bilkovina v moci...

9196
16.6.09 09:47

bilkovina v moci...

Ahojte holky, nejsem si moc jista tim co znamena kdyz mi nasli bilkovinu v moci…muzete mi prosim nekdo poradit?
dekuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
16.6.09 09:53

Re: bilkovina v moci...

Allisenka píše:
Ahojte holky, nejsem si moc jista tim co znamena kdyz mi nasli bilkovinu v moci…muzete mi prosim nekdo poradit?
dekuju…

může to být jedním z příznaků preeklampsie. Dál se k tomu sleduje tlak a otoky. Pokud by byl vysoký tlak, přetrvávala bílkovina a ty otoky, mohlo by dojít k tomu, že se lékaři rozhodnou těhotenství ukončit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.09 09:54

Ahojky, nejsem odborník, ale když mi našli bílkovinu v moči, tak jsem měla problémy s ledvinami. Měla jsem v moči i krev, způsobil to ledvinový kámen. Netvrdím, že to máš taky. Napsala jsem ti jen mou zkušenost.
Taky to nemusí nic znamenat. Vezmou ti určitě ještě jednou moč na vyšetření a třeba to budeš mít v pohodě. Takže klidek.

• Citovat
  • Upravit
9196
16.6.09 09:56

no na otoky se me nikdo neptal, ale natikaji mi nohy… 8O akorat se ptali jestli me to pri moceni svedi nebo pali, ale nic z toho, takze si myslim ze zanet to nebude…tlak mam ale v poho,porad stejny 120/75…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
16.6.09 10:09

vlastně jsem maličko bílkoviny měla taky a říkali mi něco o špatném jídle, že málo jim či co. Ale to už si přesně nepamatuju.

Před porodem mi vylítnul tlak a otoky jsm měla dost, tak mi tehdy brali krev a moč na rozbor (ne jen ten papírek) a to bylo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
16.6.09 10:12

no to ja jsem pazravec..:D jak jsem lezela ve spitale tak pani vedle mela taky bilkovinu v moci a nizky krevni obraz jak ja a rozhodli se ji to teda vyvolat, no tak jsem zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
16.6.09 10:17

já jsem měla bílkovinu v moči několikrát - může to být vaginální infekce,pozůstatek po nachlazení nebo ty ledviny…

pokud nejsou otoky, vysoký tlak a nemáš obtěžující výtok, tak to bude pravděpobně v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
16.6.09 10:21

ze me furt cosi tece a otoky mam, jen tlak je v norme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
16.6.09 10:42

Koucky psal, ze pokud neni vysoky tlak, tak je bilkovina v moci tehotne nejcasteji kontaminace - nespravne umita pipka pred odberem. Jinak bilkovina v moci je nespecificky priznak, objevuje se pri zanetech a podobne. A v tehotenstvi se myslim trocha bilkoviny objevuje i normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
16.6.09 10:54

MOzna KOucky, jenze u nas v nemocnici mame magory doktory… :lol: znam je uz moc dobre, pro jistotu si me nechaji par dni na pozorovani a pak se rozhodnou to vyvolat..:D aspon to budu mit uz za sebou..:D doufam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
16.6.09 11:03

Alis tak to bud rada:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
16.6.09 12:46

Já to měla také několikrát a vždycky to bylo tím, že jsem den před „odběrem“ nezřízeně žrala zákusky :twisted: Alespoň na tom jsme se shodli s doktorem. Takže myslím, že stravou to také může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
16.6.09 13:31

no ja teda zakusky nejim, spis hodne ted zeleninu, ovoce a tak, protoze se mi ze vseho jineho zveda zaludek…:(
Holky, ale mam ted uz ale fakt strach, silene mi natekly chodidla, nemuzu chodit… :( az me z toho obcas chytne krec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
16.6.09 13:37

Alissenko mazej k dr. radši… s tím není sranda… maximálně si tě tam nechají na pozorování a nic. Nebo se porod sám rozběhne, nebo ti ho vyvolají. Už jsi v termínu,tak co…
nevím no, pro jistotu bych zajela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
16.6.09 13:58

No ja to jeste zkusim vydrzet, rano jdu stejne do spitalu…ale pokud se to jeste zhorsi tak ficim..uz me to fakt stve… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí