Tetování do výstřihu

Anonymní
29.1.13 10:47

Tetování do výstřihu

Dobré dopoledne.
Chtěla bych si nechat udělat tetování do výstřihu, na prso. Chtěla bych jen nalinkej obrázek 2×2cm. Na internetu jsem moc obrázku nenešla. Napadl mě motýl, ale motýla má snad každej.
Máte nějaké nápady??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2507
29.1.13 10:52

Já jednu dobu toužila po malé ještěrce, ale nenašla jsem odvahu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
29.1.13 10:54

Není lepší si vybrat obrázek, kterej má pro tebe osobní význam? Připadá mi jako nesmysl si nechat na celý život vytetovat nějakej kýč, co se mi někdy líbil. To ti řekne i správnej tatér. Pro mě třeba každý moje tetování něco vyjadřuje a něco pro mě znamená. ;) Jinak když si zadáš tetování galerie na google, tak ti jich tam vyběhne spoustu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
29.1.13 11:06

Nic nebude pusobit jako vetsi kyc, nez motyl, ruzicka ci jesterka ve vystrihu, promin. Tyhle motivy by meli snad zakazat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
29.1.13 11:08
@Eemii píše:
Nic nebude pusobit jako vetsi kyc, nez motyl, ruzicka ci jesterka ve vystrihu, promin. Tyhle motivy by meli snad zakazat :mrgreen:

Souhlasím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
29.1.13 11:14
@Eemii píše:
Nic nebude pusobit jako vetsi kyc, nez motyl, ruzicka ci jesterka ve vystrihu, promin. Tyhle motivy by meli snad zakazat :mrgreen:

Přesně, mělo by to mít nějaký význam

• Citovat
  • Upravit
20656
29.1.13 11:22
@nikol.ondrášovka píše:
Přesně, mělo by to mít nějaký význam

no on i ten motýl/ještěrka význam mít může… ale mělo by to mít hlavně význam pro tetovanou osobu a aspoň o chlup hlubší než jen „je to pěkný“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
29.1.13 11:24

@sandrik Ano, ještěrku chtěl kamarád, s římskou dvojkou. Je to něco ze znamením.

• Citovat
  • Upravit
3400
29.1.13 11:41

Nebudu ti to rozmlouvat, ale rozmysli si dobře, jestli chceš opravdu tetování na prso. Já ho tam mám, na začátku mi to přišlo super, teď už ne. Když si vezmeš výstřih, každý ti tam bude zírat, dokonce mě na ulici zastavovali chlapi, jestli se mohou podívat. Automaticky tě pak každý zařadí do škatulky,,lehká děva''. Teď, když čekám miminko, tak lituju, že jsem si to tetování nechala vůbec udělat - až jí budu kojit, asi bych se cítila líp, kdybych tam tu kérku neměla. Bylo mi 18,když jsem se nechala tetovat, teď mám na to jiný názor. Ale je to tvoje volba. Každopádně bych nešla do žádného ohraného kýče typu motýlek, růžička. Mysli taky na to, jak to bude vypadat, až ti prsa věkem klesnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.13 11:52

Já si říkám, že když nebudu chtít aby to bylo vidět tak si nevezmu výstřih. Chci to tetovní takové decentní, jak jsem psala tak 2 na2 centimentry.
@lenna1810 můžu se zeptat kde přesně to máš a co?? Fotku by jsi asi neukázala viď? :)

Souhlasím, že by to mělo mít nějaký význam. Ale mě zatím nic nenapadlo. Aby to i malinký vypadalo hezky.
Znamení zvěrokruhu se mi nelíbí. Ale dostala jsem nápad, nějaký znak. Budu vědět jen já, co znamená. Co vy na to??

• Citovat
  • Upravit
31287
29.1.13 12:24

Tetování by spíš mělo být o tom, že si chceš vytetovat něco co pro tebe má význam a pak až řešit jak to bude vypadat a kam si to necháš dát ;) ale jasně že to není nutné, jen buď fakt opatrná s výběrem, aby si za pět let nezjistila, že se ti to nelíbí a pak už je pozdě.

Jinak s prsama bych asi byla čoveče opatrná, nejde jen o pohledy, ale já když vidím, co mi udělalo kojení s prsama, tak kdybych měla ve výstřihu něco vytetováno, tak to bude hrůůůůza, bez podprdy vytahanina, s ní scuchtanina (jak se mi prsa pokládají do košíčků, tak je ta kůže jakoby svraštělá, nebo jak to říct)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.1.13 12:31
@Anonymní píše:
Já si říkám, že když nebudu chtít aby to bylo vidět tak si nevezmu výstřih. Chci to tetovní takové decentní, jak jsem psala tak 2 na2 centimentry.
@lenna1810 můžu se zeptat kde přesně to máš a co?? Fotku by jsi asi neukázala viď? :)Souhlasím, že by to mělo mít nějaký význam. Ale mě zatím nic nenapadlo. Aby to i malinký vypadalo hezky.
Znamení zvěrokruhu se mi nelíbí. Ale dostala jsem nápad, nějaký znak. Budu vědět jen já, co znamená. Co vy na to??

Na jednom prsu mám anděla a na druhém čerta. Nevím, co máš za práci, ale někde to může být pro zaměstnavatele problém. Většina halenek a košil nějaký ten výstřih má, člověk pak musí pořád hlídat, aby mu kousek nevykoukl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.13 12:45

Nejdřív si to pořádně promysli.. sorry, ale motivy ala motýl a pod má každá druhá, protože je to strašně in.. když už chceš mermomocí tetování, poraď se s tatérem, navrhni svojí představu, on Ti to zpracuje do několika návrhů a budeš mít orginální motiv.. upa miluju, když se na motorsrazu, kam jezdím, sejde u stolu 5 holek a 4 z toho mají nachlup stejnou kéru.. je to trapný… :think: Lepší si to delší dobu promyslet, než pak na ulici potkat další baby, co mají stejné… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
29.1.13 12:57

Zrovna tetovani na prsu je podle me jedna z nejhorsich voleb, at uz je tam motyl nebo ctyrlistek, prijde mi to lacine :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.13 13:31

@Mar__tanka1983 Tak já už nám kojení za sebou. Ale steně se poradím samožřejme a taterkou. :)

@lenna1810 aha. Tak to já bych chtěla právě jen něco nenápadného a malinkého. Prostě aby to bylo vidět jen když budu chtít. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková