Jak dlouho se peče pangas?

18.3.13 15:07

blba otazka

Holky prosim vas poprvy za svuj zivot sem si koupila mrazenyho pangase.chci se zeptat chci si ho obalit a osmazit na panvi jak dlouho se pece…¨
ptam se na hovadinu hahahh ale vazne nevim jak se delaj ryby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.3.13 15:08

Zrovna tady nikdo neni kdo by mi poradil? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
18.3.13 15:10

Pangas se dělá chvilku, dej to na málo a až bude tmavší obálka tak otoč a je to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.13 15:11

Dekuju :P :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
18.3.13 15:13

Pangas je „nedobrá“ ryba, ale když už ji máš, tak polorozmrazit a smažit normálně jak řízek, záleží jak to máš tlustý. a snad i nacitronovat.Taky neni pangas jako pangas. Koupila jsem jakýsi, ale málem jsem se :poblion:,bylo to jak břečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336

Hlavně ho neotáčej mockrát, nebo se rozpadne.. Nebo ho můžeš upéct v rtoubě, dávám jen koření na ryby, trochu citr=onu a kousíček másla.. Žádnou vodu. Mražený pangas obsahueje totiž tolik vody, žejak rozmrzne, doslova v tom pekáčí plave a po upečení je míň jak poloviční, je to příšerná ryba.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536

Až ho rozmrazíš, a než ho budeš obalovat tak ho vysuš ubrouskem nebo papírovou utěrkou, on obsahuje hodně vody, je to lepší!

Příspěvek upraven 18.03.13 v 15:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Jen polorozmrazit??? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
18.3.13 15:15

@ojchlajch17 já ho obaluju uplně zmrzlej když ho vytahnu z mrazáku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.13 15:15

To sem si zas neco vybrala:DDDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
18.3.13 15:17

@ojchlajch17 :lol: nebooj dopadne to dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.13 15:17

Holky proč jíte takové svinstva?? Nevíte, že pangasius je ryba žijící ve Vietnamských stokách :poblion: :poblion: pokud tuto rybu zakladatelko jsi koupila mraženou v sáčku, nejprve ji rozmraz, osuš a pak obal a usmaž cca 10 minut, aby se ti nerozpadla. ale i když je strouhankový obal tvrdý - usmažený, tak uvnitř to bude rozbředlina. Poslední roky se mi nepodařilo koupit žádného kvalitního pangase, pak jsem se dověděla tyhle chuťovky :roll:

• Citovat
  • Upravit
Lamicka
18.3.13 15:20

.

Příspěvek upraven 13.10.15 v 13:31

• Citovat
  • Upravit
2039
18.3.13 15:24

Tak já kupuju dobrého pangase, i když vím, že to není žádná šlágrovní ryba. Ale to neřeš, nemá kosti a i ta příprava je fakt blbuvzdorná. Když ho chceš mermomocí smažit jako řízek, nech ho trochu povolit. Já to tak dělám - polorozmrazím a pak obalím a smažím v oleji. Ne úplně zprudka, aby se opravdu propekl a otáčím jen jednou, aby se nerozpadl. Lepší ale je nechat ho víc rozmrznout, pak vysušit utěrkou vodu a pak teprve obalit. Neboj, to zvládneš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
18.3.13 15:31

Taky bych si pangase nedala, po tom co jsem o tom viděla reportáž v televizi. hlavně ta moč těhotných mě dostala..viz. např. tento článek
V poslední době se veřejně začalo hovořit o jejich zdravotní závadnosti. Vytýká se jí, že chov probíhá velmi nestandardně za použití různých karcinogenních látek, použití antibiotik a v neposlední řadě i za pomocí injekčního vstřikování moče těhotných žen, která významně podporuje jejich růst. Tamním chovatelům se vytýká, že ryby se tísní na velmi malém prostoru, aby se pokud možno nemohly hýbat a hlavně rychle rostly
 http://www.damy.cz/…ecek-zraloci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport