Blíženci ♊ vztahy

25
1.12.22 11:34

Blíženci ♊ vztahy

Zdravím, v předchozí diskuzi se někdo ptal na znamení, tak chci navázat další. Jsem Blíženec a trochu se zajímám o astrologii ( nevybírám si dle toho partnery) ale baví mě o tom diskutovat a pídit se. Nejvíce zkušeností mám s partnery: Váhy - nerozhodnost, Panny - nevyjadřovaní citů a Beran- tvrdohlavý a nekompromisní. A taky Vodnáři, ale pouze přátelské vztahy a stejný smysl pro humor. :D Jaké máte zkušenosti vy s Blíženci a Blíženci s ostatním znamením v partnerském nebo i sexuálním vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
1.12.22 11:43

Ahoj, já když chci, tak si rozumím s každým. Ale bytostně nenávidím lemply :D Ohledně blíženců, tak s nimi jsem si vždy rozuměla, až na bráchu ( ale tak sourozenecká rivalita ) on byl Blíženec :D Jinak z vlastní zkušenosti, znám minimálně pět Blíženců kteří to hrají na obě strany. Tím myslím že ti mohou vrazit kudlu do zad, a přitom se chovat jako nejlepší přátelé. Ps: Jsem Panna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.22 11:48

Já jsem Blíženec, manžel taky. Jsme každý ve své podstatě ta druhá půlka toho druhého :)
Ty dvě osobnosti se v nás pořád míchájí, takže možná díky tomu sobě navzájem víc rozumíme a dokážeme být k tomu druhému tolerantnější.

• Citovat
  • Upravit
25
1.12.22 11:52

@Lu66 Taky nemám ráda lemply a lidi co si neustále stěžují. A též si dokážu rozumět s každým, pokud to není vyloženě arogantní blbec 😄. Ale pro mě zatím nejhorší zkušenost s chlapem pannou. Pak dvouma váhama, který bych nejraději kopla do zadku pro jejich nerozhodnost a neupřímnost 🙄 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
1.12.22 11:53
@Lu66 píše:
Ahoj, já když chci, tak si rozumím s každým. Ale bytostně nenávidím lemply :D Ohledně blíženců, tak s nimi jsem si vždy rozuměla, až na bráchu ( ale tak sourozenecká rivalita ) on byl Blíženec :D Jinak z vlastní zkušenosti, znám minimálně pět Blíženců kteří to hrají na obě strany. Tím myslím že ti mohou vrazit kudlu do zad, a přitom se chovat jako nejlepší přátelé. Ps: Jsem Panna.

Jako, kudlu do zad, to bych se ohradila.
Manzel je Blizenec a nekoho podrazit, to fakt ne.To je primo proti jeho povaze..
Ale rika se, ze jsou to lide dvou tvari..
Tak on je na jednu stranu moc hodnej clovek co by se rozdal, na druhe je oproti jinym lidem dosti samonasiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
1.12.22 11:54
@Konnny píše:
Jako, kudlu do zad, to bych se ohradila.
Manzel je Blizenec a nekoho podrazit, to fakt ne.To je primo proti jeho povaze..
Ale rika se, ze jsou to lide dvou tvari..
Tak on je na jednu stranu moc hodnej clovek co by se rozdal, na druhe je oproti jinym lidem dosti samonasiraci.

tak pokud tě urazilo to s tou kudlou do zad. hmmmm :) netřeba si to brát osobně :palec:

edit: já jen říkám že pár takových znám :D… jinak mě jsou znamení ukradená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
1.12.22 11:55

@Lu66
Vidis, a ja mam ve svem okoli podvodniky a lhare hlavne mezi Pannami a jeste si prijdou v pravu. Si nevyberes.😀

• Citovat
  • Upravit
25
1.12.22 11:55
@Anonymní píše:
Já jsem Blíženec, manžel taky. Jsme každý ve své podstatě ta druhá půlka toho druhého :)
Ty dvě osobnosti se v nás pořád míchájí, takže možná díky tomu sobě navzájem víc rozumíme a dokážeme být k tomu druhému tolerantnější.

