Bije se do hlavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
618
27.1.10 01:11

Bije se do hlavy

Ahoj mamky, poslední dobou (trvá to asi měsíc) se dcera ve vzteku pohlavkuje a jsou to docela pecky. Dělá to vždy, když je naštvaná - když není po jejím, zboří se jí kostky, obuje si boty obráceně atd. Takže je to nekolikrát denně :roll:
My jí nebijem (ani nikdo jiný), přes plínu dostala všehovšudy tak 5×, tak nevím, co jí to popadlo.
Nemáte některá zkušenost co s tím? Přejde to samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
27.1.10 02:24

Ahoj, náš trpaslík se cca rok pravidelně když nebylo po jeho třískal hlavou o zem… Bez hysterie, prostě si kleknul a třísknul hlavou o zem a zas vstal… Občas ho ale ta zem překvapila protože to bolelo, například když to udělal na zahradě na dlažbě místo doma na koberci… Přestalo to někdy po druhým roce, ale kdy přesně to nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
27.1.10 08:12

naše Dominika to začala dělat teď…tím nemyslím bouchání hlavy do podlahy když není po jejím…občas si dá takovou šlupku,že brečí…ale začala se mlátit pěstma do hlavy…tak jsem ji hned plácla přes zadek a řekla,že to nesmí…kouká jako JOJO,ale funguje to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
27.1.10 08:58

Ahoj, naše Hedvika se v tom samém věku začala bouchat do hlavy o zed. Taky jsem měla strach, ale ona moc dobře věděla, jakou si dát, at si neublíží. Ptala jsem se doktorky, teda jen po telefonu, a ta mě uklidnila… je to období vývoje a pokud je to v mezích a jen po omezeně dlouho dobu, tak se to neřeší. Přestalo to asi po půl roce.
Tak držím palce, at je to jako u nás

• Citovat
  • Upravit
27247
27.1.10 09:29

Jak píše jjelena, je to období vývoje a mělo by to přejít. My měli v práci jinčí kábry.............ale to byly nemocné děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.1.10 15:13

Taky mám doma masochistu. Dělá to tak dva měsíce a bere to o zem, o skříň, o zeď a teď nejvíc o matraci postele (zjistil, že tam to nebolí) :mrgreen:

Hanule, přesně, to překvápko, když to někdy přežene :lol: No ale stejně to podruhý udělá zas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majdla
28.1.10 18:36

Náš Vojtík to začal dělat tak kolem 1 roku, já si myslím, že to některé děti dělají, když jim rostou zoubky, protože vždy, když se nějaký ten zoubek vyklubal tak byl Vojta v klidu, teď máme 2 roky a do hlavy se už nebije, ale zato nám rostou ještě 4 stoličky takže je pěkně mrzutý a dává to docela najevo, třeba, že si kledne venku a kříčí že už nechce jít dál. Stačí ho k sobě přitisknout a většinou ho to utiší. Majka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML