bilkovina v moci...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1984
16.6.09 15:02

Ahojky.Buď máš nějaký zánět nebo ti nepracují správně cukry.Což může být třeba tim,že jsi si před spaním dala banán,broskev,sušenku atd. Uvidíš zítra,ale klidně tam už zase nic mít nemušíš,ke konci se to stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
16.6.09 15:11
Allisenka píše:
No ja to jeste zkusim vydrzet, rano jdu stejne do spitalu…ale pokud se to jeste zhorsi tak ficim..uz me to fakt stve… 8O

nemáš možnost si někde nechat změřit tlak, popř. si ho půjčit (kvůli syndromu bílého plátě) :?:

samotné otoky a ke konci se docela udávaj…nicméně pokud se nebudeš cítit, radši si zajeď dřív. Jen kvůli tomu, že mě bolely nohy hodně z otoků a celkově mi nebylo dobře at lak jsem měla mírně zvýšenej, jsem na tu pohotovost pár dní před porodem taky radši jela (navíc mi ty otoky pak do rána ani nesplaskly). Prostě jsem se necítila v pohodě…za ten klid to stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
16.6.09 18:20

ALISENKA ja jsem stejne zvedava co ti vsechno jeste bude a kdy nakonec porodis. Ale ja budu uplne stejna.
Bude to dobry, neboj. A hlavne uz pukni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
17.6.09 12:16

ahojte, tak je to pry v norme…zatim…skoda ze si me tam nechcou nechat..:D uz me to vsechno tak stve..v noci nespim, porad se budim s tim ze mi praskla voda, a pritom jsem jen spocena…uz mi fakt hrabe…od te doby co jsem se zacla otvirat tak maly tlaci tak ze kolikrat nemuzu ani lezet jak je to hnusny tlak…at uz to skonciii… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
17.6.09 16:27

Alli jen si to užívej:) Za chvíli bude venku a možná si i ráda vzpomeneš, jaký to bylo:) Bane, ale chápu tě, ten konec, hlavně podruhý, byl doslova a do písmene otravnej, stále jsem nezapomněla :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
17.6.09 16:30

no, doufam ze uz dneska bude venku, bud mam zas poslicky, ale tentokrat nejake silne, nebo snad porodim…jsem zvedava… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
17.6.09 16:36

dej si vanu, horkou. Na nic nečekej, neunavuj se zbytečně. Přeci jen čas stále ještě máš (ač to slyšet nechceš) a opravdu to dovede bejt dost neodbytné…zkus se natáhnout, pokud to pak poleví. A pokus se usnout. Pokud se povede usnout, spíš to přejde. Pokud ne, dej si další vanu a uvidíš.

Zabav se, pust si film a uvidíš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
17.6.09 19:14

no na chvilku to preslo, ale zase zaclo, nevim, nejsem si jista co to je, ale pokud to jeste neni ono, tak si myslim ze brzo bude…ale i kdyz nemusi…dva tydny jsem mela poslicky v kuse, pak to preslo, na to mi dr.rekl ze mam nachystane cesty na porod, a ted po par dnech je to zase tu…tak snad uz to nebude dlouho… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
17.6.09 19:31

tak si dej zas vanu a zas si zkus odpočinout. Já nevim, mě si v porodnici chtěli nechat v sobotu, že když udělaj přípravu, tak se to rozjede. A mi se nechtělo, nebo jestli jsem se začala bát či co…no a porodila jsem ve středu. A v mezičase hromada hodin pravidelných kontrakcí, ale zvládla jsem i ZOO, dvě poradny, návštěvu na celý den u kamarádky s dětma…

Ale stejně tak někdo má nepravidelné kontrakce a buch, porodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
17.6.09 19:39

no tech nepravidelnych kontrakci se bojim, ale tak ta bolest by mela zesilovat ne? tentokrat me to boli i pri chuzi…a spadlo mi nejak bricho dolu…este vic…no jsem zvedava jestli z toho neco bude…spis nez me to boli tak mam hodne takovy tlak v krizich jako bych nemohla pomalu dychat a dooost mi tvrdne bricho a i do neho mi jde tlak jako by do bricha…mam pocit ze to boli v kuse uz…
dam si za chvilku sprchu a uvidim no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
18.6.09 11:42
Allisenka píše:
no tech nepravidelnych kontrakci se bojim, ale tak ta bolest by mela zesilovat ne? tentokrat me to boli i pri chuzi…a spadlo mi nejak bricho dolu…este vic…no jsem zvedava jestli z toho neco bude…spis nez me to boli tak mam hodne takovy tlak v krizich jako bych nemohla pomalu dychat a dooost mi tvrdne bricho a i do neho mi jde tlak jako by do bricha…mam pocit ze to boli v kuse uz…
dam si za chvilku sprchu a uvidim no…

no víš co, já zas měla hodiny pravidelné a pak nic z toho, takže je to jedno, jestli jsou nebo nejsou pravidelné. Obecně se říká, že pokud to jsou 2hodiny po 5min pravidelné, máš jet…byhc tam byla asi naložená či co. Ani nemůžu říct, že by to zesilovalo. S prominutim kurevsky to bolelo pokaždý. Proto jsem pak byla hotová z toho, že už anin epoznam, jestli teda jo nebo ne a spoléhala jsem spíš na vodu. Proto na poslední poradnu jsem už jela s tím, že kontrakce od pondělka (byla středa) a že už chci pomoc, protože to bylo neúnosné

Klesnutí břicha může ukazovat na blížící se porod, ale prognozu, kdy, to ti nenapoví víc. Já měla Anetu hodně v pánvi už od začátku a nehnula se odtama. Takže jako chodila jsem libově pořád…fakt těžko říct.

Prostě zkoušet ulevovat si tou vanou, pokud možno odpočinkem. A byla jsem rozhodnutá, pokud nedojde na vodu, dát na vnitřní hlas, ale ten podruhé docela klamal, spíš jsem pak prostě trčela doma s bolestma a čekala na poradnu - tím, že byla obden, tak to bylo relativně v pohodě.

Zas by to mohlo pomoci rychlejšímu porodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
18.6.09 11:49

Ahojky, no to ja taky mivam furt co 5 minut..minule jak jsem jela do porodnice jsem je mela co 4 minuty a nic z toho..:D takze je to fakt o nervy..
S tim brichem, me kleslo pred asi 2 tydny a vcera jeste vic…
No taky zacinam doufat ze mi driv praskne voda abych to poznala..:D
Ale ta sprcha mi vecer trosku pomohla… :lol: ale takove posliky jako vcera jsem uz dlouho nemela no… 8O No prave proto ze me vcera rano chytl priserny prujem jsem si myslela ze uz teda fakt porodim…
No neda se nic delat…
Jsem ale zvedava kdy maly vyleze…jeden dr. mi rekl ze podle vahy vypocital porod na 23.6, druhy na 30.6, a pak 1.7, 2.7 a tak…tak si myslim ze uz si vyleze kdy chce…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
18.6.09 12:13

tak odhady jsou blbost, akorát nervujou:)

Jako jestli průjem, no, to by mohlo být brzy. Já čištění nezažila ani jednou.

Hlavně jako pozor, jo…jestli říkaj, že je prcek fakt dole a jsi připravená, kdyby ti prdla voda, radši bych moc neotálela, abys nerodila doma:) Jsem ráda, že jse mna tu vodu nečekala, bo já bych nestihla ani dojít k telefonu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
18.6.09 19:35

No tak je jasne ze kdyz mi praskne voda tak si akorat skocim do sprchy a ficim, mam to 3 minuty autem do spitalu..:D Ten prujem mam tak jak kdy…dneska zas nic, prcek si z eme dela srandu..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
18.6.09 20:08
Allisenka píše:
No tak je jasne ze kdyz mi praskne voda tak si akorat skocim do sprchy a ficim, mam to 3 minuty autem do spitalu..:D Ten prujem mam tak jak kdy…dneska zas nic, prcek si z eme dela srandu..:D

no nevim nevim, jestli stihneš do sprchy:D Jakmile mi prdla, holka šla okamžitě ven a byl to fakt fofr:D Tak jen abys měla někde doma po ruce nabitej mobil a něco na podvázání pupečníku, kdyby něco :D

Ale ne, nechci strašit. Ale je fakt, že jsme na diskusi měly holčinu, co rodila 3 dítko ve 35tt - přesně jak já - prdla jí voda a nestihla nikam ani zavolat. Tak jsem se pak snažila aspoň teoreticky připravit - no a v reálu bych si asi ani nevzdechla, kde co mam:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí