Bílý jogurt blinká - čím nahradit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bílý jogurt bliná-čím nahradit?
Ahoj, mám na vás prosbu. Dcera (8měsíců)mi špatně tráví bílý jogurt.Syn (6let) to měl stejné, ale ten je nechtěl jíst vůbec, ochucený mu nic nedělaly. Dcera bílý s chutí sní, ale pak ho ublinkává. Klidně i za 3 hodiny si ublinkne jogurt (a že je to smarádek
) Mohl by jste mi prosím někdo poradit, co dopoledne místo jogurtu? Ovoce má odpoledne, kaši večer a zeleninu v poledne. Můžu zkusit ty ochucený, ale s tím spěchat nechci.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já dávala do bílého (chceňský, nebo holandia), půlku banánu…trávil pak dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduna Nestlé a Hami vyrábí dětské mléčné dezerty, jako ochucený jogurt z UM, nezkoušela jsi? Cenově sice žádná sláva, ale jinak ti asi neporadím
Nebo dát prostě ten ochucený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ovocné jogurty, mě je kluka taky zvracel, bílé, i ochucené ovocem. tak je lepší ovocný jogurt, kvalitní, než nahradit například ovocem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduna ja bych asi naslouchala diteti, ktere jeste nema tak moc zatizene telo skodlivinami a pozna, co je pro nej prinosne. Nahradila bych ovocem.
Pije jeste mleko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduna píše:
@araw
Taky mě tohle řešení příjde zatím asi nejlepší.
taky je, ovocný jogurt není jed a je dost kvalitních jogurtů (y) ale bacha, tu slavnou hollandii mi zvracel i ovocnou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn též zvracel, přidávala jsem strouhané piškoty, ale ne ty obyč, ale kukuřičné z lékárny nebo trochu s ovocem, ale kojila jsem, tak jsem dávala jen trochu, až cca v roce snědl jogurt v pohodě. Teď v 2,5letech je jí málo, miluje zakysané ml. výrobky:)Celá rodina máme krev. skupinu O, moc mléčným nedáme, za to maso denně:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala Žervé (klasické české ne Gervais) - rozmačkané s ovocem nebo trochou přesnídávky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn mi ublinkával taky, začánal na bílém choceňském a pak jsem zkusila koupit míň tučný jogurt - Olma a ublinkávání najednou ustalo. Nedávno jsem zkusila koupit Pilos z Lídlu a ten mi ublinkával tak - protože byl tučnější. Tak u nás byla příčina tady, můžeš zkusit koupit míň tučnější? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme to samé a pomohlo to, že jsem mu joguty míchala s ovocnou přesnídávkou a postupně zvyšovala podíl jogurtu. Kolem roka už se to srovnalo a jedl bílé normálně. Teď už mu tedy nejdou a musí mít jen ovocné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás mají vesms jen choceňské, alu zkusím se podívat po Olma. děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim
Mlíko pije ráno a večer, večer má taky ještě kaši. Jen jsem si říkala, aby měl dost mléčné dávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduna pokud v tech davkach ma aspon 500ml, tak to staci. Je to min. davkA mleka/mlecnych vyrobku pro vek 8-12 mesicu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit