Blok v sexu

Anonymní
24.7.21 19:44

Blok v sexu

Zdravím, jdu k vám pro radu. S manželem jsme spolu 10 let, máme dvě děti. Dřív mě sex moc nebavil, po druhém dítěti se to ve mně nějak zlomilo a začala jsem si to užívat, chtít častěji atd. Jenže loni se nám v rodině stala tragédie, manžel přišel o sestru, dlouho byl z toho špatný, já tu byla samozřejmě pro něj. Časem už to trochu přebolelo, ale nabalily se k tomu problémy v práci, a manžel si začal řešit deprese tím, že po mně začal vyžadovat sex častěji, a když jsem zrovna nechtěla, dělal dusno, lítostivé scény nebo uraženě odcházel z místnosti. Neustálé přemlouvání a následné dusno jsem se snažila řešil sexem z povinnosti, aby byl doma klid, ale nakonec nakonec to vyústilo v totální psychický blok z mé strany, že ačkoli bych si po fyzické stránce dala říct… jakmile na mě sáhne, zpanikařím a úplně ztuhnu, nejsem schopná dát najevo jakýkoli zájem a nedokážu si to užít, spíš mám chuť utéct. Manžel není žádný tyran, naopak je hodně citlivý, láskyplný, je úžasný táta a milující manžel, jen se nám prostě trochu zvrtl ten sex. Vysvětlila jsem mu to už několikrát, nejdřív to nepochopil, ale po stovce promluv do duše už mu došlo, že to nechal zajít tak daleko, že jsme tam, kde jsme, jen teď oba nevíme, jak to řešit. Já manžela moc miluju a on miluje mě, jsme oba nešťastní, že ve mně vyvolal takový blok, ale poradnu beru jako úplně poslední možnost. Nemáte někdo podobnou zkušenost, případně radu, co vám zabralo? Moc děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1912
24.7.21 20:00

Pokud máte problém vyřešit to spolu, kdy ty na sobě nezačneš pozorovat pokrok, tak bych já osobně klidně zkusila nějakou poradnu/sexuologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.7.21 20:01

Zkuste vyhledat psychologa nebo sexuologa, terapeuta pro páry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13228
24.7.21 20:07

Tohle je přesně to, proč mi přijde jako úplný nesmysl spát s někým, když nemám fyzickou potřebu, ale z lásky to udělám.
Vzhledem kt omu, že máte rodinu a rozumíte si, tak bych si anšla nějakého hodně dobrého psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
24.7.21 20:17

Psycholog, sexuolog, povolit mu milenku.

• Citovat
  • Upravit
4998
24.7.21 20:21

Taky se přikláním k párové terapii, mohlo by to pomoct :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.21 20:24

@Jolka86 Povolit mu milenku? To by byl začátek konce našeho vztahu. My se máme rádi, chceme to vyřešit, ne hledat náhradu :think:

• Citovat
  • Upravit
60142
24.7.21 20:41
@Anonymní píše:
@Jolka86 Povolit mu milenku? To by byl začátek konce našeho vztahu. My se máme rádi, chceme to vyřešit, ne hledat náhradu :think:

Tak proc ma byt poradna posledni reseni? 8o
Sami to evidentne nevyresite, na co cekate?
Nechapu. To se za poradnu stydite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
24.7.21 20:42
@Anonymní píše:
@Jolka86 Povolit mu milenku? To by byl začátek konce našeho vztahu. My se máme rádi, chceme to vyřešit, ne hledat náhradu :think:

Pak nějaká terapie.

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
24.7.21 20:44

Jo a vyvolal nechuť k sexu opravdu manžel? Sama píšeš, že tě sex moc nebavil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.21 20:51

@Jolka86 Ano, ale taky jsem psala, že se to po druhém dítěti zlomilo. Do loňského roku to bylo všechno super, ale co začal být manžel v depresích a tvrdil, že mu na ně pomáhá jen sex, udělal mi z toho jen povinnost a když odmítnou, tak dusno, a teď už jsem prostě zablokovaná. Psala jsem, jestli mi sem může napsat někdo, kdo má podobnou zkušenost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
60142
24.7.21 21:00
@Anonymní píše:
@Jolka86 Ano, ale taky jsem psala, že se to po druhém dítěti zlomilo. Do loňského roku to bylo všechno super, ale co začal být manžel v depresích a tvrdil, že mu na ně pomáhá jen sex, udělal mi z toho jen povinnost a když odmítnou, tak dusno, a teď už jsem prostě zablokovaná. Psala jsem, jestli mi sem může napsat někdo, kdo má podobnou zkušenost :nevim:

A k cemu ti ta zkusenost bude? I kdyz to bude podobna situace, budou to jini lide s jinyma zkusenostma.
Poradna, sami to nezvladate a chtit v tomhle rady na emiminu je smesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
24.7.21 21:10
@Anonymní píše: ,,...... už mu došlo, že to nechal zajít tak daleko, že jsme tam, kde jsme, .,…
@Anonymní píše: ......udělal mi z toho jen povinnost …

Ale pozor, za to nemuze jen manzel.
Ty mas svuj dil viny (a velky) v tom, zes na to pristoupila.
Nemuselas to delat!

Mozna, ze kdyz z toho prestanes vinit jen jeho, tak se nekam pohnete.

Nebo ta poradna/sexkouc, nez se zamotate tak, ze uz to nepujde vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2822
25.7.21 09:50

Pokud ti to nevadi, zkuste se vic dotykat behem dne. Pohladit se, obejmout, aniz by z toho bylo sexovani. To musi muz vedet, aby neco neocekaval. Mate se radi, to je dobry start. Bud trpeliva, ztratit nekoho blízkého je tezke a zvyknout si na novou situaci trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.21 09:55

@K. Rocánková První trochu citlivá rada, děkuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat