Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Prosím, znáte tuto farmu? Odebíráte vajíčka, králíky, hovězí? Na netu není moc informací… Děkuji za pomoc ![]()
Bývá stánek u nás na farmářských trzích, výrobky ok. Ale nemyslím si, že je bio.
A nemyslely jste tu farmu u Hradce K.tam je taky Běleč a farma ![]()
Nene, je to Běleč u Karlštejna, ale je to ještě jiná firma, mají v názvu opravdu Bio
edit. ne Karlštejn, ale Křivoklát
@achesa1 byla jsem na doporučení mrknout v Gruntu na nám. st. Pavla na Kladně, tam mají např. králíka za 240,–/kg a tady o 70,– méně, což mi přijde uz pěknej rozdíl ![]()
Do gruntu chodim. Kralika bych tedy nepozrela, kdyby me mucili (cely detstvi kazdou nedeli k obedu). Ale hovezia veprovy dobry. Ale klidne bych vyzkousela neconovyho.
Tak kdyby ses tam vypravila, děj vedet. Taky případně napíšu ![]()
@achesa1 Já jsem tam byla v sobotu, majitel nebyl doma, jeho syn říkal že nejlepší je zavolat a objednat si co budu chtít, nevím, jestli to stihnu, zitra budu mít fofr, ale cinknu tam a napíšu co jsem se dozvěděla, popř. Až po víkendu
@achesa1 Tak jsem tam právě volala, pán je ochotný, připraví králíka na kdy potřebuju, to samé vejce. Ptala jsem se na kuřata, ty nemá a ještě na telecí a to prý bude, ale nedokázal mi říct kdy, říkal že do léta určitě. Pak napíšu víc ![]()
Tak to já bych brala to telecí a vajíčka. A kdyby měl i hovězí, vepřový
. Pošleš mi telefon? Já si tam taky příležitostně zavolám. Já bydlim v Tuchlovicích, takže to nemám nijak daleko, ale ani nikam cestou
. Ale zase mám ráda kvalitní jídlo. Tak se snažim vyhledávat různý zdroje.
Jezdite, zeny, jeste na tuto biofarmu, popr mate kontakt? Chceme vajicka a kralika. Loni jsme jeli okolo a meli na vyvesce snad i nutrie, ale ja blbka jsem si nevzala telefon. ![]()
Jinak pro bio hovezi jezdime do Dolnaku.