Sex, nejlepší lidská činnost

Anonymní
1.12.22 05:18

Sex, nejlepší lidská činnost

Dobrý den, jsem v mladistvém věku, konec základní školy. Začínám procházet sexu na chuť, nikdy jsem jej nezažila ale přijde mi že se teď svět kolem mě točí jenom kolem něj a asi už bych ho chtěla prožít. Pořád slýcham jak je to krásný, proto se chci zeptat zkušenějších žen zda to děláte rády a zda je ta slast opravdu ze všeho ostatního největší. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15332
1.12.22 05:27

OK tak hlavne používej kondom a šup na to! Jo delala jsem to ráda … :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
1.12.22 05:47
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem v mladistvém věku, konec základní školy. Začínám procházet sexu na chuť, nikdy jsem jej nezažila ale přijde mi že se teď svět kolem mě točí jenom kolem něj a asi už bych ho chtěla prožít. Pořád slýcham jak je to krásný, proto se chci zeptat zkušenějších žen zda to děláte rády a zda je ta slast opravdu ze všeho ostatního největší. :oops:

A víš co je největší slast? Pěkně po ránu jít do ledničky a všechno sežrat :dance: miluji bílý sex :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
1.12.22 06:20

Sex je super, ale až potom, kdy přijdeš na to co se ti vlastně líbí. A to může trvat. Taky jsem v průběhu poznávání zjistila, že nezávazný sex je pro mne vzrušující jenom v představách, ne v realitě.
Takže pokud chceš radu, tak si klidně užívej, ale s kondomem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
1.12.22 06:26

Hlavně se chraň a pozor na nemoci.
Sex je skvělá věc. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
1.12.22 06:35

No zas abys to nepřepálila, nemyslím že zkraje mýho sexuálního života to bylo nějaký ultra skvělý a bezchybný. S tím je potřeba počítat, že možná to nebude hned a bude potřeba trénink. Ale jinak jo, sex je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
1.12.22 06:36
@JiříkMazlík píše:
A víš co je největší slast? Pěkně po ránu jít do ledničky a všechno sežrat :dance: miluji bílý sex :pankac:

Největší slast by byla vsechno sezrat a nepribrat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
1.12.22 06:38
@Mar__tanka1983 píše:
Největší slast by byla vsechno sezrat a nepribrat :mrgreen: :mrgreen:
Á to je pravda, přemýšlela jsem, co je lepšího než sex, a tys na to kápla :kytka: hlavně čipsy, mňam.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
1.12.22 06:40

Jinak prazvláštní diskuse…
Zakladatelko, jestli si jeste na zakladce, tak bacha, pod patnact je to vo prus@er.
A s ochranou, nechces byt v sestnacti pozitivni a mama k tomu.
Jinak je to super, jasny, ale jak tu bylo psano výše, chce to trochu zkušeností a empatickeho partnera. Nechat se penetrovat od ciziho capka na zachodcich diskoteky neni zrovna nejlepší začátek. Takze vybirej s rozumem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80245
1.12.22 07:07
@JiříkMazlík píše:
A víš co je největší slast? Pěkně po ránu jít do ledničky a všechno sežrat :dance: miluji bílý sex :pankac:

Ale houby leda. Už jsi někdy na poslední chvíli doběhl třeba v obchoďáku na záchod? Ale fakt na poslední chvíli? Ta úleva, ta slast. Kam se na to hrabe vyluxovana lednička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
1.12.22 07:12

Trochu divný dotaz. Pokud je ti 15 - 16, tak jsi už nejspíš zkusila masturbovat a víš, jaká slast to je a nepotřebuješ se ptát. A pokud jsi orgasmus při masturbaci ještě nezažila, začni tam. Sex na to nepotřebuješ ;-) Jinak ano, mnoho lidí na světě ti potvrdí, že je to nejlepší lidská činnost. Minimálně v mladším věku, časem objevíš alespoň srovnatelné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
1.12.22 07:37
@JiříkMazlík píše:

No fuj, jak ráno…přece večer, ale po sexu…to jsou dvě slasti za sebou :lol:

• Citovat
  • Upravit
3598
1.12.22 07:41
@boricmytu píše:
No fuj, jak ráno…přece večer, ale po sexu…to jsou dvě slasti za sebou :lol:

Přece nepůjdu ráno do práce hladový a nespokojený  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
1.12.22 07:45
@JiříkMazlík píše:
Přece nepůjdu ráno do práce hladový a nespokojený :lol:

Tak já to mám naopak, nesnídám, to co bych snědl by mě utlouklo, na lačno podávám lepší výkony, první jídlo mám oběd a doháním to večer před spaním…To už radši ten ranní sex, ale taky nejsem jeho vyznavačem a to z jednoho hlavního důvodu a to jsou neumyté zuby:)

• Citovat
  • Upravit
738
1.12.22 08:21
@boricmytu píše:
Tak já to mám naopak, nesnídám, to co bych snědl by mě utlouklo, na lačno podávám lepší výkony, první jídlo mám oběd a doháním to večer před spaním…To už radši ten ranní sex, ale taky nejsem jeho vyznavačem a to z jednoho hlavního důvodu a to jsou neumyté zuby:)

Tu snidani chapu, nekdy to mam podobne. Ale naco k sexu potrebujes zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí