Bílí broučci v koberci

262
28.5.17 01:52

Bílí broučci v koberci

Ahojte maminy, dneska jsem dělala generální úklid, když jsem vytáhla šuplík z pod postele a nadzvedla matraci tak jsem se zhrozila.. V koberci lezli uplně miniaturní brozčci čistě bílé barvy, vypadali jako nějací červíčci, i se tak hýbali.. Tak jsem je hned vysála, pytlík vyhodila do popelnice a postříkala koberec BioKillem.. Zítra ráno kouknu, jestli se to neobjevilo znovu.. Pevně doufám, že ne.. Ví někdo co to je? Mám z toho celkem špatný pocit.. :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1637
28.5.17 05:44

Běžte na webove stranky iFauna.cz, najedte na Bezobratli a polozte tam vas dotaz, myslim, ze se tam nemusite ani registrovat. Dobre by bylo broucky ( spise broucka) co nejblize vyfotit a umisit fotku. Na 100% vam napisou co to je a pak uz staci na internetu pohledat. Hodne lidi se tam vyzna v broucich, pavoucich atd…Hodne stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
28.5.17 09:20

Asi bych ten koberec vyhodila nebo minimálně nějak pořádně vyčistila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
28.5.17 12:13

@Petája Zkoušela jsem to vyfotit včera, ale je to fakt prťavé, že to nejde skoro vidět.. Teď jsem tam koukala, a vypadá to, že je tam klid.. Ale nechci to zakřiknout.. Ale je pravda, že ten BioKill mi vždycky pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
28.5.17 12:18

Tak tohle by me asi dost rozhodilo. Nejak se mi nezda, ze by brouci byli bile barvy. Nebyly to spis larvy neceho? Jak velke byly? A neni mi jasne, kde teda primo byly, v koberci??? Cim se mohly zivit, koberec je umelotina, pod posteli nejsou drobky jidla…Sla bych po tom, protoze kdyz budes vedet co to je, lip vyresis prevenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová