Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám pro dítě chytré hodinky, s kterými může volat. Je v nich simkarta. Může mít stejné číslo v mobilu i hodinkách - bude mít dvě simky?
![]()
Ani, kdyby byly obě SIM se stejným číslem, za normální situace nemohou být aktivní obě zároveň. Nedokáží ty hodinky volat „přes“ mobil?
@Ivan PPZ píše:
Ani, kdyby byly obě SIM se stejným číslem, za normální situace nemohou být aktivní obě zároveň. Nedokáží ty hodinky volat „přes“ mobil?
To netuším.
Nemůže, já to vyřešila tak, ze syn vola přes hodinky a v mobilu má na to stejné číslo whatsapp, když chce volat na mobilu.
@Sára 1 píše:
Mám pro dítě chytré hodinky, s kterými může volat. Je v nich simkarta. Může mít stejné číslo v mobilu i hodinkách - bude mít dvě simky?![]()
![]()
Syn má chytré hodinky i mobil (protože kroužek hasiči, atletika). Do školy a na kroužek nosí pouze hodinky. Jelikož má tarif. Tak jsme mu pořídili jen jednu stejnou SIM do obojeho. Musí mít buď zapnuté hodinky nebo mobil. Oboje ne. Rušilo by se to. Pamatuje si, že si to má hlídat a vypnout, co zrovna nepoužívá. Můj muž má dospěláckou verzi hodinek. A ten to má propojené, že jedno vypínat nemusí.