Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, jsem tady nová a chtěla bych se zeptat, jestli některá z maminek nemá zkušenost s probiotiky Bio-Kult. konkrétně Bio-Kult infantis. Doporučila mě je lékařka. naše malá trpí dost silným ekzémem a zažívacími potížemi a tohle by ji mělo pomoct. trochu jsem pátrala na internetu a našla stránku na fb. jsou to prý v anglii nejprodávanější probiotika pro děti se spoustou ocenění. jinak se toho moc nikde nepíše.
děkuju za případné rady a poznatky. ![]()
edit: pravděpodobně nikdo zkušenost nemá. Dnes mi probiotika přišly tak je hned vyzkoušíme. Čekám od nich malý zázrak, po tom co mi doktorka řekla. ![]()
@maminkajanicka Dobrý deň, akurát riešim podobnú vec - vyberám probiotiká pre synčeka a zaujal ma Bio - Kult infantis. Mala som od nich dospelácke ešte dávnejšie a viem, že je to čistý výrobok. Ako Vám zabrali na tráviace problémy? My máme prdíky asi od 14. dňa. Do teraz sme dávali Apo Laktik, ale chcela by som vyskúšať tieto. Ďakujem moc za info ![]()
@aktaKZ píše:
@maminkajanicka Dobrý deň, akurát riešim podobnú vec - vyberám probiotiká pre synčeka a zaujal ma Bio - Kult infantis. Mala som od nich dospelácke ešte dávnejšie a viem, že je to čistý výrobok. Ako Vám zabrali na tráviace problémy? My máme prdíky asi od 14. dňa. Do teraz sme dávali Apo Laktik, ale chcela by som vyskúšať tieto. Ďakujem moc za info
Dobry den,
Tento pripravek velmi velmi doporucuji.
Nasi male velmi velmi pomohl.
Na ekzem zabral a traveni se upravilo.
Za me naprosto uzasny! ![]()
@maminkajanicka Dobrý den, 6,5r dcerke možem davať 1 tbl denne? Ďakujem
Dobry den, urcite ano. Ale nejsou to tablety, ale sacky. Dival jsem se na jejich stranky ***** a pro deti starsi 3 let maji probiotika Bio-Kult 14.
edit admin: smazán odkaz
@maminkajanicka Dobrý den, OK díky. My teď s dcerkou užíváme ten Bio-Klult, tbl. Dcerka mívala často prujem a jak bere tyto probiotika, nemá.