bilkovina v moci...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9196
19.6.09 11:10

no tak ale kdyz prvni praskne voda a az pak prijdou kontrakce tak to tak hned nemuze byt ne?? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
19.6.09 11:16
Allisenka píše:
no tak ale kdyz prvni praskne voda a az pak prijdou kontrakce tak to tak hned nemuze byt ne?? 8O

ale může. Ty kontrakce někomu prasknutím vody nezačnou, ale někomu jo a intenzita a četnost různá. Mě u Báry po prasknutí začaly kontrakce ihned megapravidelně po max 5minutách, za 2hodiny jsem budila manžela, jeli jsme do porodky a byla jsem na 4.

Na to ale nesázej :D Někomu to fakt trvá hodiny až dny do kontrakcí po vodě, někdo to má hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
19.6.09 11:20

tyy jo, tak to byla rychlost… 8O jeste by me neco zajimalo…myslis ze si muzu zavolat sanitku? od nas nikdo nema ridicak a tacxikem pokud mi praskne voda tak jet radsi nechci, abych ho tam nevytopila… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
19.6.09 11:56

zcela jistě můžeš. Jen to může třebas trvat, takže taxi bych nezavrhovala. Jen bych kdyžtak do telefonu hlásila. A se vyvložkuješ (říkáš, že do porodky to máš kousek:) ), tak to snad bude stačit, v nejhoršim ručník nebo ty jednorázové podložky:D

Jsem jezdila autem do 39tt podle UZ (podle MS 40) a asi dva týdny jsem vozila na sedačce deku s podložkou:D Přeci jen jsem jezdila dvakrát denně:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí