Nedosažení orgasmu

Anonymní
22.7.21 23:20

Nedosažení orgasmu

Ahojte, je mi 19 let. Nyní mám svého 5. Sexuálního partnera (jen jeden byl dlouhodobý, u ostatních šlo o jednorázové záležitosti). Nikdy mě žádný partner neuspokojil, sama s tím problém nemám, ale partnerům se to nikdy nepodařilo. Až nyní mám partnera, kterému opravdu hodně záleží na tom, abych orgasmu dosáhla. Bavíme se spolu o tom, všímá si toho, co se mi líbí a celkově ví, jak na to. Ale já si stále nedokážu představit, že by se to mělo podařit. Jsem při tom uvolněná, ale asi ne dostatečně. Chtěla jsem se zeptat, zda to nějaká máte podobně. Chtěla bych orgasmu dosáhnout hlavně kvůli sobě, ale také kvůli partnera. Podle mě to přece nějak jít musí, když sama s tím problém nemám. V minulosti jsem se asi také zasekla na tom, že jsme orgasmus předstírala a tak partner získal mylnou představu o tom, co se mi líbí. Teď to dělat nechci a chci být upřímná a opravdu si to užít. Děkuji žab případné zkušenosti a omlouvám se za anonym, ale snad je v tomto tématu pochopitelný.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.7.21 23:59

Ahoj, měla jsem ten samí problém nikdy jsem neměla s mužem orgasmus. Nakonec jsem potkala již svého manžela a s ním už to šlo lépe :D koupil totiž takovou pomůcku a to už pak jelo. Nakonec jsem už kolikrát tu pomůcku nepotřebovala a šlo to i jen s ním :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.21 07:00

Ahoj, měla jsem stejný problém. Hlavní je o tom s partnerem mluvit, být upřímná. Když Ti to jde samotné, zkus ho více navádět, zkuste polohy, kde to bude dráždit to správné místo. My jsme na to také časem přišli a nyní je to častější a častější. Mně osobně pomáhá být nahoře a vést. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.21 07:12

Hlavně je potřeba si uvědomit, že většina žen dosahuje orgasmu přes klitoris. Takže při souloži dráždit právě ten.

• Citovat
  • Upravit
2509
23.7.21 07:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.21 23:08

Ano, uvědomuju si, že většina žen dosahuje orgasmu přes klitoris, nepotřebuju orgasmus vyloženě u sexu, klidně u předehry, kde si myslím, že to je reálnější. Ale stejně si to zkrátka nedokážu představit, mrzí me to a připadám si pak jak poleno, i když zbytečně. (Zakladatelka diskuze).

• Citovat
  • Upravit
25
26.7.21 14:31

Tam dole jsme každá jiná a na každou funguje něco jiného, takže těžko říct. Taky záleží, jaký orgasmus máš na mysli, jestli klitorální či vaginální a zda se v obou případech dokážeš udělat sama. Jestli ano, pak stačí jen správně nasměrovat, specifikovat, co přesně a jak se ti líbí, uvolnit se, dát tomu čas (nemusí se to povést hned na poprvé) a ono to přijde. Případně zkuste i jiné polohy, třeba si mu sedni na pusu a „řiď si to sama“. To samé platí i pro ten vaginální. Já se poprvé udělala, až když jsem byla nahoře (myslím si, že právě tahle poloha je pro orgasmus ženy úplně ta nejlepší, protože si to může sama korigovat). Jde o to si na něj sednout a zkoušet různé úhly, směry, intenzitu pohybů atd., ale jakmile takhle dosáhneš orgasmus jednou, už pak budeš vědět, jak na to. Já se poprvé udělala asi až v mých 23 letech a ani teď pro mě orgasmus při sexu není samozřejmostí, nejsem ten typ holky, že bych ho měla tři sekundy po tom, co do mě zasune, někdy se o něj musím dost snažit. Ale stojí to za to, takže hodně štěstí! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí