Bláznivá matka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1983
1.9.06 17:33

Tak já mám tetování nad kotníkem - mořskýho koníka. A za porod jsem si slíbila že si ho nechám upravit.
Nebo možná předělat na draka … Ještě nebyl čas, ale půjdu do toho.
Je mi 28 a bláznivá si nepřipadám.
Do piercingu bych nešla - jsem srab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
1.9.06 18:02

Ahoj,
mě je 25 a tetování jsem si nechala udělat ve 22 letech. Doteď toho nelituji i když je to od ramene až skoro po loket. Pamatuji si, že když mi sestra na šestinedělí pomáhala do srpchy, tak říkala, že tam byla jedna maminka, která měla pavouka přes celé břicho, takže si nemyslím, že by to byla tak špatná věc. Asi jak pro koho, ale já toho tetování doteď nelituji a nepřipadám si, že bych byla nějak nevybouřená, či špatná.
Piercing v jazyku jsem si nechala uděla hned po tetování. Vydrželo mi to půl roku, pak mi to (myslím si, že to bylo tím) začalo přivolávat stavy nevolnosti, tak jsem to sundala a už nena:,–(ila. Už bych si to ani nenechala na:,–(it, ale taky to nezavrhuji.
Moje máma má 43 a nechala si ve 40 udělat zlatý piercing do pupíku. Moc jí to sluší. U mě by to asi neobstálo, protože by to přes mé špeky nešlo vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.06 18:10

Ahojik, tak ja se taky hlasim mezi tetovane:-))je mi 26, jedno tetovani jsem si nechala delat pred dvema lety a to na bedra, vybiral mi ho manzel a ted je to asi mesic jsem si nechala udelat jeste jedno nad kotnik a je to morsky konik..ale vypada jako dracek, jsem nesmirne spokojena a pysna na to co mam..ja vim, rekne si nekdo jak to bude vypadat az mi bude 80sat:-))))no co, na:,–(im megga kalhotky ty zakryji tu zadni a natahnu strample a tradaaaa, takze muzu jen doporucit:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
1.9.06 19:12

Já mám tetování taky na bedrech a na paži,v uchu 5 dírek a i propíchlej břuch jsem měla :lol:
Je pravda,že už to asi ,,neletí,, jako dřív,ale rozhodně by mě nenapadlo si to nechat za drahý prachy a v bolestech obrušovat :! Jednou jsem do toho šla z nějakýho důvodu a basta a až budu stará,tak všichni ti ščvrklí staříci a stařenky tu kérku budou mít taky,tak co 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
1.9.06 19:24

Ahoj holky,
nepripadam si jako blazniva matka, letos mi bude 30, mam piercing v pupiku a o kerce uvazuji:-))))
vyblaznila jsem se dosytosti „zamlada“ na skole, pupik nechala pichnout az v 27…
myslim, ze je to kazdyho vec, tezko soudit cloveka podle toho, kde a kolik ma der do sveho tela, zda ma tetovani, dlouhy vlasy, kratky vlasy, dredy a janevimcojeste:-))

Nicol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
1.9.06 22:56

Mno, mně bude 35 a o propíchnutí jazyka docela vážně uvažuju. Na rameni mám velkého draka, kolem kotníku trnovou korunu, v dlani popínavou květinu, pupík jsem měla píchnutý už dvakrát, ale pokaždé mi to vylezlo, protože mám trapně rovné břicho :cry: . K tomu jsem měla píchlý nos, ucho…5×, a ještě jeden tajný :oops:
Bláznivá matka jak vystřižená ze žurnálu :oops:
 Radka

• Citovat
  • Upravit
944
2.9.06 11:41

ahojky, taky se přidávám k těm, co jim ta mamina bláznivá nepřijde :) tetování mám pidi spirálku na rameni a chystám se na další, asi na loket.. dokonce jsem zpracovala manžu a ten si asi taky nechá dát.. piercign jsem měla v obočí, nad horním rtem a v jazyku, to šlo časem dolů, jizvičky mi neva, ale moje sestra má píchlý jazyk už několik let a je to naprosto v pořádku.. nic si tím nekompenzuju, prostě se mi to líbí a jestli někomu ne, tak je mi to vcelku šumák, já taky nejsem s každýho druhýho odvázaná… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
4.9.06 00:13

Hehe, holky, co sa tu o vas nedozviem? :wink:

Ale pridam sa (hoci tetovanie ani piercing nemam) k tym, co si myslia, ze je to v pohode. V dnesnej dobe je predsa tetovanie a piercing rovnaka zalezitost ako uces. Ja tiez nevylucujem, ze sa mozno niekedy dam pomalovat (aj ked ja len henou, mna desi ta definitivnost ozajstneho tetovania)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
4.9.06 20:08
dalmatinka píše:tva kamoska mi silne pripomina meho chlapa.je mu uz 36 a kdyz jsme spolu zacli chodit,tak si nechal na tajno pichnout jazyk.krome toho ze 14 dni mluvil jak idiot a nemohl spat,ak jeste v noci neustale cvakal tou kulickou o zuby a nemohla jsem spat a vymlatil si sklovinu ze zubu.

Dalmi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
takhle jsme se s manžou už dlouho nezasmáli :D :D M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
4.9.06 20:13

Tetování nemám, ale loni v létě, jak mi pořád lezlo megabřicho s Dalískem zpod triček, jsem si na něj malovala konturkama smajlíky podle aktuální nálady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová