Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím ty, co využívají, o názor
Dceři na SŠ bych ráda koupila pod stromeček tablet, využití do školy na prezentace atd, vzhledem k tomu, že bychom se tak nějak postupem času asi chtěli všichni přesunout k applu, uvažovala jsem o ipadu. Nicméně mobil má samsung a ještě asi nějakou dobu mít bude, tak si vlastně nejsem jistá, jestli je to dobrý nápad? Byl by lepší tablet od samsungu či jiného androidu? Jde mi o propojení všemožných aplikací mezi ipad a androidem, aby to pak uživatelsky nebylo spíš k vzteku…
A třeba když má v samsungu otevřený instagram, tiktok a já nevím co ještě, přihlásila by se zároveň i na ipadu?
No apple má úplně jiný styl sdílení zařízeni, než na který se ptáš. Co ty chceš, tak půjde bez problémů. Pokud Apple i android podporují stejnou aplikaci. Takže pokud chcete přejít na Apple, tak kupuj vše od Applu.
Pokud to chce na využití ve škole, tak bych určitě koupila android. Ipad nebude plně kompatibilní s běžně používanými apikacemi ve školách. Bude to jen k vzteku. Mám info od dcery, jak se někteří spolužáci s apple vybavením s tím vztekají.
@nozu píše:
Pokud to chce na využití ve škole, tak bych určitě koupila android. Ipad nebude plně kompatibilní s běžně používanými apikacemi ve školách. Bude to jen k vzteku. Mám info od dcery, jak se někteří spolužáci s apple vybavením s tím vztekají.
aha, díky, a nevěděla bys prosím jaké konkrétní aplikace to jsou?
Nefungují jim spolehlivě MS Office, pak speciální programy, například Autocad, programy na stříhání videí atd..
Jo, ale dcera říká, že pokud je na gymplu, tak je dobrý Ipad na dělání poznámek (ale to je vše). Prostě naše IT rodina prohlašuje, že nám apple nesmí přes práh…
@iiiif píše:
Dceři na SŠ bych ráda koupila pod stromeček tablet, využití do školy na prezentace atd
To je nesmysl.
Pro tvorbu prezentací jedině notebook.
Pro předvádění prezentací je ve škole přece PC a projektor.
Ja pouzivam telefon Samsung a ipad uz leta. Telefon mam jen na foceni, volani, whatsapp a nejake to vyhledavani na netu, doma jsem jedine na ipadu. mam uz treti, prvni vydrzel tak sest let, nez zpomalil natolik, ze jsme ho prestali pouzivat. druhy po 4 letech umrel.
Synovi jsme koupili tablet samsung a ja odmitam na nem cokoli delat, prace ma nem mi prijde hrozne neprijemna, display nereaguje tak dobre na dotek. Nicmene ano, ma sve nevyhody, ty urcite znate, omezena pamet, horsi prenos dat. nicmene, jiny tablet nez ipad uz nikdy.