Biooblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
25.5.08 18:15

Biooblečení

Ahoj

prosím vás co je to biooblečení?nebo máte některá stím i zkušenost?

děkuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Efa
208
25.5.08 18:26

Ahoj!
Bio obleceni je vyrobeno napr. z bio bavlny, pestovana bez jakychkoli chemickych prostredku, v ekologicky cistem prostredi a behem jeji sklizne ci nasledneho zpracovani neni jakkoli chemicky upravovana. Takove obleceni je vhodne predevsim pro alergiky apod. Vic najdes zde www.biobaby.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.5.08 18:30

:arrow: Efa děkuju jdu se kouknout na tu stránečku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
25.5.08 18:51

Ještě bych tohle vysvětlení doplnila o organickou bavlnu, je to řešení vhodné jak pro „přírodní“ typy tak pro ty, co mají kožní problémy nebo alergie a nabídka už je dost široká

100% organická bavlna neobsahuje žádné nežádoucí chemické látky. Během výroby není použit formaldehyd, chlorové bělení nebo barvy na bázi benzinu, což je obvyklé u oděvů, které jsou sice také ze 100% bavlny, ale tímto procesem procházejí (i bílá látka je barvená!). Oblečení snese vysokou teplotu praní z důvodu očekávaného odstranění zbytků krémů a olejů spojených s léčbou ekzémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.5.08 10:48

veci z organicke bavlny prodavaji normalne v HM a jsou to normalni hezke veci…

• Citovat
  • Upravit
2547
25.6.08 20:22

koukni na www.lotties.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
1.11.10 13:11

bio bavlna

i C A má řadu bio triček a bodýček,anebo česká frma haipa daipa vyrábí z BIO bavlny,já jsem vyzkoušela bodýčka manymonths,je z usa mám pocit,ale moc jsem spokojená nebyla,spodní díl bodýčka se dá celý odepnout,aby se pak použila vrchní část jako tričko,ale me se patentky rozepínaly neustále :-? nakonec se taky odst tričko vytáhlo,je víc široke jak dlouhé,stoji docela hodně tak jsem čekala vic…ješte nejsou špatná bodýčka Io Bio
jinaqk podle,na deckem oblečení jsou hlavně škodlivé barvy,takže alternativa na leší oblečeni,ale ne BIO,je bílé bavlneně,to je přírodní,kde je barva je to chemie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
21.11.10 08:42
AJA píše:
jinaqk podle,na deckem oblečení jsou hlavně škodlivé barvy,takže alternativa na leší oblečeni,ale ne BIO,je bílé bavlneně,to je přírodní,kde je barva je to chemie..

U konvenční bavlny je ten problém, že její pěstování je obrovsky energeticky náročné a používá se velké množství hnojiv. Samozřejmě chemických, špatně odbouratelných.
Netvrdila bych, že kde je barva, je chemie. Existují i přírodní barviva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.