Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
OK tak hlavne používej kondom a šup na to! Jo delala jsem to ráda … ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem v mladistvém věku, konec základní školy. Začínám procházet sexu na chuť, nikdy jsem jej nezažila ale přijde mi že se teď svět kolem mě točí jenom kolem něj a asi už bych ho chtěla prožít. Pořád slýcham jak je to krásný, proto se chci zeptat zkušenějších žen zda to děláte rády a zda je ta slast opravdu ze všeho ostatního největší.
A víš co je největší slast? Pěkně po ránu jít do ledničky a všechno sežrat
miluji bílý sex ![]()
Sex je super, ale až potom, kdy přijdeš na to co se ti vlastně líbí. A to může trvat. Taky jsem v průběhu poznávání zjistila, že nezávazný sex je pro mne vzrušující jenom v představách, ne v realitě.
Takže pokud chceš radu, tak si klidně užívej, ale s kondomem.
No zas abys to nepřepálila, nemyslím že zkraje mýho sexuálního života to bylo nějaký ultra skvělý a bezchybný. S tím je potřeba počítat, že možná to nebude hned a bude potřeba trénink. Ale jinak jo, sex je super.
@JiříkMazlík píše:
A víš co je největší slast? Pěkně po ránu jít do ledničky a všechno sežratmiluji bílý sex
Největší slast by byla vsechno sezrat a nepribrat
![]()
@Mar__tanka1983 píše:Á to je pravda, přemýšlela jsem, co je lepšího než sex, a tys na to kápla
Největší slast by byla vsechno sezrat a nepribrat![]()
Jinak prazvláštní diskuse…
Zakladatelko, jestli si jeste na zakladce, tak bacha, pod patnact je to vo prus@er.
A s ochranou, nechces byt v sestnacti pozitivni a mama k tomu.
Jinak je to super, jasny, ale jak tu bylo psano výše, chce to trochu zkušeností a empatickeho partnera. Nechat se penetrovat od ciziho capka na zachodcich diskoteky neni zrovna nejlepší začátek. Takze vybirej s rozumem.
@JiříkMazlík píše:
A víš co je největší slast? Pěkně po ránu jít do ledničky a všechno sežratmiluji bílý sex
Ale houby leda. Už jsi někdy na poslední chvíli doběhl třeba v obchoďáku na záchod? Ale fakt na poslední chvíli? Ta úleva, ta slast. Kam se na to hrabe vyluxovana lednička.
Trochu divný dotaz. Pokud je ti 15 - 16, tak jsi už nejspíš zkusila masturbovat a víš, jaká slast to je a nepotřebuješ se ptát. A pokud jsi orgasmus při masturbaci ještě nezažila, začni tam. Sex na to nepotřebuješ
Jinak ano, mnoho lidí na světě ti potvrdí, že je to nejlepší lidská činnost. Minimálně v mladším věku, časem objevíš alespoň srovnatelné ![]()
@JiříkMazlík píše:
No fuj, jak ráno…přece večer, ale po sexu…to jsou dvě slasti za sebou ![]()
@boricmytu píše:
No fuj, jak ráno…přece večer, ale po sexu…to jsou dvě slasti za sebou
Přece nepůjdu ráno do práce hladový a nespokojený ![]()
@JiříkMazlík píše:
Přece nepůjdu ráno do práce hladový a nespokojený
Tak já to mám naopak, nesnídám, to co bych snědl by mě utlouklo, na lačno podávám lepší výkony, první jídlo mám oběd a doháním to večer před spaním…To už radši ten ranní sex, ale taky nejsem jeho vyznavačem a to z jednoho hlavního důvodu a to jsou neumyté zuby:)
@boricmytu píše:
Tak já to mám naopak, nesnídám, to co bych snědl by mě utlouklo, na lačno podávám lepší výkony, první jídlo mám oběd a doháním to večer před spaním…To už radši ten ranní sex, ale taky nejsem jeho vyznavačem a to z jednoho hlavního důvodu a to jsou neumyté zuby:)
Tu snidani chapu, nekdy to mam podobne. Ale naco k sexu potrebujes zuby?
Dobrý den, jsem v mladistvém věku, konec základní školy. Začínám procházet sexu na chuť, nikdy jsem jej nezažila ale přijde mi že se teď svět kolem mě točí jenom kolem něj a asi už bych ho chtěla prožít. Pořád slýcham jak je to krásný, proto se chci zeptat zkušenějších žen zda to děláte rády a zda je ta slast opravdu ze všeho ostatního největší.