Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včera se tady objevila docela zajímavá diskuze. Možná jste jí zaregistrovali sami, protože měla dlouhé vlákno. Jednalo se o to, že jedna nastávající matka nesnášela dítě svého přítele. Snesla se na ní vlna oprávněné kritiky. Mě třeba zarazilo, že toužila tomu dítěti ublížit, protože cílevědomě ubližovat bezbrannému je pro mě tabu.
Uživatelka diskuzi neunesla a požádala o její smazání. Mě se takové jednání adminů nelíbí. Žijeme v demokracii a máme práva si svobodně vyjádřit svůj názor. Uživatelka měla s něčím takovým počítat a respektovat kritiku ostatních. To platí i u jiných maminek. Každá by si měla dobře rozmyslet, co kde napíše a přijmout kritiku ostatních. Co si o tom myslíte vy? Myslím si, že každý má nést následky svého jednání.
Má podle vašeho názoru admin právo smazávat diskuze, kde se svobodně píše i přesto, že ostatní s uživatelkou nesouhlasí? A co by k tomu chtěli říct samotní admini?
Včera se tady objevila docela zajímavá diskuze. Možná jste jí zaregistrovali sami, protože měla dlouhé vlákno. Jednalo se o to, že jedna nastávající matka nesnášela dítě svého přítele. Snesla se na ní vlna oprávněné kritiky. Mě třeba zarazilo, že toužila tomu dítěti ublížit, protože cílevědomě ubližovat bezbrannému je pro mě tabu.
Uživatelka diskuzi neunesla a požádala o její smazání. Mě se takové jednání adminů nelíbí. Žijeme v demokracii a máme právo si svobodně vyjádřit svůj názor. Uživatelka měla s něčím takovým počítat a respektovat kritiku ostatních. To platí i u jiných maminek. Každá by si měla dobře rozmyslet, co kde napíše a přijmout kritiku ostatních. Co si o tom myslíte vy? Myslím si, že každý má nést následky svého jednání.
Má podle vašeho názoru admin právo smazávat diskuze, kde se svobodně píše i přesto, že ostatní s uživatelkou nesouhlasí? A co by k tomu chtěli říct samotní admini?
Příspěvek upraven 13.05.18 v 15:37
No, já s tebou souhlasím, ale to je tak všechno, co s tím můžeme dělat. Tady je holt pravidlem, že kdykoliv chce zakladatelka smazat diskuzi, tak se admini mohou přetrhnout, aby to udělali a pokaždé když se jich někdo dovolí zeptat proč, tak odpovídají ty samé plky typu, na žádost zakladatele, ochrana soukromí a podobně. O tom, že by si to soukromí měla chránit zejména zakladatelka a přemýšlet, než něco začne blejt na net nepadne nikdy ani slovo.
Tohle je soukromý web. Majitel (Mafra, Babiš) si tu může smazat co chce. Kdo nesouhlasí, může si založit emimino2.
@Létavice1992 píše:
Včera se tady objevila docela zajímavá diskuze. Možná jste jí zaregistrovali sami, protože měla dlouhé vlákno. Jednalo se o to, že jedna nastávající matka nesnášela dítě svého přítele. Snesla se na ní vlna oprávněné kritiky. Mě třeba zarazilo, že toužila tomu dítěti ublížit, protože cílevědomě ubližovat bezbrannému je pro mě tabu.Uživatelka diskuzi neunesla a požádala o její smazání. Mě se takové jednání adminů nelíbí. Žijeme v demokracii a máme práva si svobodně vyjádřit svůj názor. Uživatelka měla s něčím takovým počítat a respektovat kritiku ostatních. To platí i u jiných maminek. Každá by si měla dobře rozmyslet, co kde napíše a přijmout kritiku ostatních. Co si o tom myslíte vy? Myslím si, že každý má nést následky svého jednání.
Ano, má, nevidím na tom nic špatného. ![]()
@AlphaOmega píše:
Tohle je soukromý web. Majitel (Mafra, Babiš) si tu může smazat co chce. Kdo nesouhlasí, může si založit emimino2.
Nelibi se mi, ze se tyto diskuse mazou, ale vzdy se da najit neco, proc je MUSI smazat. Deje se to cim dal casteji a admini jsou casto spis na strane tech, co tato kontroverzni temata zakladaji.
@Macik.S Diskuse staci uzamknout. Proc hned mazat? Pak jsou zmatky, vsichni se vyptavaji.
Zakladatelka může požádat o smazání diskuze. To ale nic nemění na tom, že si o ní ostatní spoludiskutující vytvořili názor. Možná tato diskuze ani neměla vzniknout. V tom případě si ale zakladatelka měla rozmyslet, o čem chce psát a jak to formulovat. Na druhou stranu já, jako člověk, který často přispívá, jsem si všiml i včasného zásahu adminů v diskuzi Líbala jsem se s dvanáctiletým. Tato diskuze už opravdu měla někoho poškodit. U některých diskuzí navíc lze těžko rozpoznat, jestli to dotyčný myslí vážně, nebo je to Troll. Byt Trolla@iceman ne třeba představovat. ![]()
Myslim si ze jsi akceptovala podmínky při
Vstupu na portál, tudíž si muzes tak maximálně založit svůj ![]()
@flybe píše:
Myslim si ze jsi akceptovala podmínky při
Vstupu na portál, tudíž si muzes tak maximálně založit svůj
Mě jenom zajímá, co si o cenzuře myslí ostatní. To je celé.
@Létavice1992 myslim si ze v některých případech kdy by autorce hrozilo z důvodu identifikace nebezpečí v podobě rodinných problému atd. Je lepsi smazat.
Také napr.kdyz si dam sklenku navíc řeknu co v podstatě ani tak nemyslím, ale naštěstí to nepíšu. autor ma podle mne nárok na vzít spet své radky…
Diskuzi jsem nečetla..
@flybe píše:
@Létavice1992 myslim si ze v některých případech kdy by autorce hrozilo z důvodu identifikace nebezpečí v podobě rodinných problému atd. Je lepsi smazat.
Také napr.kdyz si dam sklenku navíc řeknu co v podstatě ani tak nemyslím, ale naštěstí to nepíšu. autor ma podle mne nárok na vzít spet své radky…
Diskuzi jsem nečetla..
To bud ráda. Autorka je na ![]()
Přiznám se, že už jsem se taky v duchu pozastavila nad tím, jak se v poslední době ve velké m mažou diskuze na žádost zakladatelky, když nedostane odpovědi dle svého přání. Tohle mazání diskuzí by mělo fungovat jen ve výjimečných případech a třeba u anonymních diskuzí ho nechápu už téměř vůbec.