Neoficiální vztah

Anonymní
23.7.21 16:13

Neoficiální vztah

Kdyby člověk o kterého máte zájem a on má zájem o vás - píšete si každý den, máte sex, prostě vše jen není vysloveno “jsme spolu” měl účet na seznamce, jak byste reagovali?
Já se strašně naštvala (byly tam fotky vyfocené ten den, kdy jsme byli spolu) a vyrkla jsem dost nechutnych slov a hodila uplny ignor. No a pak jsem se doslechla, ze to já jsem ta, která zlomila srdicko a ublizila, protože se prý z jeho strany nic nestalo a jen hledal na seznamce (tinder) rozptyleni. Z čehož je mi na zvracení, ze je ještě schopny ze sebe dělat oběť, když si vypisoval s jinyma frajerkama na seznamce. Co myslíte? Měla jsem na tu scénu právo nebo jsem měla držet zobak a vyřešit to v klidu?
Oficiálně jsme spolu nebyli, domluvili jsme se, ze tomu dáme čas než se poradně poznáme, ale komunikovali jsme spolu opravdu 24/7, zarlil na me, psal mi každý den na dobre ráno a dobrou noc, intimní zivot jsme také vedli

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
109622
23.7.21 16:17

Já jsem šest let ve vztahu a pořád mám asi účet na seznamce. Znamená to něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
23.7.21 16:18
@Venetia píše:
Já jsem šest let ve vztahu a pořád mám asi účet na seznamce. Znamená to něco?

Jo, ze mas vystrceny tykadla, co kdyby nahodou… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
23.7.21 16:19
@Anonymní píše:
Kdyby člověk o kterého máte zájem a on má zájem o vás - píšete si každý den, máte sex, prostě vše jen není vysloveno “jsme spolu” měl účet na seznamce, jak byste reagovali?
Já se strašně naštvala (byly tam fotky vyfocené ten den, kdy jsme byli spolu) a vyrkla jsem dost nechutnych slov a hodila uplny ignor. No a pak jsem se doslechla, ze to já jsem ta, která zlomila srdicko a ublizila, protože se prý z jeho strany nic nestalo a jen hledal na seznamce (tinder) rozptyleni. Z čehož je mi na zvracení, ze je ještě schopny ze sebe dělat oběť, když si vypisoval s jinyma frajerkama na seznamce. Co myslíte? Měla jsem na tu scénu právo nebo jsem měla držet zobak a vyřešit to v klidu?
Oficiálně jsme spolu nebyli, domluvili jsme se, ze tomu dáme čas než se poradně poznáme, ale komunikovali jsme spolu opravdu 24/7, zarlil na me, psal mi každý den na dobre ráno a dobrou noc, intimní zivot jsme také vedli

Jak dlouho tento neoficialni vztah trval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
23.7.21 16:27

Tak me by to asi taky ranilo ale spíš teda v tom smyslu že mu nestačím :nevim:
Scenu bych asi taky udělala ale právo na ní jsi asi neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109622
23.7.21 16:28
@FlorenceF Jenkins píše:
Jo, ze mas vystrceny tykadla, co kdyby nahodou… :P

Pravda, ale vůbec tam nechodím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
23.7.21 16:30
@Venetia píše:
Já jsem šest let ve vztahu a pořád mám asi účet na seznamce. Znamená to něco?

Jenomže tys jsi na svým starým účtu roky nebyla, ne? Kdežto zmíněný klučina si Tinder účet aktivně provětrává..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
23.7.21 16:32
@Venetia píše:
Pravda, ale vůbec tam nechodím :D

Asi fakt záleží, jestli jsi aktivní, že :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
23.7.21 16:34

Z toho si nic nedělej, já s jedním chodila (ofiko) 7 měsíců a pak jsem zjistila, že asi poslední 4 měsíce se zase intenzívně seznamoval :lol: Někteří seznamkoví lovci to tak holt mají. :nevim: A ještě jsou tak blbí nebo bezohlední, že si ani nezaloží nový účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
23.7.21 16:37

Ja mam teda za to, ze pokud zacnu s nekym chodit, tak si ten ucet zrusim, protoze uz ho nepotrebuju a v te chvili mam za to, ze ho potrebovat nebudu. Pokud by si ucet nezrusil partner, tak by me teda napadlo, ze se mnou dlouhodobe nepocita, nic vic. Samozrejme, ze mluvim o hledani vztahu, ne hezkych chvilek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109622
23.7.21 16:41
@Julča001 píše:
Asi fakt záleží, jestli jsi aktivní, že :roll:

Jo asi jo, a účet jako takový nejde.
Asi bych se tam měla. skočit podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13508
23.7.21 16:45

Sama píšeš, že jste si nic neslíbili…teď už je to asi stejně jedno ne? Nejspíš to měl jinak než ty a asi by vám to stejně nevydrželo… Hoď to za hlavu… každý máte svůj pohled a nic už nevyřešíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5041
23.7.21 16:47

Mně by to vadilo. S takovým chlapem bych asi nebyla, ale já vůbec tu generaci seznamkářů nechápu. To je jak kdyby šel bez tebe na diskotéku a cíleně tam balil jiný ženský. Scénu bych asi neudělala, nejsem ten typ, ale svoje bych mu řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.21 16:59

Mel te jen jako milenku, na pobaveni. Priste holt nebud naivni a lepe vybirej nebo s chlapem hned nespi, nez si teda reknete, jak to kdo chce mit a dal vest. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
109622
23.7.21 17:06
@FlorenceF Jenkins píše:
Ja mam teda za to, ze pokud zacnu s nekym chodit, tak si ten ucet zrusim, protoze uz ho nepotrebuju a v te chvili mam za to, ze ho potrebovat nebudu. Pokud by si ucet nezrusil partner, tak by me teda napadlo, ze se mnou dlouhodobe nepocita, nic vic. Samozrejme, ze mluvim o hledani vztahu, ne hezkych chvilek

Tak mně vzhledem k dostatku zkušenosti, jak dlouho ty vztahy trvají ani nenapadlo si účet rušit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí