Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, zvažujeme odchod od T-mobile k jinému operátorovi.
Mě po několika letech zrušil výhodný tarif, a nenabídl nic, co by ho nahradilo. Já mám Twist, manžel paušál.
Ten bych taky ráda zrušila, a přešla na na klasické dobíjení, vadí mi ty poplatky spojené s paušálem.
Navíc zbytek rodiny má O2.
Jaké máte zkušenosti s operátory?
@momi33 s o2 mám tedy jen špatné zkušenosti…já jsem u Vodafone a spokojená, mám simku pro partu a vzhledem k tomu že volám hlavně přítelovi tak na něj mám minutu za 1,90 což je pro mě fajn, zbytek rodiny je také u o2 tak to je to jediné co mi vadí no.
Tak já bych měla něco jako partnerskou kartu, mě jde hlavně o levné sms.
Dnes už bych šla jedině k virtuálům. Vodafone, O2 ani T-mobile jim cenou nemůžou konkurovat - alespoň co se mého tarifu týče ![]()
@momi33 kdyz od nich nic nepotrebujes, tak je jedno, koho si das. Spis zalezi na tom, co ma rodina a lide, kterym volas/pises. Kdyz neco potrebujes, je to vzdy o tom, jak moc vwlkeho blba na pobocce nebo lince chytnes. V telekomunikacich jsem pracovala a kdyz jsem, vedela, kam co poslat, abych se vyhnula hovoru s operatorem, bylo to cajk. Podle me si nevyberes…
Taky o tom přemýšlím a přijde mi to předražené, když se podívám na nabídku předplacených karet. Přemýšlím o Sazce nebo Čezu.
@MarkétkaBeruška píše:
@momi33 teď nerozumím? Jak s pokrytím?
jestli mají dobré pokrytí signálem.
@momi33 píše:
jestli mají dobré pokrytí signálem.
jo já nikdy neměla problém… ![]()
Ahoj, já už měla všechny 3 nejsilnější operátory a skončila jsem u O2, ale každej má něco, od Vodafonu jsem odešla, protože mi neustále neseděli peníze. T-Mobile si je sám sebou jistej tak, že mi dokonce sám aktivoval nějaký služby, o které jsem nestála a poplatek nechtěl vrátit. Tady mně občas taky naštvou, ale vždy se to nějak vyřeší na o2
Tak já teď zase odešla od O2 k Tmobilu
Ne že bych byla z Tmobilu tak odvázaná, ale u O2 jsem měla doma - v Praze - hroznej signál…
@momi33 tak já teď přecházím k virtuálnímu GoMobil, bohužel mi skončil super paušál od O2 a GoMobil mi vycházel nejlépe jo a funguje na síti Tmobilu
Příspěvek upraven 28.05.14 v 19:25
Já mám O2, zažádala jsem si o odchodové číslo (chci odejít). Mám s nimi neutální zkušenost, ale chci odejít, protože všichni v rodině mají právě t-mobile.
O2 mi začalo rychle nabízet nějaké super výhodné tarify, a když je jenchi já taky jestli nevím o někom jiném ![]()
Volal mi pán z Vodafone, pro chlapa neomezený tarif do všech sítí bez internetu za 498 s DPH, a pro mě za 299 neomezené sms se 150 volnýma minutama do všech sítí.
Chlap platí paušál 600,a krom toho, že mě má zadarmo není žádná výhoda ![]()