Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Asi by ta zvlášťní skupina pro Látkovky nebyla pro orientaci marná.
Ale nejsem stálým přispivatelem (spíš čtenářem) tak raději mlčím.
Včera jsem žehlila (mi totiž žehlení neva, vadí mi začít - tak mívám občas žehlící maratón) do noci, tak jsem už neměla sílu řešit - ale sekce látkovky je sice fajn, ale holky, jak odlišíte třeba diskusi, kde holky kombinují látkovky a papírovky? Nebo kde je porovnáváte?
Za sebe hlasuji pro celkové pleny (ony jsou ty látkové živé diskuse navrchu
, ale neberte to jako dogma - tohlůe je na diskusi a já se přizpůsobím uživatelům…
L.
To téma kombinování plenek není moc používaná diskuze (alespoň tady jsem si všimla, že diskuze látkovky vs papírové pleny byla aktualizovaná naposledy v dubnu 2007)
Jelikož nechci nést rozhodovací odpovědnost, nadhodím návrh na látkovkách ve stejných názorech ať se k tomu taky vyjádří její častí navštěvníci. ![]()
Martule nevím, zda jsem ti už neodpovídala ve stejných názorech. Myslím, že střihově nejlepší kalhotky na čč jsou Imse organic, nevýhodou je provlhávání a jak Eliza připomněla opotřebování sucháčů.
Bambino mio mi vadí kvůli otáčení sucháčů na bříško, takže malá byla dost často poškrábaná
. Na případného prcka asi pořídím jedny Imse organic a BL ty nové barevné a pak se uvidí, ještě tu mám pozůstatky starých kalhotek po malé.
Ohledně plen plánuji v začátku používat hlavně čč a vv a na spaní a delší časové úseky použít BL organic 3v1, které teď mám jako noční plenu pro malou. K doktorovi asi pořídím Imse 2v1 na machrovinu
.
Mám natahovací vlňáky od Popo a jsou moc příjemné. Taky jsem nesnášela kousavé pletené věci, ale tyhle nekoušou a malá je má ráda.
Dobrý den,máme také první miminko a před pár dny mi kamarádka přinesla na vyzkoušení plenky které se jmenují monperi a musím říct že jsou opravdu úžasné,teprve se rozjíždí a myslím že mi říkala že se brzo vokážou v obchodech.Opravdu jestli je někde uvidíte v obchodě vřele doporučuji,uvidíte že budete spokojeni tak jako my tedka,Zatím jsem je nikde nesehnala,ale kamarádka mě ujistila že brzo budou.Myslím že aspon za zkoušku to stojí a uvidíte sami že Vám nelžu. ![]()