Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Oba dva nosíme akorát když někam jdeme. Manžel v práci nemůže mít a mne přijde zbytečně si ho „opotřebovavat“, když jsem na RD a doma ho nikdo stejně nevidi ![]()
Nosim, ale nosim ho jen ven.. mam lupenku a celkove spatnou kuzi, takze ldyz ho vic nosim, mam kolem dokola pod celym prstynkem vyrazku..to samy s hodinkami..
Ale presne jak pisete, rada ho nosim…ma to pro me proste urcity vyznam. Manzel ho do prace nosit nemuze, dela u obrabeciho stroje, takze ho taky nosi jen kdyz je doma a nekam jdeme…ale nosi ho celkem rad.
Nosila jsem ho první rok, ale po porodu jsem se k tomu nevrátila. Začal mi trošku padat a nejsem schopná si ho nechat zmenšit. Chlap ho nenosí vůbec.
Já nosím, manžel ne. Ze začátku to bylo naopak, pod prstýnkem se mi udělala plíseň a dost dlouho trvalo, než jsem to vyléčila. Ale musím ho sundávat hned po příchodu z práce.
Nosíme oba, nechali jsme si je dělat na míru za docela slušnou pálku tak proč bychom je neměli nosit
já nosím i zasnubak ![]()
Ne. Nemám ráda žádné prstýnky, je mi to nepříjemné. Manžel nosí.
@Parninas píše:
Ahoj![]()
Nosíte váš snubní prstýnek nebo ne? Pokud ne, tak proč?
Mě nikdy nenapadlo, že bych ho neměla nosit, ale od svatby se nás na to nespočet lidí ptalo, tak zjišťuju, že to asi dnes není úplně obvyklé. Já to brala jako standart. Přece jen jsme si vybrali krásné dražší dělané na míru, tak by byla hrozná škoda mít ho někde v šuplíku. A samozřejmě i ta symbolika, ale tam snad nemusím vysvětlovat, proč je to pro mě důležité.
Budu ráda když se podělíte o své postřehy a pocity.
Nosila jsem. I exmanžel nosil. Přijde mi to jako samozřejmost.
@nozu píše:
Já nosím, manžel ne. Ze začátku to bylo naopak, pod prstýnkem se mi udělala plíseň a dost dlouho trvalo, než jsem to vyléčila. Ale musím ho sundávat hned po příchodu z práce.
Mě tohle dělal zásnubní. Byl s kamínkem a byl tam takový prostor pod ním, kde se chytala voda. Nateklý namokvaný prst nic moc no.
Takže jsem pak dostala druhý zásnubní na nošení a snubní mám jen kolečko bez prostoru a všechny tyhle problémy zmizely.
Nenosime ani jeden, nemame radi prstynky- pocitali jsme s tim dopredu a na svatbu poridili jen symbolicke, na pamatku.
Manžel ho sundává jen na sport, jinak ho má furt, já si ho dávám když někam jdu, doma je mi příjemnější mít volné ruce. Zásnubák jsem ztratila
Nonstop nosím jen řetízek s přívěskem co jsem dostala když se narodila dcera.
Nosím a můj muž taky. Já jsem v práci z 15 žen jediná kdo nosí.. a já tedy nosím i zásnubní prsten. Můj muž když jsme se měli brát tak říkal že nechápe proč ho chlap nenosí. A od svatby ho fakt ani jeden nesundal. Mě to trochu vadilo ze začátku ale zvykla jsem si a naopak už kolikrát ani nevím že ho mám. Mě přijde hezký že lidi vědí že jsem vdaná a když jsme spolu někde tak že patříme k sobě.
Ne, není to pro mne důležitý a obecně prstýnky moc nenosím.
Ahoj
Nosíte váš snubní prstýnek nebo ne? Pokud ne, tak proč?
Mě nikdy nenapadlo, že bych ho neměla nosit, ale od svatby se nás na to nespočet lidí ptalo, tak zjišťuju, že to asi dnes není úplně obvyklé. Já to brala jako standart. Přece jen jsme si vybrali krásné dražší dělané na míru, tak by byla hrozná škoda mít ho někde v šuplíku. A samozřejmě i ta symbolika, ale tam snad nemusím vysvětlovat, proč je to pro mě důležité.
Budu ráda když se podělíte o své postřehy a pocity.