Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, když někoho bloknu na Messengeru, budu od blokováné osoby dostávat zprávy do jiné složky?? Jako třeba Spam nebo vedlejší zprávy?? Po odblokování uvidím co mi zablokovaná osoba psala??
Stejný dotaz mám i když osobu zablokuju celkově na Facebooku.
Vůbec se v tom nevyznám. ![]()
@patti22 píše:
Dobrý den, když někoho bloknu na Messengeru, budu od blokováné osoby dostávat zprávy do jiné složky?? Jako třeba Spam nebo vedlejší zprávy?? Po odblokování uvidím co mi zablokovaná osoba psala??
Stejný dotaz mám i když osobu zablokuju celkově na Facebooku.Vůbec se v tom nevyznám.
Nic nedostaneš. Jaký by pak mělo nějaký blokování smysl, kdyby ti od dotyčného dále chodily zprávy?
Nebude ti moct vůbec nic napsat, jak někoho bloknes, tak už tvůj profil neuvidí, jako bys neexistovala.
Ne. Když někoho blokneš na FB i na IG tváří se to pro blokovaného člověka jako kdyby si ani neexistovala, takže ti zprávu ani nepošle.
Ale, až přestane dělat zagorku, tak by ty zprávy chtěl/a vidět…
@Ivan PPZ píše:
Ale, až přestane dělat zagorku, tak by ty zprávy chtěl/a vidět…
Jj. bloknout, odblokovat, rychle kouknout jestli má zájem a napsal a zase rychle bloknout ![]()
Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s tím, že vašim přátelům na Facebooku se zobrazí, že máte narozeniny, ale zobrazí se jim tam že můžete napsat jen na Messenger, nikoliv přímo na Facebook? Zjistila jsem to jde kamarádky a celý den po tom pátrám, ale žádnou radu, která by mi pomohla jsem nikde nenašla. Vše na svém profilu jsem nastavila jako veřejné, tak v tom by snad problém být neměl. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? ![]()
Předem díky za jakoukoliv zpětnou vazbu
Hezký den všem
maruflek