Zameškané hodiny na střední škole - bojím se vyrovnávacích zkouše

24992
26.3.19 22:28

Těžko říct, u nás se to moc neřešilo… Omluvenku jsme si do tridnice psaly sami a celkový počet zmeškaných hodin byly super čísla, co neseděly se skutecnosti… Komisionalky u nás dělala jen jedna holčina, ale ta měla daleko víc… Koukni na školní řád, mělo by tam být kolik procent výuky v jednotlivých předmětech můžeš zameskat… Tak si to spocti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
309
26.3.19 22:32

A to je takovy problem se zeptat reditelky, pripadne sve tridni?? Jak my mame vedet jake ma vase skola podminky?? Jako stredoskolak bts uz mela byt samostatnejsi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 22:42

My to měli tak, že můžeš mít maximálně 25% zameškaných, když bylo víc dělaly se komisonálky. Dělala jsem takhle, kdysi i z tělocviku. U nás to docela hrotili. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
26.3.19 22:46

U nas max. 20 %, v kazdem predmetu zvlast. Ale to najdes ve skolnim radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
26.3.19 22:51

U nás to bylo nějakých 20% až max.25% z předmětu. A u nás se to dost řešilo.
115 hodin mi přijde ještě OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
26.3.19 23:01

My jsme měli 25%, někdo to potom řešil, někdo ne. Pár lidí taky dojelo na zameskany hodiny, ale to nebylo 115, to mi nepřijde tak strašný. Měli třeba kolem 300 hodin, k tomu dost neomluvených. K maturitě se dostali a řádně ji složili, tak buď v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
27.3.19 06:06

Tak to je snad jasne definovane ve skolnim radu,pripadne jinde. A studenti jsou s tim seznameni v prvaku. Jsou skoly,kde je jim to jedno,jinde se pocita absence na procenta a pokud se presahne,musi student na prezkouseni. Je to zvlast za kazdy predmet. Ale rozhodne to vsichni ve skole vi,neshani takhle informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
27.3.19 06:07
@Dory22 píše:
U nás to bylo nějakých 20% až max.25% z předmětu. A u nás se to dost řešilo.
115 hodin mi přijde ještě OK.

Vetsinou se resi kazdy predmet zvlast. Pokud je jednou tydne,klidne muze mit 50%. Ale to tady nikdo nevi,kdyz nezname jejich podminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.3.19 06:19
@Kacenka.k8 píše:
A to je takovy problem se zeptat reditelky, pripadne sve tridni?? Jak my mame vedet jake ma vase skola podminky?? Jako stredoskolak bts uz mela byt samostatnejsi :zed:

Prosim som o normálnu radu nie o takúto odpoveď :roll: ale chápem nie všetci môžu byť ochotný a pomôcť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.3.19 06:20

@Azeretereza ďakujem pekné za radu 😊 upokojila si ma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.3.19 06:23
@Klaudia333 píše:
Prosim som o normálnu radu nie o takúto odpoveď :roll: ale chápem nie všetci môžu byť ochotný a pomôcť.

ta rada, tam je jen se ti nelibi. zeptej se na prislusnych mistech, kdyz to neumis vycist ze skolniho radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
27.3.19 06:25
@Klaudia333 píše:
@Azeretereza ďakujem pekné za radu 😊 upokojila si ma :hug:

Jenomze to te upokojila mozna nepravem. Vzdyt nikdo nevi,jak to vase skola ma. Co nekde neresi,jinde je velky problem. Mysela jsem,ze stredoskolak by mel mit trochu vic inteligence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.3.19 06:31

@vokishka keď toto pokladate za menej inteligentnejšieho človeka len kvôli tomuto tak to je dosť smutné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
27.3.19 06:34
@Klaudia333 píše:
@vokishka keď toto pokladate za menej inteligentnejšieho človeka len kvôli tomuto tak to je dosť smutné :roll:

No student,ktery nevi,za jakych podminek studuje,neni schopen si to ve skole dohledat,zeptat se tridni a z moznych odpovedi na anonymni diskuzi si vybere jen tu,co se mu hodi,mi jako vykvet inteigence nepripada .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.3.19 06:41

@vokishka váš názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin