Bistro a pravidla pro děti
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Pitaya1 píše:
Ono vůbec dost těch starších recenzí o nich hodně vypovídá… a není to zrovna moc pozitivní
Ale chyba je vždycky na straně zakaznika
. Teda ještě pár let zpátky ne, ať nejsem nespravedliva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše:
Co jsem byla, tak bezne 120 a už to je šílený. A to je Karlin na ceny vyhlášeny. Pekne pritvrdili a svedou to na inflaci
Tak asi chodíme do hodně jiných podniků, protože palačinky za 120 navíc s úpravou, co má v jídelníčku zrovna tohle bistro, jsem opravdu už hodně dlouho neviděla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Me to nijak nevadi, at zakazou vstup komu chteji. Me vadi jak to bylo podano. Jak kdybych na dvere restaurace dala ceduli „pokud neumite jist priborem, tak sem nechodte“. Za me je to vse co tam vypsali uplne normalni, tak nechapu proc to vlastne museli psat. Ja sama mam deti, a uz 4 roky jsem nebyla nikde na jidle, protoze vim jak umi radit. Ano jdem na zahradku, kde je detske hriste, ale proc lozit do lepsi restaurace, kdyz vim, ze to nebude super? A za toto cele muzou ty matky s radoby respektujici vychovou, protoze ona to decko tak respektuje, ze zapominaji respektovat okoli.
Tak představ si, že my s naší respektující výchovou jezdíme s dětmi do restaurací normálně, nemusím 4 roky sedět doma. V restauraci neřádí a lze se dohodnout
. Tedy s miminem se nedomlouvame, čas jídla se upraví podle jeho spaní, ale starší se umí v restauraci chovat hezky.
Mě tedy vůbec nevadí, že si někdo napíše pravidla. Volně poběhující děti vadí hodně a jednou v pizzerii jsem taky zažila výměnu pokaděné plíny na stole
. Resp. mě hlavně vadí jejich rodiče, kteří si své děti neusměrní.
Taky by mi nevadilo, kdyby si někdo udělal zákaz dětí, necítila bych se diskriminována. Každý majitel si podle mě má právo vybrat cílovou skupinu. Kdyby někdo vymyslel označení pro děti a bez dětí, bylo by to dokonce kolikrát snažší.
- Citovat
- Upravit
@Ijen píše:
@Santa Juana ano a to je presne ono. Vubec nemam problem s tim, ze nekdo nechce ve svem podniku deti, protoze delaji b.rdel, jsou hlucne, rozbiji nadobi a nekouka z nich zadna extra trzba. Jenze podobne se muze dalsi podnik vymezit vuci jine skupine a za chvili muzeme mit podniky jen pro mlade/bile/bohate atd dosadit se da cokoliv. Ano vedome prehanim, ale to se mi vybavilo jak na me dychla ta arogance a povysenost z jejich sdeleni.
To máš bohužel pravdu. Nedávno se něco takového stalo příteli. Jako cizinci mu bylo vysvětleno, že o něj jako o zákazníka a ani o jeho peníze nestojí. Dvacáté první století, prosím pěkně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s jejich pravidly. Zrovna v Praze a jen v Praze jsem zažil situaci když nějaká matka začala na stole během oběda u vedlejšího stolu přebalovat svoje dítě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle tu musím přihodit. To už mi přijde jako absolutně absurdní reakce. Začíná to vypadat, že jeden malý podnik, kde nechtějí nevychované rodiče, bude stát za zkázou lidské populace. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Capelucia to je to co rikam, respekt je i vykani. Hlavne nevidim nejakou touhu tahat dvoulete decka do restaurace. Kdyz chci, jdu s manzelem sama.
Jde hlavne o to, ze dnesni matky si mysli ze muzou vsechno. Prebalovacky na stole jsem taky zazila. To prece nedelam ani doma. Zazila jsem i matky s cigarem v tlame, deti behaly vsude, skakaly po vedlejsich zidlich a kdyz nekdo rekl toto se nedela, tak ty matky spustily hysteraky co si to kdo dovoluje rict jejich andilkum, jsou to prece deti…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Capelucia to je to co rikam, respekt je i vykani. Hlavne nevidim nejakou touhu tahat dvoulete decka do restaurace. Kdyz chci, jdu s manzelem sama.Jde hlavne o to, ze dnesni matky si mysli ze muzou vsechno. Prebalovacky na stole jsem taky zazila. To prece nedelam ani doma. Zazila jsem i matky s cigarem v tlame, deti behaly vsude, skakaly po vedlejsich zidlich a kdyz nekdo rekl toto se nedela, tak ty matky spustily hysteraky co si to kdo dovoluje rict jejich andilkum, jsou to prece deti…
Kecáš, cigarety již několik let nesmí být v restauraci
- Citovat
- Upravit
@Cher26 píše:
Ahoj, zajímalo by mě co si myslíte o tom že si bistro dalo pravidla o chování dětí https://tn.nova.cz/…-deti-anketa Přijde vám to v pohodě?
Nečetla jsem v těch pravidlech nic hrozného, urážlivého. Je tam sepsáno vše, co je snad automatické. Kdo má děti nevychovanou zvěř, ať s nima nechodí mezi lidi.
Takže souhlasím, co je tam psáno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tartaletka Je to fakt na hlavu
, holka co si kvůli tomuhle nepořídí dítě je blázen a pak je jen dobře že by děti neměla. I když nevěřím že by se někdo takový našel, tak zlé na tom snad nejsme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova píše:
My tedy pořád někam jezdíme na minidovolene prodloužené víkendy každý víkend nějaky výšlap nebo akce spojená s tím že si dáme někde jídlo.To fakt lidí s dětma prostě fo jejich 5 let přestanou kamkoliv chodit nebo sebou zahájí krabičky s jídlem jen aby náhodou nešli někam do restaurace?
Ale proč by nechodila? Stačí se podívat a vidím - mají koutek, vysoké židličky, nedělají ksicht. Anebo mají sezení venku, tak sedne venku. Jde prostě jen o výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kobzola889 píše:
@MalinekaNikde jsem se nedočetla, že by se označovali za lepší bistro.Vyjádřili se jasně a s respektem, na svém instagramu. Za mě naprosto v pořádku. Nafukujou to leda média.
Ale označují, bod 5 toho prohlášení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za dva tydny mam schuzku v Praze kousek od toho bistra, tak se tam rada stavim na snidani
jen skoda, ze moje petileta cacorka bude ve skolce a nemuze se mnou, je totiz slusne vychovana a navstevu toho bistra by si naopak uzila ![]()
Provozovatelum fandim a jak uz tu nekdo psal, tak s tim souhlasim a chapu i tu formu, jakou je to napsane, jelikou nektere matky jsou vazne natvrdle ![]()
Jen me zarazi jedna vec a sice, ze je tolik matek s detmi, ktere si muzou dovolit jit do toho bistra
vecne vsude ctu a slysim, jak kvuli tomu, ze je zenska na RD, tak zijou z ruky do huby, ale evidentne to tak horke nebude
jojo, pak ve stories na instaci to vypada dobre ![]()
- Citovat
- Upravit
@Vesnickaholka píše:
Za dva tydny mam schuzki v Praze kousek od toho bistra, tak se tam rada stavim na snidanijen skoda, ze moje petileta cacorka bude ve skolce a nemuze se mnou, je totiz slusne vychovana a navstevu toho bistra by si naopak uzila
Provozovatelum fandim a jak uz tu nekdo psal, tak s tim souhlasim a chapu i tu formu, jakou je to napsane, jelikou nektere matky jsou vazne natvrdle
Jen me zarazi jedna vec a sice, ze je tolik matek s detmi, ktere si muzou dovolit jit do toho bistravecne vsude ctu a slysim, jak kvuli tomu, ze je zenska na RD, tak zijou z ruky do huby, ale evidentne to tak horke nebude
jojo, pak ve stories na instaci to vypada dobre
Jako matka mimina vydělávající přes 50 litru a manžel přes 100… proč by ne? Určitě nejsem jediná… Praha není Znojmo nebo Karviná ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sonmi píše:
Ale označují, bod 5 toho prohlášení.
Lepšobistro pro lepšolidi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.