Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pro co jste raději. Máte rádi webové stránky, nebo blogy? A proč?
Nemohu se rozmyslet. Děkuji za odpovědi. ![]()
Záleží na účelu.
A prostředkům, které jsi ochotna vynaložit.
Web chce propracovat, můžeš si ho víc uzpůsobit. Blog je zase instantnější, během 3 minut máš nastaveno a píšeš. Ale blog jako blog můžeš mít i na vlastní doméně, to se nevylučuje. Asi myslíš ty blogové portály?
Ty jo, mně osobně je to jedno… když mě zaujme téma, tak je fakt jedno, co to je, jestli blog, nebo klasické webovky. Otázka je, co je uživatelsky příjemnější. A taky, že na blog asi nejsou žádné finanční vstupní náklady a nevypadá tak primitivně, jako když někdo neumí udělat pořádné webovky. ![]()
Jde o to, že mám cca 15 webů a blogů a nestíhám je časově i finančně je to dost náročné. Na blogu je dobrý to, že je to hodně všeobecně známé a mohou se tam přidávat lidé, články se ukazují ihned po vložení ostatních, ale webové stránky jsou zase osobnější.
@chacki Ale tak z blogu si pak taky můžeš udělat svoje stránky, když přejdeš na svojí doménu, takže mi přijde, že je to jedno
. Já mám teda blog a časem chci přejít na vlastní doménu
.
Jde i o to, že na blogu je možnost jen 20ti stránek a možnost jen určitého množství fotek…
Já tam žádný omezení nemám
za nějaký ty 4 roky tam mám určitě víc jak 20 stránek a fotek mraky.
To je divný, mě to po 20té stránce ukazuje, že nejsou možné další stránky…U čeho bloguješ? Já to mám na blogspotu.