Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
maminky prosila bych radu.
museli jsme se synem přejít na jiné mlíčko (dřív jsme dávali Hami )přestal mi papat)) tak jsme zavedli Sunar. ale brouček mi začal po každém jídle ublinkávat a dokonce i mezi jídlem. tak sem si řekla a dost! skusila jsem se vrátit zpět k Hami ale pořád mi blinká.
už přikrmujeme, dnes ráno dostal přesnídávečku (poprvé) a normálně dostává zeleninku, brombor,… a po tom mi nezvrací, jen po tom UM.
nevím jestli mám jít za doktorem nebo jestli je to OK ale mě se to moc nezdá.
nedávno jsem ho musela 4× převlíkat, když jsme šli ven (nesnáší oblíkání) to byl pane řev
…
už máme vyzkoušenej Nutrilon, Sunar, Hami.
poradíte něco???
Ahoj
no zvláštní že ublinkává až ted - no zkusit třeba Nutriton - je to taková přídavná složka, která se přidá do mléka a zahustí ho - pak by mělo mimčo míň ublinkávat protože je strava hustější a líp se drží v žaludku.
Možná blinká až ted protože se začal víc hýbat - a tudíž víc namáhat …
No náš první syn měl reflux a blinkal od narození - někdy i 20× za den - psycho - ale samozřejmě šlo vždy jen o ublinknutí. a druhý syn začal právě až tak kolem 5 měsíce kdy se začal víc hýbat… ale nebylo to nijak časté - tak 2× za den a opět jen trošilinku…
Klidně zajdi k dr.
ahoj naše Vanesska začla blinkat okolo 3. měsíce tak jsem jí dávala nutrilon proti blinkací stojí 200,– a měla to na 3 dny a pily jsme ho do 6. měsíce pak jsi sama sedla a byl pokoj:o) ted jsme na Bebě
Taky jsem měla s malým tento problém!
Začali jsme na Nutrilonu, to byla katastrofa! Pak jsem zkusila Nutrilon pro ublinkávající nebo blinkající dítka a to nám taky nepomohlo! Nakonec jsem zkončila u Sunaru a byla to pohoda!
Pokud máš dobrou dětskou dr. tak sse s ní domluv - oni dostávají v ordinaci různé vzorky UM, je to vždy po 1 nebo 2 dávkách! Tak ji popros jestli by ti s tím nepomohla a nedala ti vzorky od všech UM co má a uvidíš - neco mu sednout musí!!! ![]()