Na Blížence chlapa jsem snad ještě nenarazila :mrgreen: Jen pracovní vztah. A teď chvíli randím s pannou, tak jsem na to zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
1.12.22 11:56
@andrasteia píše:
@Lu66
Vidis, a ja mam ve svem okoli podvodniky a lhare hlavne mezi Pannami a jeste si prijdou v pravu. Si nevyberes.😀

to je dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
1.12.22 12:03

Za me:

• nejsou lini, maji spoustu zajmu, maji enorme hodne energie a odvednou fakt hodne prace, nicmene nejsou dobry v koncovkach, jsou takovi zrychlení
  • je tezke s nimi cokoliv planovat, sice vse nakonec klapne, ale pro lidi co maji radi řád je ten intuitivni přístup „ono se to podkládá a klapne to“ na palici
  • v nekterych vecech jsou jako deti, veci nedomysleji do konce, v jinou chvili vse zas hroti a stresuji
  • na lidech jim HODNE zalezi, i kdyz to casto vypada, ze ne (takova podobnost s kozorohem trosku)
  • zeny jsou hodne rodinne zalozene, ale jsou to spis akcni matky nez ty co by mely vse tip top a byly doma
  • strasne je vycerpavaji negativni lidi, jsou dost citlivi na pocity ostatnich
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.22 12:03

Partner je blíženec já váha. Jsme spolu skoro 11 let, roční dítě. Život s blizencem je :think: :think: plný překvapení. Nikdy nevím jako náladu bude zrovna mít. Během hodiny je mění několikrát. :zed:

• Citovat
  • Upravit
9243
1.12.22 12:16
@andrasteia píše:
Za me:
  • nejsou lini, maji spoustu zajmu, maji enorme hodne energie a odvednou fakt hodne prace, nicmene nejsou dobry v koncovkach, jsou takovi zrychlení
  • je tezke s nimi cokoliv planovat, sice vse nakonec klapne, ale pro lidi co maji radi řád je ten intuitivni přístup „ono se to podkládá a klapne to“ na palici
  • v nekterych vecech jsou jako deti, veci nedomysleji do konce, v jinou chvili vse zas hroti a stresuji
  • na lidech jim HODNE zalezi, i kdyz to casto vypada, ze ne (takova podobnost s kozorohem trosku)
  • zeny jsou hodne rodinne zalozene, ale jsou to spis akcni matky nez ty co by mely vse tip top a byly doma
  • strasne je vycerpavaji negativni lidi, jsou dost citlivi na pocity ostatnich

S manželem Blizencem ziju 15 let.
Bod A souhlas
Bod B nesouhlas- nesnasi intuitivni pristup, vse musi byt naplanovane, rozplanovane, zajistene dlouho predem…Intuitivni pristup - je jeste cas, to se pak uvidi na miste atd
ho strasne rozciluje.
Bod C Absolutní souhlas. Nektera i vážnější rozhodnuti nedomysli. Hroti a stresuje hrozne.
Dalsi body taky souhlas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.22 12:24

Blíženec můj ex, 12 let po rozchodu mívám noční můry o něm. Byl strašný - manipulace, nedochvilnost až 2 dny, lhal, vždycky všechno otočil ve svůj prospěch… Zaměřuje se na mladší holky. Nemohla jsem se zbavit.

• Citovat
  • Upravit
9243
1.12.22 12:25

@andrasteia Hele a co Kozoroh, kdyz uz jsi ho zminila.To jsem ja :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
1.12.22 12:32

Já blíženec, muž panna - oba jsme typické exempláře svého znamení. Nehodíme se k sobě už 25 let :lol: svoji dokonalou a cholerickou pannu velmi miluji - dává mi totiž prostor, podporuje mě, je silně rodinný typ (o mě se to vždy říct nedá, někdy bych nejraději rodinu neměla). Vyvažuje mě - on plánuje, já jednám intuitivně (musím říct že mě intuice většinou neklame). On je morální autorita - takový Mirek Dušín, já mám pochopení pro lidskou slabost - oba si navzájem rozšiřujeme obzory. On je vztekloun, já flegmatik… neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí