BioGaia - používání a kombinace

131
12.2.12 19:12

BioGaia

Ahoj znovu prosim o radu koupila jsem si kapicky biogaia a memu miminku bude mesic az 18.2 muzu ji je uz davat,kdyz tam pisou ze az od ukonceneho 1 mesice. Neublizim ji nejak? A kombinovat s jinymi kapickami na prdiky se asi nesmi ze ne? Myslim jako sabik atd. Za jak dlouho pomohli miminku? Moc dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2868
12.2.12 19:19

Ahoj :mavam:
Já myslím,že těch pár dní už tam nehraje roli…na kapičkách Baby Calm je taky napsáno,že se mají používat až od ukončeného 1.měsíce a některým dětem je dávají už v porodce :nevim: A Tobě jde fakt o pár dní ;)
Jinak kombinovat se to prý smí,každý to působí jinak - BioGaia jsou laktobacílky,pomáhá střevní mikroflóře,kdežto sabík atd.usnadňuje odchod plynů :) Jinak my je teď máme teprve něco přes týden a změna už je relativně viditelná :dance: U každého je to jinak,ale zpravidla začínají působit během 10ti - 14ti dnů.Držím palce,ať zabere :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
12.2.12 19:21

Ahoj, malá měla probiotika od Swissu (podobné bio gaia) a doktorka říkala, ať se nelekám, že je tam napsáno až od ukončeného 1.měsíce, že dětem se dávají už v porodnici. A k tomu nám dávala Espumisan (zase podobné sabkám). Takže kombinovat se to určitě dá. Ani Bio Gaia nejsou všemocné.
Teď mám Sab, jednou jsem je musela použít a do 10ti minut byl klid.
Tak ať prdíky zlobí co nejméně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
12.2.12 19:23

začala jsem dávat ve 14-ti dnech a pomohly poměrně brzy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
12.2.12 19:26

Biogaiu mozes dat od narodenia…napr. na Slovenku je v navode na Biogaiu, ze sa sme davat od narodenia. Taktiez tento tyzden bolo aj v Sama doma na CT1, ze sa tieto kapky mozu davat od narodenia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
12.2.12 19:56

nam kapky pomohly, behem jednoho tydne. Ale pozor, jakmile jsme skoncili baleni, problemy s prdiky se objevili znovu, takze nevynechavat, a kombinujem s infacolem a pomohlo nam to paradne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
12.2.12 20:03

Taky jsme měli BioGaiu a v pohodě.Stačila nám jedna lahvička a bylo po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
12.2.12 21:22

My dávali od 4 týdnů, pomohli za 5dní a protože to jsou probiotické kapky, nemělo by mít užívání jiných léků vliv. Naopak se dávají i dospělím např. při užívání antibiotik, my je měli i v 7m při antimykotikách. Ale nejsem lékař, konzultovala bych s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
13.2.12 16:30

Moc dekuji za rady.Martext a kolik je tvemu miminku? Ja prave davam infacol treti den a chtela bych to kombinovat s tou biogaiou,aby to fakt pomohlo hrozne si vytrpime s tema prdikama a zaroven mam strach,abych ji nejak neprebavkovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
13.2.12 16:51
Janinka F píše:
Moc dekuji za rady.Martext a kolik je tvemu miminku? Ja prave davam infacol treti den a chtela bych to kombinovat s tou biogaiou,aby to fakt pomohlo hrozne si vytrpime s tema prdikama a zaroven mam strach,abych ji nejak neprebavkovala.

klukum (dvojcatka) je 12 tydnu, davam jim to asi 3 tyden, Dr.rikala, ze muzu normalne kombinovat s Bio Gaiga a potvrdili mi to i vlekarne. A kluci zadny vedlejsi problem nemaji, tak hlavne at vam to pomuze. Nam tahle kombinace, ulevila fakt vsem. Byl to horor. A ted uz jsme v pohode. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
13.2.12 20:48

Nám teda zabraly snad hned! a dáváme je doteď - a to je mu už 8 měsíců..akorát by mě zajímalo, jak dlouho se můžou dávat nebo spíš, kdy je zkusit vysadit..ale říkám si, že teď když už se mimi víc hýbe, tak by to skoro už mohlo zvládnout bez kapiček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
13.2.12 20:56

Tak to si myslím, že v 8mi měsicích není už nutný …
Každopádně známé je doktorka doporučila asi po 3 měsících vyměnit za Lakrobacílky … ale to bude určitě podlě názoru doktor od dotora :)

JankaF píše:
Nám teda zabraly snad hned! a dáváme je doteď - a to je mu už 8 měsíců..akorát by mě zajímalo, jak dlouho se můžou dávat nebo spíš, kdy je zkusit vysadit..ale říkám si, že teď když už se mimi víc hýbe, tak by to skoro už mohlo zvládnout bez kapiček…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
13.2.12 21:50
avm3 píše:
Tak to si myslím, že v 8mi měsicích není už nutný …
Každopádně známé je doktorka doporučila asi po 3 měsících vyměnit za Lakrobacílky … ale to bude určitě podlě názoru doktor od dotora :)
JankaF píše:

Tak tyto problemy deti trapi max do 4 mesice veku, takze by to uz nemelo byt potrebne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.2.12 00:23

BioGaia bereme dohromady s Lefaxem a zabírají. Mohou se kombinovat i s jinými kapkami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
14.2.12 12:23

Můžeš je už dávat a můžeš je i kombinovat, neboj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí