Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poznáte některá o jakou značku nebo konkrétně typ silonek jde? Mají celkem atypicky vršek.
Připomínají mi stahovací z Tesca. Zepředu vypadají jako u tebe https://www.tesco.com/…707-0060.prd
Nevím, co je to za silonky, ale jsu fakt mimořádně ošklivé
, promiň ![]()
@neferet1 píše:
Poznáte některá o jakou značku nebo konkrétně typ silonek jde? Mají celkem atypicky vršek.
Fuj to je hnus
Vypadaji jak rovnou uz s kalhotkama ![]()
@tessa2323 nemáme komentovat, máme poznat o jaky typ silonek jde, ale úkol nesnadný
, protože takovýhle hnusný silonky nemůže snad nikdo kupovat? Nebo jo?
![]()
Děvčata vaše zbytečné hanlivé výrazy vypovídají nic moc spíš o vás než nějakých silonkách.
@tumpach píše:
Editace dvakrát vloženoPříspěvek upraven 27.05.17 v 21:25
Typ - Extra hnusny elasticky silonky
Zakladatelko, promin… Ale myslim ze se asi uz takove nevyrabi? Ukazovala jsem mamce, pry podobny nosila, ale to uz je 30 let..Nevim no..
@neferet1 píše:
Děvčata vaše zbytečné hanlivé výrazy vypovídají nic moc spíš o vás než nějakých silonkách.
To je jen sranda ![]()
@neferet1 já opravdu hledám
, nevzpomínáš si, kde bys mohla tyto silonky koupit??
Jedine nejaky stahovaci, jak uz tady bylo receno..Ale ty vypadaji prece jen trochu jinak..A kde si prisla k temhle?
@neferet1 píše:
Mam taky takove a taky jsem marne uvazovala kde jsem je koupila, jedine me napadlo jestli jsem je nekupovala v Lidlu, ale tam maji to zbozi jen obcas.