom slovo BÍT někoho, se píše s měkkým i, BÝT s tvrdým y, znamená třeba být doma.. Nebo psicholog s měkkým i!!!, nebo…my pověděl místo mi pověděl, to je docela síla. Takže prosím maminky, které mají problém s gramatikou, nebijte svoje děti za horší známky ve škole, vždyť ty děti za to vlastně vůbec nemohou :-))))).

a ty jsi anonymní proč? Stydíš se za to, že ovládáš češtinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
23.11.14 20:25
@Anonymní píše:
Dobrý den dámy. Náhodně jsem si pročetla vaši diskuzi, jelikož mě zajímají názory o bití dětí. Jsem proti. Je pravda, že moje dítě nikdy nezlobilo tolik, aby to byla potřeba a domnívám se, že děti bijí lidé, kteří mají vlastní problém a chtějí si zlost nebo neschopnost vylévat na druhém. Mluvím o běžných prohřešcích dětí. Není nic strašnějšího, než malé dítě ještě v plenkách, visící za ručičku ve vzduchu a máma do něj řeže :,(Líbí se mi, jak se snažíte problémy svých dětí řešit. Na druhou stranu, a proto píši, mě šokovalo, jak se to tady hemží gramatickými chybami. Například už jenom slovo BÍT někoho, se píše s měkkým i, BÝT s tvrdým y, znamená třeba být doma.. Nebo psicholog s měkkým i!!!, nebo…my pověděl místo mi pověděl, to je docela síla. Takže prosím maminky, které mají problém s gramatikou, nebijte svoje děti za horší známky ve škole, vždyť ty děti za to vlastně vůbec nemohou :-))))).

Zase nějaký moralista, který nemá v neděli co dělat a léčí si své ego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
23.11.14 21:44

@sloninka A já i vím, proč si ho léčí, heč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
24.11.14 07:06

@Cersei moc děkuji za kontrolu pravopisu.Jsi moc hodná, že chodíš kontrolovat diskuze. Klidně můžeš i známkovat :mavam: Ještě, že tě tu máme. Fakt díky :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.8.19 15:12

@ivodička zeravim, jak to se synem dopadlo? My mame totiz uplne stejny problem:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí