bl plenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9262
26.2.08 15:57

Asi by ta zvlášťní skupina pro Látkovky nebyla pro orientaci marná. :wink: Ale nejsem stálým přispivatelem (spíš čtenářem) tak raději mlčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.2.08 16:08

Včera jsem žehlila (mi totiž žehlení neva, vadí mi začít - tak mívám občas žehlící maratón) do noci, tak jsem už neměla sílu řešit - ale sekce látkovky je sice fajn, ale holky, jak odlišíte třeba diskusi, kde holky kombinují látkovky a papírovky? Nebo kde je porovnáváte?

Za sebe hlasuji pro celkové pleny (ony jsou ty látkové živé diskuse navrchu ;)), ale neberte to jako dogma - tohlůe je na diskusi a já se přizpůsobím uživatelům…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
26.2.08 18:10

To téma kombinování plenek není moc používaná diskuze (alespoň tady jsem si všimla, že diskuze látkovky vs papírové pleny byla aktualizovaná naposledy v dubnu 2007)
Jelikož nechci nést rozhodovací odpovědnost, nadhodím návrh na látkovkách ve stejných názorech ať se k tomu taky vyjádří její častí navštěvníci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
27.2.08 17:18

Martule nevím, zda jsem ti už neodpovídala ve stejných názorech. Myslím, že střihově nejlepší kalhotky na čč jsou Imse organic, nevýhodou je provlhávání a jak Eliza připomněla opotřebování sucháčů.
Bambino mio mi vadí kvůli otáčení sucháčů na bříško, takže malá byla dost často poškrábaná :( . Na případného prcka asi pořídím jedny Imse organic a BL ty nové barevné a pak se uvidí, ještě tu mám pozůstatky starých kalhotek po malé.
Ohledně plen plánuji v začátku používat hlavně čč a vv a na spaní a delší časové úseky použít BL organic 3v1, které teď mám jako noční plenu pro malou. K doktorovi asi pořídím Imse 2v1 na machrovinu :D .
Mám natahovací vlňáky od Popo a jsou moc příjemné. Taky jsem nesnášela kousavé pletené věci, ale tyhle nekoušou a malá je má ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janina Ku
27.1.12 20:45

Plenky monperi

Dobrý den,máme také první miminko a před pár dny mi kamarádka přinesla na vyzkoušení plenky které se jmenují monperi a musím říct že jsou opravdu úžasné,teprve se rozjíždí a myslím že mi říkala že se brzo vokážou v obchodech.Opravdu jestli je někde uvidíte v obchodě vřele doporučuji,uvidíte že budete spokojeni tak jako my tedka,Zatím jsem je nikde nesehnala,ale kamarádka mě ujistila že brzo budou.Myslím že aspon za zkoušku to stojí a uvidíte sami že Vám nelžu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure