Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje máma i přítelkyně byli blíženci…A u obou to bylo jako přes kopírák..2v1.. Buď úžasné a nebo šílené…
@Konnny píše:
@andrasteia Hele a co Kozoroh, kdyz uz jsi ho zminila.To jsem ja
Za me je blizenec-kozoroh strasne silna kombinace (i kdyz horoskopy rikaj neco jinyho). Podobny humor, kozoroh se sice zda jako strasne stabilni, ale jak je pesimističtější a ma taky svoje nalady, potrebuje partnera, co ho spravne vyladi a je trosku splachovaci (ve smyslu ze si nepocita krivdicky). Taky se casto kozoroh tvari nepristupne, ale je s nima neuveritelna sranda. Plus to jsou fakt tahouni a (!!!) dotahovaci. Ale zas si mysli, ze vse vi nejlip a radi soudi, ze jo. 😀Jestli si blizence pekne ochocis a das mu moznost dostatku podnetu (casto fakt staci vyslechnout si jeho plany o ceste na antarktidu, pak s nim zacit planovat a nechat to vysumet), bude to super, protože odhaduju, ze intelektualne si budete rozumet dost. Jenom to chce trochu trpelivosti a lidskyho porozumeni.
Jo, a myslim, ze obe znameni si teda vytvořo v hlave katastroficky scenare
Přestaň řešit pitomou astrologii a pak budeš mít mnohem snazší hledání ![]()
Jsem blíženec a někdy v sobě ty dvě osoby cítím… ale je to dané tím ( si myslím), že jsem až moc empatická a soucitná.. tzn. když po mně někdo chce, abych se v nějakém sporu vyhranila ( určila si stranu), tak to pro mě není jednoduché. Vždycky se dokážu vcítit do obou stran a vidím jejich pravdu. Nikdy není nic černo-bílé… takže to pak vypadá, jako bych měla 2 tváře. Taky nemám problém změnit názor, nejsem tvrdohlavá, beru nové argumenty, poslouchám. Nevidím na změně názoru nic špatného. V lásce jsem ale hodně stálá, v životě jsem měla 2 partnery a nemám pocit, že bych o něco přišla. Pár blíženců znám a asi bych je přirovnávat k sobě ani nemohla. Jinak, ti 2 patrneři… 1. byl váhy ( salámista, pohodář, kliďas a moc hodný člověk - ale ta jeho pohoda byla někdy tak ohromná, že jsem měla chuť s ním zaklepat, aby se probudil..) a můj nynější manžel je rak, taky kliďas, pohodář, ale ví, kdy je čas zabrat. Má ale také své, třeba dost zapomíná, mozek mu vyťesňuje aktivity, na které se netěší ![]()
@andrasteia Ty ses fakt dobra, sedi vse uplne presne!
A ten zaver, vytvareni katastrofickych scenaru, to jsme my ![]()