Máte rádi webové stránky, nebo blogy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
29.5.14 11:31

Blog vs webové stránky

Pro co jste raději. Máte rádi webové stránky, nebo blogy? A proč?
Nemohu se rozmyslet. Děkuji za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
29.5.14 11:37

Záleží na účelu.
A prostředkům, které jsi ochotna vynaložit.
Web chce propracovat, můžeš si ho víc uzpůsobit. Blog je zase instantnější, během 3 minut máš nastaveno a píšeš. Ale blog jako blog můžeš mít i na vlastní doméně, to se nevylučuje. Asi myslíš ty blogové portály?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.5.14 11:39

Ty jo, mně osobně je to jedno… když mě zaujme téma, tak je fakt jedno, co to je, jestli blog, nebo klasické webovky. Otázka je, co je uživatelsky příjemnější. A taky, že na blog asi nejsou žádné finanční vstupní náklady a nevypadá tak primitivně, jako když někdo neumí udělat pořádné webovky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.5.14 11:53

Jde o to, že mám cca 15 webů a blogů a nestíhám je časově i finančně je to dost náročné. Na blogu je dobrý to, že je to hodně všeobecně známé a mohou se tam přidávat lidé, články se ukazují ihned po vložení ostatních, ale webové stránky jsou zase osobnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
29.5.14 12:12

@chacki Ale tak z blogu si pak taky můžeš udělat svoje stránky, když přejdeš na svojí doménu, takže mi přijde, že je to jedno :nevim:. Já mám teda blog a časem chci přejít na vlastní doménu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.5.14 12:51

Jde i o to, že na blogu je možnost jen 20ti stránek a možnost jen určitého množství fotek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
29.5.14 12:59

Já tam žádný omezení nemám 8o za nějaký ty 4 roky tam mám určitě víc jak 20 stránek a fotek mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
30.5.14 09:30

To je divný, mě to po 20té stránce ukazuje, že nejsou možné další stránky…U čeho bloguješ? Já to mám na blogspotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
30.5.14 09:44

Taky na blogspotu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie