Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte maminy, dneska jsem dělala generální úklid, když jsem vytáhla šuplík z pod postele a nadzvedla matraci tak jsem se zhrozila.. V koberci lezli uplně miniaturní brozčci čistě bílé barvy, vypadali jako nějací červíčci, i se tak hýbali.. Tak jsem je hned vysála, pytlík vyhodila do popelnice a postříkala koberec BioKillem.. Zítra ráno kouknu, jestli se to neobjevilo znovu.. Pevně doufám, že ne.. Ví někdo co to je? Mám z toho celkem špatný pocit..
![]()
Běžte na webove stranky iFauna.cz, najedte na Bezobratli a polozte tam vas dotaz, myslim, ze se tam nemusite ani registrovat. Dobre by bylo broucky ( spise broucka) co nejblize vyfotit a umisit fotku. Na 100% vam napisou co to je a pak uz staci na internetu pohledat. Hodne lidi se tam vyzna v broucich, pavoucich atd…Hodne stesti ![]()
Asi bych ten koberec vyhodila nebo minimálně nějak pořádně vyčistila
@Petája Zkoušela jsem to vyfotit včera, ale je to fakt prťavé, že to nejde skoro vidět.. Teď jsem tam koukala, a vypadá to, že je tam klid.. Ale nechci to zakřiknout.. Ale je pravda, že ten BioKill mi vždycky pomohl.
Tak tohle by me asi dost rozhodilo. Nejak se mi nezda, ze by brouci byli bile barvy. Nebyly to spis larvy neceho? Jak velke byly? A neni mi jasne, kde teda primo byly, v koberci??? Cim se mohly zivit, koberec je umelotina, pod posteli nejsou drobky jidla…Sla bych po tom, protoze kdyz budes vedet co to je, lip vyresis prevenci.