Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Hele pokud pribyva ma dostatek pocuranych plen apod tak imho je to ok. Ja byla jako mala pry taky desne blici a to tenkrat byla jen jedna znacka sunaru… asi bych to rekla doktorce jen pro jistotu, ale myslim, ze nad tim mavne rukou, ze je to pro nektery mimca normalni.
jinak napr.:
https://nestlebaby.cz/…ko-ublinkava
Moje to má úplně stejně. Stejný věk, taky blije, byť trošku, po každém jídle, někdy i před jídlem. nevypadá, že by ji to vadilo, tak čekám, až to odezní - mělo by to být v 6 měsících. ![]()
Moje má 6m, je plně kojená a doteď blila vesele a intenzivně, teď se to už trošku mírní… A klidně tu hodinu po jídle
nějak mě to nenapadlo řešit, miminka prostě ublinkávají, jinak je veselá, akční, přibírá…
Miminka ublinkavaji pořád. To je normální. Mlíko ničím nezahustuj, to udeláš víc škody jak užitku.
Ahoj, dcera byla kojena jen prvních 5 dní, takže nevím jestli by zvracela i z kojení. Teď ji jsou 4 měsíce, a pokazdem jídle si ublinkne. Tedy mimo noc, když ji v polospanku. Koliky nemá nikdy, neměla nikdy vůbec žádné bolení. Prvně měla Sunar jednu krabici, pak jsme přešli na babylove 1. Přibírá krásně. Neblije do oblouku, ale klidně za hodinu po jídle z ní něco vyjede… Je to hodně bl.by? Druhá nezvracela vůbec…doktorce jsem to neříkala, nepřišlo mi to nijak důležitý. Je spokojená, usměvavá. Bohužel jsem v situaci kdy si nemůžu dovolit dát za speciální krabici 400kc, když jich vypije měsíčně 9… Jde to mlíko něčím třeba zkusit zahustit?