Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Kámoška zkoušela jednorázovou červenou ve spreji a vydržela jí skoro 3 měsíce
já si dám permanentku a za 14 dní to mám pryč.. vyzkoušej tam, kde to není vidět-pramínek vlasů vespod…
záleží na konkrétních vlasech, my zkoušely stejnou značku ![]()
Já jsem si dala na blond šampon hnědou, jen na spodní vlasy a stále drží stále drží
bych to neriskovala a nebo opravdu vyzkoušet na pramínku ![]()
A jakou barvu bys chtěla zkusit? Ony ty blond jsou děsně náchylný ať už jde o šampon či přeliv. Sprej jsem viděla jen červený, zelený, modrý a třpytky to bych si teda nedala
Já jsem blondýna a vyzkoušela jsem někdy v osmnácti mahagon-vymývací šampón!,na jehož přebalu bylo avízováno, že se vymyje asi po 6 umytích..byla jsme spokojená, slušelo mi to, po prvních asi 3 umytích se docela dost barvy ztratilo, takže to vypadalo, že to fakt zmizí, jenže pak už nepustilo nic a ze mne najednou byla zrzka, a to přes půl roku!!! Pak to odrostlo a letním sluníčkem plus sestříháním jsem postupně docílila své původní barvy..takže za mne nedoporučuji.. ![]()
No na blond je to o hubu, jednak to nejde dule a jednak to sama zpet odbarovacem nestahnes.pro takovych choutkach zmeny doporucuji kadernika.muze pouzit jen ruzne prelivy atd.
Zalezi teda jeste na tom, hak jsi na tom s cervenym barvivem, to vetsinou obsahuje kazdy vlas, muj treba ne, takze se mi i dlouhotrvajici hneda barva rychle slezla do blond, v momente kdy bych sahla po barve s cervenou tak jsem v prdeli a taky jsem byla, protoze vlasy nacucly tu cervenoz a na blond mi to hooodne dlouho davala i kadernice.
Já jednou použila měděně zlatý šampon a pořádně se vymyl až po roce (myla jsem si dřív vlasy denně).
Hm takže asi nic. Ja jsem chtěla nabarvit celou hlavu protože na jednom pramínku nepoznám jestli mi to sluší. Chtěla jsem hnědou nebo černou. Prostě změnu. Tak buď to risknu nebo budu pořád bloncka ![]()
Já jsem odbarvená blondýna chtěla jsem se obarvit na hnědou tak jsem si vybrala barvu a k tomu tu nejčervenější co tam byla. Připravíš si tu hnědou barvo a do toho dáš z té tuby od červené tak asi kousek velikosti hrášku. tak to jde s trvalou barvou Bez toho to nezkoušej budeš zelená
taky vyzkoušeno
hnědej šampon ti může právě chytnout do zelena a z blond se to těžko vymývá
Ahojky, jsem kadeřnice a ke všemu blondýnka.. dříve jsem strašně experimentovala..černá, hnědá, červený melír, fialový pruh..zkrátka toho bylo moc
Pokud toužíš po změně, nedoporučovala bych radikální změnu jako hnědá a už vůbec ne černá..žádná barva ani šampon těchto odstínů se ti nevymyje hned a můžeš si tím narušit i strukturu vlasů a při nejhorším může vzniknout i zelený odstín
Co doporučuji je, aby si zkusila tmavší blond, ledová, popelavá apod. (např. casting creme gloss - jsou úžasný a poměrně šetrný barvy - první dny bude blond tmavší, postupně se však vymývá, ale odstíny jsou přirozený a opravdu krásný - http://www.30somethingmel.co.uk/…our-blondes/ (jsou k dostání v každé lepší drogerii) A nebo pak doporučuji tzv. OMBRE, které teď letí po celém světě - jedná se o barvení vlasů tón v tónu - http://pinterest.com/…43128370147/ nebo http://www.bnfunky.org/…-part-2.html ![]()
Ahoj, jsem blond a chtěla bych vyzkoušet něco jiného. Je nějaká jednorázová barva která se vymyje po prvním umytí? Nebo nějaký sprej nebo něco? Známá mě postrašila že když jsem blond může se mi i ta jednorázovka zažrat do vlasů. Máte s tím někdo zkušenosti? Pokud ano jaké jste použily. Děkuji