Bílý jogurt - kdy začít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bílý jogurt
Ahoj,
chtěla jsem jen zeptat, kdy jste začali dávat bílý jogurt?? A jakou značku?? Já nejsem odborník, ale kravské mléko se nesmí dávat do roka, tak nevím jak je to s tou kravskou bílkovinou u jogurtů
ů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My jsme začali asi na 7-8 měsících a doktorka radila jedině Activii nebo Holandii. A bylo to víceméně jediné, co Anežka jedla krom MM. Jinak vše odmítala. Díky jogurtům pak začala jíst zeleninu, maso, rybu (všechno nejdřív s jogurtem). Samozřejmě jsme začínali zeleninou jak se má, ale toho moc nesnědla, dokud jsme nepřidali jogurt. Dodneška jí vlastně jen bílý jogurt Activia, ostatní nechce (asi ty ovocné), protože ji nechutnají. Takže za mě Activia.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja davam od 8 mesicu. Hollandii, Max chocensky, Madetu ve sklenicce. Jen bily, zatim zaciname, takze jen trochu… bez problemu…
MMCH, umela mleka jsou taky z kravskeho mleka, byt upravena…
Starsi jsem davala stejne, mohla jich snist litry, vetsinou mela jen Hollandii…bilou a to dodnes… obcas uz to ale prolozi Kostikem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě v poradně řekli, že kolem 9 m a nelépe Nestlé ( ty malé kalíšky - deserty??), do kterých se mi teda nechce a raději koupím jak říkají holky, activii, holandii a pod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme zacli po 8 mesici - aktivii, neslazenou - vetsinou s trochou presnidavky.
- Citovat
- Upravit
Taky od 8 měsíců, Hollandia, Olma Klasik, teď nově i Bio Valašské Meziříčí - všecko bílé. Ochutnal i ten Bio Valmez ovocný, ale fakt v tom nic není (kromě cukru a ten je v Sunarce taky
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My začly kolem 9 měsíce a Hollandii..bílou a pak i ovocnou..
a jogurty který vyrábí hollandie.. mají označení CZ 709, takže i některý třeba vian z kauflandu, nebo pilos z lídlu a clever z billy. ![]()
jiný.. ne..nedáváme nic od danone. ani ted
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidávám se - od 7 měsíců Hollandia a Activia.. nejdřív jsem dochucovala ovocem nebo přesnídávkou, ale teĎ jsem zjistila, že Barče Activia chutná snad i víc jen tak..takže máme skoro denně k odpolední sváče ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dávala jsem Aktivii a trochou přesnídávky…lepší se malé trávilo…pak jsem postupně přešla na klasické smetanové jogurtíky…nejdříve obyčejné-neslazené pak časem ochucené nebo pouze vanilkové…žádné light-to dětičky nesmí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od 8.měsíce, jakýkoli bílý jogurt s přiměřeným množstvím tuku (nedávám ani light, ani smetanové), bez přidaného škrobu.
Na značky moc nekoukám, spíš na složení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se přidávám od 8měsíce jsem dávala Hollandii,Choceňský atd…ale ze začátku nechtěla čistý bílý tak jsem přidávala strouhané jabko,nebo rozmačkaný banán nebo sušenku,teď to zvládne i bez
A teď dám už i občas ovocný ![]()
- Citovat
- Upravit
ahojky, my dávali Choceňský a Pilos z Lidlu (jsou hustější než třeba Activie). Activie jí začli chutnat až později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit