Z čeho se žije, když vám nevezmou dítě do školky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
27.3.19 10:12

Jsou tu i další možnosti: výživné pro sebe od svých rodičů a výživné na dítě od jeho prarodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.19 10:13

Ja mam dite v soukrome dotovane skolce, platim i se stravou 3500 mesicne, berou deti od roka. Jinak jsem mela i domluvene hlidani u pani (duchodkyne), ktera chtela v podstate stejne penize, ale dala jsem prednost kolektivu. Pokud bys do prace dojizdela mimo bydliste do vetsiho mesta, urcite by se tam nekdo takovy nasel. Ja nasla ve meste nad 20000 obyvatel takovych chuv asi 5.

Prosim anonym, nebo smazat, nemusi nikdo ze znamych vedet, jak to mame. Dekuju

• Citovat
  • Upravit
4
27.3.19 10:21

Vím,že to sem asi nepatří,ale na diskuzých o vitamínu a dětech,jsou strašně staré příspěvky a nikdo,tam už neodpovídá.Tak se zkusím zeptat,kde je někdo aktivní.Nevíte od kolika měsíců se může sypký vitamín C z DM drogerie?Pokud někdo ví,moooc Děkuji předem za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.3.19 10:24

@Allahrks Jaký máš důvod dávat kojenci vitamín C?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.3.19 10:27

Taky mě to čeká, příští rok budu dcerku dávat k zápisu, je listopadová takže do školky by šla v necelých 3 letech. Já prostě věřím že ji vezmou, jsem s ní sama takže prostě do práce musím. Ale já při nejhorším bych někde našla hlídání u rodiny.. Do soukromé bych vrazila víc než bych vydělala :roll: v nadsázce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
27.3.19 11:05

Napadají mě třeba jesle, tam berou děti do těch 3 let a většinou si je nechávají do doby, než jsou přijaty do školky. Nebo prace na doma. Nám se taky nechtělo počítat peníze a přemýšlet, co můžeme a nemůžeme koupit, a tak jsem začala pracovat z domu. Není to kdovíjaky příjem, ale na přilepšení super. Plus ještě sem tam něco vyrábím a prodávám, to je ještě míň peněz, ale opět, na zemi to nenajdu, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.19 11:56

normálně setrim, nic navíc nakupují, vařím doma, odkladem peníze, co to jde a pak to zas budu vybírat, na konci budu, doufám, na nule

soukromá se mi z hlediska lokace a poplatků nevyplatí nebo jen nepatrně

• Citovat
  • Upravit
2206
27.3.19 13:51

Řeším stejné. No… řeším.. čekám co bude. Kluk 3 roky koncem srpna, k zápisu do státní půjdeme, ale spíš doufám v zázrak. Vracím se na hlavní úvazek, k tomu mám brigádu bez přerušení. Soukromé školky, nebo skupiny tady 6.000,– + 2.000,– strava, to bude stropro plné, je jich pár, další možnosti v cenách 8.000,– + 2.000,– strava. Jsou tu i dražší. To je půl toho, co vydělám. Druhá polovina jsou trvalé příkazy, něco málo většinou zbyde. A pak ještě peníze od tatínka a to by nám mělo vystačit na provoz. V podstatě to bude stejně na prd jako to máme teď, ale úplný socky nejsme. Pak nevím, jak to budu zvládat časově. Ale rok to určité ještě přežijeme, než kluk půjde do státní školky. V čerstvých 4 letech to už snad vyjde a pak budeme hrozně bohatý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin