Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Když jsem tam chodila já od 1. do 9. třídy, byla to fajn škola, ale už je to spoustu let. Co se týče výuky, je výhoda, že je tam bazén, kde jsem se naučila asi v 3. třídě plavat, dvě velké tělocvičny, kde se dá chodit na kroužky volejbalu, basketbalu, dneska už možná i další jiné sporty, taky velké venkovní hřiště. Kdysi byla sportovní třída od 6. třídy, ale pokud na to žák neměl známky, nedostal se tam. Nevím, jestli jsem ti pomohla. ![]()
Momentálně bych této škole ani psa nesvěřila. Neřeší nic. Vše se zamete pod kobereček. Učitelé tam už od 1. třídy demotivují děti a křičí po nich. Pokud jste rodič, kterému je jedno, že na něj od první do poslední hodiny budou pedagogové řvát, vysmívat se, demotivovat, tak je to ta pravá škola pro vás.
Dobrý den, mohu poprosit o reakce a názory na paní učitelku Pavlu Nikolovou, která měla být z této školy odejita pro nevhodné chování? Na naší škole totiž učí naši třídu a je to šílené, co se děje. Nepouští děti na svačinky i přesto, že je maji placené, stojí v hodinách za trest, psychicka šikana deti a vyhrožování… je toho opravdu hodně. Sbíráme podněty a proto bych ráda našla někoho, kdo by ji případně znal i z dřívějška. Dekuji
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.