Antimarketing na emiminu

35438
11.10.17 18:21

Antimarketing na emiminu

Ač je mi zřejmé, že ze strany současného vedení je na adminy vyvíjen neustálý tlak a nutí je k činnosti, nevím nevím, jestli všechny tyto aktivity vedou ke kýženému cíli - viz patronky emimina, mailing plný neobsažných informací, odstranění deníčků z hlavní strany a pak plnění této rubriky svými články a snad i přemlouvání uživatelů, aby něco psali - zdá se mi to víc než podpora jako čiré zoufalství. Zdá se mi, že už jen chybí, aby začali vydávat tiskovinu Strážný pupek a ve dvojicích ji začali šířit do našich příbytků. Chtěla bych znát názor jak uživatelek, jestli jsou tu i jiné naladěné na takovou notu jako třeba já, kde si chceme pokecat, pořešit nějaké trable, přečíst příběhy. A dotaz na adminy, pokud tedy odpoví, jestli shledávají nějaký přínos výše vyjmenované činnosti a jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
11.10.17 18:33

Mě patronky nevadí - beru je jako určitou garanci úrovně diskusního tématu. Ptž, co si budeme povídat, diskuse se kolikrát zvrhne do osobních útoků nebo různých žertíků na úkor zakladatele. Navíc, co jsem pochopila, mají v dané tematické oblasti příslušné vzdělání či zkušenosti.
K aktivitám adminů - pokud nestíhám nebo mě to nezajímá, prostě to nečtu :nevim:.Přínos a motivaci jejich příspěvků nehodnotím, to vnímá každý jinak. Pokud si chci tady pokecat, problém v tom nevidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
11.10.17 18:51
@Ellusa píše:
Mám na to shodný názor… osobně bych spíš uvítala, kdyby admini reagovali rychleji, když je někde v diskuzi nějaký problém, napadání, urážky, případně vyslovený trolling, a ne abychom se jich museli s těžkou ironií :jazyk: dovolávat i v dalších diskuzích a čekat, kdy si těch 20+ zmínění všimnou :mrgreen:. Patroni, tam jsem svůj názor napsala přímo do diskuze o nich, sami o sobě mi nevadí, ale vadí mi, pokud je to někdo anonymní, kdo se schovává za nick, nic se o dotyčném neví, ale jeho rady jsou zde s posvěcením emimina placené a tedy tzv. něco víc - klidně ať placení jsou, klidně ať jejich rady jsou něco víc, ale mělo by se vědět, kdo konkrétně se za tím nickem skrývá, protože anonymita přezdívky snese cokoli. Podotýkám, není to nic osobního, rozhodně bych to dělat nechtěla, jen bych ráda věděla, o koho se jedná, když je to placená činnost garantovaná emiminem. A nejvíc mě teda kromě mailing listupobavila teď reakce nějaké adminy někdy po 4. hodině dnes ráno, kdy v jedné diskuzi zatleskala a poslala srdíčko za příspěvek, který zakladatelce, která hledala pomoc a podporu při psychickém týrání ze strany partnera, doporučil si s ním sednout, vlídně pohovořit a hledat, co je spojuje :roll: :lol:, to jsem nevěděla, zda se smát nebo plakat :mrgreen: - a to pomíjím, že patronka v té stejné diskuzi doporučila zakladatelce obrátit se na organizace pomáhající týraným ženám, tedy sama tento názor, za který adminka posílala srdíčko, nesdílela 8).

Ty blaho 8o.
Tak to me napada jen dvoji vysvetleni, bud adminka zrovna kojila a mliko ji vlitlo na mozek, nebo se vratila z parby a byla jeste silne pod vlivem.
Jeste mela zakladatelce starostlive doporucit, aby si pred tim rozhovorem nachladila v mrazaku dostatek rucniku na obklady a uvarila polevku, pokud bude muset konzumovat v nejblizsich dnech pouze tekutou stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
11.10.17 19:14

@Ellusa máš odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
11.10.17 19:25

@Ellusa díky úžasná diskuze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.10.17 20:22
@Ellusa píše:
A nejvíc mě teda kromě mailing listu pobavila teď reakce nějaké adminy někdy po 4. hodině dnes ráno, kdy v jedné diskuzi zatleskala a poslala srdíčko za příspěvek, který zakladatelce, která hledala pomoc a podporu při psychickém týrání ze strany partnera, doporučil si s ním sednout, vlídně pohovořit a hledat, co je spojuje :roll: :lol:, to jsem nevěděla, zda se smát nebo plakat :mrgreen: - a to pomíjím, že patronka v té stejné diskuzi doporučila zakladatelce obrátit se na organizace pomáhající týraným ženám, tedy sama tento názor, za který adminka posílala srdíčko, nesdílela 8).

fakt? To je síla 8o My z té přehršle humanismu jednou zcvokneme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.10.17 20:51
@pe-terka píše:
fakt? To je síla 8o My z té přehršle humanismu jednou zcvokneme :?

takový hezký sluníčkový rady. Každý druhý psycholog je žvanil teoretik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.10.17 20:57
@Burj Chalifa píše:
takový hezký sluníčkový rady. Každý druhý psycholog je žvanil teoretik.

tak místní psycholožka (patronka) byla rozumná. Spíš adminka byla jaksi naměko 8o, spolu s naivní Bambulí. Ty dvě psycholožky nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.10.17 21:04

@Burj Chalifa ale je zajímavý, že se adminka nepodepsala, taková Admin Anonymka :lol:. Obvykle je tam Admin Josefína nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.10.17 21:40
@Ellusa píše:
Kam zmizela Kobea? 8o 8o Ještě ráno v té diskuzi, jak je tu o ní ted řeč, svítila, ted je černá 8o 8o.

máš pravdu! @admin, co se stalo s Kobeou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
12.10.17 07:49

Zdravím,
díky všem za konstruktivní názory.

Reagujeme všude, kde jsme zmínění + v diskuzích, které se týkají eMimina. Každé nahlášení samozřejmě pomáhá k rychlejší reakci, za to vám děkujeme. :kytka: Ale co bych chtěla upřesnit - opravdu nesledujeme každé téma a každý příspěvek. Nejsme ani soudci, ani paní učitelky. :) Diskuzní prostor je váš, jste dospělí lidé a ač se tu objevují neshody, většina z nich se dá vyřešit rozumnou konverzací.

Kolegyni, která se nepodepsala, připomenu podepisování. Jinak zmíněná adminka (já) dala srdíčko, protože má jiné časové pásmo. Žádný vykojený mozek za tím není. ;)

Krásný den,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
12.10.17 07:51

Ještě dodám, že uživatelka Kobea byla smazaná na vlastní žádost.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
12.10.17 08:04
@admin píše:
Zdravím,
díky všem za konstruktivní názory.

Reagujeme všude, kde jsme zmínění + v diskuzích, které se týkají eMimina. Každé nahlášení samozřejmě pomáhá k rychlejší reakci, za to vám děkujeme. :kytka: Ale co bych chtěla upřesnit - opravdu nesledujeme každé téma a každý příspěvek. Nejsme ani soudci, ani paní učitelky. :) Diskuzní prostor je váš, jste dospělí lidé a ač se tu objevují neshody, většina z nich se dá vyřešit rozumnou konverzací.

Kolegyni, která se nepodepsala, připomenu podepisování. Jinak zmíněná adminka (já) dala srdíčko, protože má jiné časové pásmo. Žádný vykojený mozek za tím není. ;)

Krásný den,
Monika

Tak toto vysvetleni absolutne nerozumim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
12.10.17 08:08

@Tiger-lily Mne tu v posledni dobe vadi jina vec. Toto forum beru jako predavani zkusenosti, tudiz kdyz se nekdo zepta napr s jakou zabranou k posteli je kdo spokojeny, ja dam odkaz a v zapeti prijde upozorneni od admina, ze toto se nesmi, at si dam pozor nebo budu zablokovana. Tomu opravdu nerozumim. Chapu, kdybych tu zabranu sama vyrabela a vsem ji cpala, ale kdyz napisi svoji zkusenost? A kde je ta hranice, co se muze doporucit a co ne? Az najdu diskuzi, kde chce nekdo poradit s kocarkem, tak take nesmim dat odkaz? A bohuzel admini nejsou jednotni.
Nemit tu soukrome skupiny, o ktere mam zajem, tak jiz davno toho zablokovani vyuziji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
12.10.17 13:15

@Ellusa mě by spíš zajímala diskuze, která by proběhla mezi ostatními diskutujícími a patronem/adminem v té diskuzi zapojeným, v případě zcela odlišných názorů. :mrgreen: protože i v tebou zmíněném tématu řešení odchodu od násilného partnera je postup velmi diskutabilní :think: zrovna rozšířené doporučení kontaktovat nějakou organizaci, ti, kteří to radí, zkusili to někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová