Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no tak ale kdyz prvni praskne voda a az pak prijdou kontrakce tak to tak hned nemuze byt ne?? ![]()
Allisenka píše:
no tak ale kdyz prvni praskne voda a az pak prijdou kontrakce tak to tak hned nemuze byt ne??
ale může. Ty kontrakce někomu prasknutím vody nezačnou, ale někomu jo a intenzita a četnost různá. Mě u Báry po prasknutí začaly kontrakce ihned megapravidelně po max 5minutách, za 2hodiny jsem budila manžela, jeli jsme do porodky a byla jsem na 4.
Na to ale nesázej
Někomu to fakt trvá hodiny až dny do kontrakcí po vodě, někdo to má hned
tyy jo, tak to byla rychlost…
jeste by me neco zajimalo…myslis ze si muzu zavolat sanitku? od nas nikdo nema ridicak a tacxikem pokud mi praskne voda tak jet radsi nechci, abych ho tam nevytopila… ![]()
zcela jistě můžeš. Jen to může třebas trvat, takže taxi bych nezavrhovala. Jen bych kdyžtak do telefonu hlásila. A se vyvložkuješ (říkáš, že do porodky to máš kousek:) ), tak to snad bude stačit, v nejhoršim ručník nebo ty jednorázové podložky:D
Jsem jezdila autem do 39tt podle UZ (podle MS 40) a asi dva týdny jsem vozila na sedačce deku s podložkou:D Přeci jen jsem jezdila dvakrát denně:D